Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω γνώμη για όλους όσους φοράνε μάσκες προστασίας προσώπου στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Φαίνονται υποχόνδριοι και μυγιάγγιχτοι ή μιας και ελοχεύει ο κίνδυνος του κοροναϊού δικαιολογείται η αντίδραση τους;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον ειδικό για το πως, και κατά πόσο προστατεύουν όντως αυτές οι μάσκες από τις ασθένειες που μεταδίδονται με τον αέρα γιατί έχω κάποιες αμφιβολίες :wacko:

Δημοσ.

Μερικοί, πάντως, μπορεί να φοράνε γιατί έχουν ίωση και δεν θέλουν να την μεταδώσουν και όχι το ανάποδο

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εγώ πάντως θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον ειδικό για το πως, και κατά πόσο προστατεύουν όντως αυτές οι μάσκες από τις ασθένειες που μεταδίδονται με τον αέρα γιατί έχω κάποιες αμφιβολίες :wacko:

Εαν εισαι εσυ ο αρρωστος, μειωνουν την ακτινα διασπορας σταγονιδιων απο βηχα και πτερνισμα.

Εαν εισαι ο υγιής μειωνεται κατα ενα σεβατο ποσοστο η προσληψη σταγονιδιων απο αλλους.

Παθογονα εισερχονται μεσα μας απο ασυνεχεια του δερματος και απο τους βλεννογονους (ματια, μυτη, στομα κ.ο.κ.)

Η μασκα προστατευει στομα και μυτη. Σε ιδανικο σεναριο φορας και ειδικα γυαλια για προστασια ματιων.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, snot είπε

Μερικοί, πάντως, μπορεί να φοράνε γιατί έχουν ίωση και δεν θέλουν να την μεταδώσουν και όχι το ανάποδο

στην Ελλάδα;

εδω η αλλοι/αλλες ερχονται με ιωση στη δουλεια και τους εχεις διπλα σου ολη μερα.

• Like 7
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, PareKosme είπε

Θέλω γνώμη για όλους όσους φοράνε μάσκες προστασίας προσώπου στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Φαίνονται υποχόνδριοι και μυγιάγγιχτοι ή μιας και ελοχεύει ο κίνδυνος του κοροναϊού δικαιολογείται η αντίδραση τους;

Οι άνθρωποι που φοράνε τέτοιες μάσκες συνήθως είναι άνθρωποι με εξασθενημένο ανοσοποιητικό οπότε κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή από το οτιδήποτε, ακόμα και από την απλή γρίπη.

Δεν την φοράνε για τον συγκεκριμένο ιο. 

Τώρα κάποιος όντως μπορεί να είναι υποχόνδριος ή να έχει τρομοκρατηθεί τόσο πολύ από την παραπληροφόρηση και να φοβάται. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν ενοχλούν οι άνθρωποι οπότε αν θέλουν ας φορέσουν και ασφυξιογόνα μάσκα :P

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, PareKosme είπε

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα είχαμε 8 νεκρούς από την γρίπη.

Μου ακούγεται λογικο να προστατεύονται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, guido είπε

εγω παντως περιμένω να μου ερθει η παρακατω απο την Κινα

https://el.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mijia-Purely-Breathing-Mask-Black-386584.html

xiaomi-mijia-purely-breathing-mask-black

Θα σου έρθει έτοιμη και μολυσμένη 😋😂

(αν σου έρθει ποτέ, και δεν την κράτησε ο Κινέζος να την βάλει, γιατί έχουν έλλειψη) 😂

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...