DrFreeman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 15 hours ago, Warzycha said: Εγω παρολο που εχω Samsung Note 9,δεν μπορω χωρις ταμπλετ. Μεγαλωσανε πολυ τα κινητα κι η αγορα ταμπλετ θεωρειται περιττη.Εγω ειμαι ανωμαλο και με κουραζει κι η οθονη του Note 9 για ολη μερα χρηση.Υπολογιστη δεν χρησιμοποιω. Kαμία ανωμαλία. Ανώμαλο κατά τη δική μου άποψη είναι να τα κάνεις όλα με κινητό των 6.5''. Εγώ χρησιμοποιώ και desktop και κινητό, αλλά το iPad Pro 9.7 μου είναι απαραίτητο για συγκεκριμένες δραστηριότητες που δεν μπορούν να γίνουν σωστά στα άλλα form factors. Ανάγνωση βιβλίων, περιοδικών και χαλαρό σερφάρισμα στην πολυθρόνα του σαλονιού - μόνο στο iPad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stafaf είπε Ωραίο πινακάκι πάντως. Από το 2017 έως το 2019 δεν έχει στοιχεία και για το 2020 κάνει estimation. Μήπως την εκτίμηση την κάνουν οι ίδιοι αναλυτές που προέβλεπαν ότι η μετοχή της apple θα σημειώσει πτώση όπως και οι πωλήσεις της; Ψάχνεις να πιαστείς απ' όπου μπορείς, καταλαβαίνω. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Grimson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, dali13gr είπε Τα νούμερα από το μυαλό σου τα έβγαλες; US average income $62.000 και EU average income $43.000. Επίσης, τα iPad ξεκινάνε από τα 350€ και ασφαλώς το base μοντέλο είναι πιο γρήγορο από οποιοδήποτε Android. ναι ρε φίλε παίρνει ο μέσος Ευρωπαίος 4000€ το μηνά σοβαρέψου.... ίσως στην Σουηδία και Ελβετία να τα περνούν αυτά τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε ναι ρε φίλε παίρνει ο μέσος Ευρωπαίος 4000€ το μηνά σοβαρέψου.... ίσως στην Σουηδία και Ελβετία να τα περνούν αυτά τα χρήματα Όσο παίρνει ο μέσος Αμερικανός $5000 το μήνα. Εσύ σοβαρέψου και μην κάνεις γενικεύσεις βάζοντας τον μέσο όρο ΗΠΑ με μέσο όρο Ελλάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyw Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) deleted. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από eyw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dali13gr είπε Όσο παίρνει ο μέσος Αμερικανός $5000 το μήνα. Εσύ σοβαρέψου και μην κάνεις γενικεύσεις βάζοντας τον μέσο όρο ΗΠΑ με μέσο όρο Ελλάδας. μέσο όρο Ευρώπης* και το έκανα για να δειξω που και γιατί πουλάνε περισσότερο τα ipads και ποιοι είναι οι μέσοι χρήστες ταμπλετ / λογισμικου Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 18 minutes ago, Zengar Zombolt said: ναι ρε φίλε παίρνει ο μέσος Ευρωπαίος 4000€ το μηνά σοβαρέψου.... ίσως στην Σουηδία και Ελβετία να τα περνούν αυτά τα χρήματα Tι σχέση έχει το καθαρό εισόδημα στη Σουηδία και στην Ελβετία; Μέρα με νύχτα... 10 minutes ago, eyw said: Πιθανόν τα μικρά (5"-6") τάμπλετ να έχουν ανταγωνισμό από smartphone, από μέσου μεγέθους και πάνω μάλλον αμφίβολο. Οταν το μέσο κινητό είναι πάνω από 5'' και υπάρχουν πλέον πάμφθηνα μοντέλα με 6''+, δεν μιλάμε για tablet σε αυτά τα μεγέθη. Πάνω από 7.5''-8'' είναι πλέον η ζώνη του tablet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisk86 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Kαμία ανωμαλία. Ανώμαλο κατά τη δική μου άποψη είναι να τα κάνεις όλα με κινητό των 6.5''. Αυτό κάνω εγώ. Δεν έχω ταμπλετ/λαπτοπ/ντεσκτοπ. Αλλά i) δεν κάνω καμιά βαριά χρήση, ii) το ξέρω ότι είμαι ανώμαλος 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 minutes ago, apostolisk86 said: Αυτό κάνω εγώ. Δεν έχω ταμπλετ/λαπτοπ/ντεσκτοπ. Αλλά i) δεν κάνω καμιά βαριά χρήση, ii) το ξέρω ότι είμαι ανώμαλος 😂 Kάνεις άλλου είδους χρήση προφανώς, αλλά to each his own... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Η αλήθεια είναι το iOS ταμπλέτ σε περιορίζει αρκετά σε πολλά θέματα αν και εγώ έχω παλιό δεν ξέρω πόσο έχει αλλάξει με τι ipad OS. Πχ εγώ κατεβάζω μέσω seedbox και φορτώνω τα αρχεία από κινητό μέσω transdroid εταθ αποφεύγω να ανοίγω pc. Επίσης αν είναι επεισόδιο τα κατεβάζω και στο κινητό μέσω ftp xplore και τα στέλνω πάλι μέσω WiFi στο nvidia shield χωρίς καν ανοίξω υπολογιστή. Αυτό με το ipad 2 που έχω δεν μπορώ να το κάνω. Αποτέλεσμα το ipad το έχω για να βλέπω ταινίες λόγο μεγαλύτερης οθόνης,να διαβάζω άρθρα να μπαίνω σε φόρουμ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, billdanos είπε Μην βάζεις τον ήχο στο full όμως γιατί τρίζει πιο πολύ και από το αζαξ όταν καθαρίζει τα τζάμια! Το iPad 2018 ετριζε περισσότερο. Το S5e το εχω με atmos στο τέρμα δεν το βάζω ποτέ γιατί σε περνει τα αυτιά. Στο 10 11 το έχω συνήθως και πάλι είναι δυνατα. Τρίξιμο ελάχιστο στο 15 που δεν το καταλαβαίνεις εύκολα. Η ποιότητα των ηχείων είναι μοναδικη. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Grimson είπε πάντως δεν είναι αυτοί που έλεγαν ότι θα κλείσει η Huawei η οποία είναι δεύτερη σε πωλήσεις και με αύξηση 14%. Το surface είναι στην πεντάδα με αύξηση 21%. https://hobi.com/microsoft-increasing-tablet-market-share/microsoft-increasing-tablet-market-share/ Αν αναφέρεσαι σε μένα ποτέ δεν είπα ότι θα κλείσει η huawei, και ήλπιζα όπως και ακόμη ελπίζω να αρθεί ο αποκλεισμός και να δούμε ωραία κινητά. Πάει αυτό. Είσαι όμως στο μαγείρεμα, κορυφή. "Microsoft is expecting a steep increase in overall tablet market share", λέει το άρθρο. "Αύξηση 21%" δε λέει τπτ, τα κομμάτια πες να γελάσουμε λίγο. Ντε και καλά να εφεύρεις ανταγωνιστές σε μια σχεδόν μονοπωλιακή αγορά. Tablet = ipad. Και ο πόνος συνεχίζεται. 4 ώρες πριν, Grimson είπε Είδες πότε σταματάει το γράφημα; Μια εταιρία εναντίον όλων των άλλων και πάλι σας γλεντάει. 3 λεπτά πριν, stafaf είπε Όσα περισσότερα πινακάκια και links βάζεις τόσο εκτίθεται, να ξέρεις. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από stafaf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 hours ago, stafaf said: Αν αναφέρεσαι σε μένα ποτέ δεν είπα ότι θα κλείσει η huawei, και ήλπιζα όπως και ακόμη ελπίζω να αρθεί ο αποκλεισμός και να δούμε ωραία κινητά. Πάει αυτό. Είσαι όμως στο μαγείρεμα, κορυφή. "Microsoft is expecting a steep increase in overall tablet market share", λέει το άρθρο. "Αύξηση 21%" δε λέει τπτ, τα κομμάτια πες να γελάσουμε λίγο. Ντε και καλά να εφεύρεις ανταγωνιστές σε μια σχεδόν μονοπωλιακή αγορά. Tablet = ipad. Και ο πόνος συνεχίζεται. Είδες πότε σταματάει το γράφημα; Μια εταιρία εναντίον όλων των άλλων και πάλι σας γλεντάει. Όσα περισσότερα πινακάκια και links βάζεις τόσο εκτίθεται, να ξέρεις. Γενικά μια χαρά πινακάκι είναι. Δείχνει επίσης ότι στο month by month τα iPad είναι πίσω σε σχέση με το σύνολο των Android. Όταν λες μας γλεντάει? Δεν ξέρω για εσάς αλλά ούτε η google είναι δική μου, ούτε η Apple Ούτε η Samsung κλπ. Προσωπικά θα ήθελα μια χαρά επεξεργαστή Apple Με apps apple και δυνατότητες android + sd cards κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 7 hours ago, Arkin said: Το iPad 2018 ετριζε περισσότερο. Το S5e το εχω με atmos στο τέρμα δεν το βάζω ποτέ γιατί σε περνει τα αυτιά. Στο 10 11 το έχω συνήθως και πάλι είναι δυνατα. Τρίξιμο ελάχιστο στο 15 που δεν το καταλαβαίνεις εύκολα. Η ποιότητα των ηχείων είναι μοναδικη. το συγκεκριμενο υποστηριζει ntfs system ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grzeustee Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Mi pad4 8'', 146 ευρω. Το έχω πάνω από χρόνο και δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα