Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Θέλω γνώμη για όλους όσους φοράνε μάσκες προστασίας προσώπου στα δημόσια μέσα μεταφοράς. Φαίνονται υποχόνδριοι και μυγιάγγιχτοι ή μιας και ελοχεύει ο κίνδυνος του κοροναϊού δικαιολογείται η αντίδραση τους;
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Ελλάδα πιο πολύ κινδυνευεις απο την κλασσική γρίπη παρά απο κορονοϊό . Εγω τους δικαιολογώ πάντως. 10 1
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Εγώ πάντως θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον ειδικό για το πως, και κατά πόσο προστατεύουν όντως αυτές οι μάσκες από τις ασθένειες που μεταδίδονται με τον αέρα γιατί έχω κάποιες αμφιβολίες
snot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μερικοί, πάντως, μπορεί να φοράνε γιατί έχουν ίωση και δεν θέλουν να την μεταδώσουν και όχι το ανάποδο 11 1
-Dimitris- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ πάντως θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον ειδικό για το πως, και κατά πόσο προστατεύουν όντως αυτές οι μάσκες από τις ασθένειες που μεταδίδονται με τον αέρα γιατί έχω κάποιες αμφιβολίες Εαν εισαι εσυ ο αρρωστος, μειωνουν την ακτινα διασπορας σταγονιδιων απο βηχα και πτερνισμα. Εαν εισαι ο υγιής μειωνεται κατα ενα σεβατο ποσοστο η προσληψη σταγονιδιων απο αλλους. Παθογονα εισερχονται μεσα μας απο ασυνεχεια του δερματος και απο τους βλεννογονους (ματια, μυτη, στομα κ.ο.κ.) Η μασκα προστατευει στομα και μυτη. Σε ιδανικο σεναριο φορας και ειδικα γυαλια για προστασια ματιων. 1 1
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Ntinaras 2 1
guido Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, snot είπε Μερικοί, πάντως, μπορεί να φοράνε γιατί έχουν ίωση και δεν θέλουν να την μεταδώσουν και όχι το ανάποδο στην Ελλάδα; εδω η αλλοι/αλλες ερχονται με ιωση στη δουλεια και τους εχεις διπλα σου ολη μερα. 7
godfather0991 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, PareKosme είπε Θέλω γνώμη για όλους όσους φοράνε μάσκες προστασίας προσώπου στα δημόσια μέσα μεταφοράς. Φαίνονται υποχόνδριοι και μυγιάγγιχτοι ή μιας και ελοχεύει ο κίνδυνος του κοροναϊού δικαιολογείται η αντίδραση τους; Οι άνθρωποι που φοράνε τέτοιες μάσκες συνήθως είναι άνθρωποι με εξασθενημένο ανοσοποιητικό οπότε κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή από το οτιδήποτε, ακόμα και από την απλή γρίπη. Δεν την φοράνε για τον συγκεκριμένο ιο. Τώρα κάποιος όντως μπορεί να είναι υποχόνδριος ή να έχει τρομοκρατηθεί τόσο πολύ από την παραπληροφόρηση και να φοβάται. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν ενοχλούν οι άνθρωποι οπότε αν θέλουν ας φορέσουν και ασφυξιογόνα μάσκα 11 2
ManFromEarth Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, PareKosme είπε Φαίνονται υποχόνδριοι και μυγιάγγιχτοι ή μιας και ελοχεύει ο κίνδυνος του κοροναϊού δικαιολογείται η αντίδραση τους; Την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα είχαμε 8 νεκρούς από την γρίπη. Μου ακούγεται λογικο να προστατεύονται.
guido Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 εγω παντως περιμένω να μου ερθει η παρακατω απο την Κινα https://el.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mijia-Purely-Breathing-Mask-Black-386584.html 1
godfather0991 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, guido είπε εγω παντως περιμένω να μου ερθει η παρακατω απο την Κινα https://el.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mijia-Purely-Breathing-Mask-Black-386584.html Δώρο και ο ιος για δοκιμή 1
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, guido είπε εγω παντως περιμένω να μου ερθει η παρακατω απο την Κινα https://el.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mijia-Purely-Breathing-Mask-Black-386584.html Θα σου έρθει έτοιμη και μολυσμένη 😋😂 (αν σου έρθει ποτέ, και δεν την κράτησε ο Κινέζος να την βάλει, γιατί έχουν έλλειψη) 😂 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120
panostom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 ο,τι θελουν θα φορανε. Αν εσενα δε σου αρεσει, μη φορας. 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις