JimGer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, ProponitisTouKanape said: Προσωπικά έχω τάμπλετ, το χρησιμοποιώ αρκετά αλλά δε πρόκειται να το αλλάξω για πολύ καιρό ακόμα. Και αυτό γιατί το τάμπλετ για μένα είναι αποκλειστικά συσκευή ψυχαγωγίας-ενημέρωσης, θα δω καμια σειρά στο αεροπλάνο, θα διαβάσω τα νέα, email κλπ. Οπότε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απο τη συσκευή γιατί ο,τι απαιτητικό κάνω, το κάνω απο το λάπτοπ. Οπότε δεν έχω λόγο, ούτε διάθεση αναβάθμισης. Κάνει τη δουλειά του, δε κολλάει, συνεχίζουμε. Πιστευω πως ο μέσος χρήστης κρατάει περισσότερο το τάμπλετ απο οτι το κινητό, για αυτό η αγορά πολλές φορές παρουσιάζει κάμψη Πες το ρε φίλε. Κινητό αλλάζουμε πιο συχνά. Αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί το μέγεθος οθόνης του tablet με του κινητού. Εγώ ένα M5 έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Βέβαια ευχαριστημένος ήμουν και με το Amazon Fire HD 10 του 2017 που ήταν αρκετά πιο αργό. Βέβαια ανάλογα τι θέλει ο καθένας από το tablet. Για μένα netflix, ταινίες κανένα Kodi και βιβλία. Άντε και κανένα παιχνιδάκι χαλαρό. Επίσης επειδή έψαχνα για tablet Πριν κοντά ένα χρόνο, τα iPad πολλές φορές ήταν πιο φθηνά από συμπαθητικά android, αλλά προσωπικά δεν επέλεγα το iPad λόγω iOS. Από ότι ξέρω έχει πιο καλές εφαρμογές, αλλά και μόνο το γεγονός ότι δεν μπορείς να αλλάξεις launcher αλλά και να βάλεις έστω εύκολα Kodi ηταν μεγάλο no no. On top of that δεν παίρνει micro sd να πετάξεις σαν άνθρωπος μερικές ταινίες να έχεις. Πρέπει να πας σε 128άρι τουλάχιστον. Πράγματα που δεν δικαιολογούνται κατ' εμέ. Τώρα αν κάποιος ασχολείται με φωτογραφία μάλλον αλλάζουν τα πράγματα ή με μουσική 46 minutes ago, YoungHOV said: Η κατάσταση των Android tablets είναι τραγική απλά. Αν δεν γουστάρεις πχ Samsung, που θα πας? Έφερε η LG μερικές ελπίδες με το G Pad που ανακοίνωσε πριν κάτι μήνες, αλλά πλέον, με την Huawei, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον, έξω απ'το παιχνίδι, και με την Samsung να μην με συγκινεί σαν εταιρεία γενικά, που πάω (χωρίς να θέλω να μπω στο Apple ecosystem)? Μακάρι να ξυπναγε η Sony και να έβλεπε πως υπάρχει πρακτικά έτοιμη αγορά για κατάκτηση. Θα μπορουσε να γίνει η... Apple των Android tablet. Ανάλογα τις τιμές που ψάχνεις. Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ειδικά αν σε ενδιαφέρει αρκετά η ταχύτητα. Αν βγάλεις τη Samsung μένει Amazon για low end, λίγο lenovo αλλά δεν έχω ιδέα από υποστήριξη τι παίζει (και τα περισσότερα δεν έχουν και drm l1) και η xiaomi έχει καιρό να βγάλει. Η εναλλακτική αξιόπιστη είναι η Huawei δεν ξέρω για πόσο. Γενικά είναι αποκαρδιωτική η κατάσταση στα tablet.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Παίρνουν πλέον micro sd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Grimson είπε surface δεν βλέπω που είχαν αύξηση στις πωλησεις 21% Συγγνώμη, ολόκληρο το 2020 προβλέπουν να πουλήσουν παγκοσμίως 38000 surface? Διαβάζω καλά? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από stafaf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Grimson είπε λογικό είναι αν έχεις το se να αγοράσεις iPad.ο άλλος που έχει το xiaomi mi max 3 τι να το κάνει το τάμπλετ? Μονο η φωτογραφια μου λειπει απο αυτη τη δηλωση (θεωρουσα που θεωρουσα παντα τα ταμπλετ αχρηστα, πηρα και το Mi max 3...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klarinogroom Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Η αλήθεια είναι οτι μπορεις να βρεις διαμάντια android Κινέζικα (ταμπλετ) αλλά ειναι και ό,τι κάτσει.. είχα 8άρι cube με 1080p οθόνη και τα πάντα όλα τιμή γύρω στα 150-200 ευρώ με χαρακτηριστικα που του έριχνε στ' αυτιά του ipad (του πρωτου-πρωτου). Έρχεται πανέμορφο στο κουτι του, ταχύτατο κλπ, και στο 3μηνο άρχισε να παθαίνει black out. Συνερχόταν μόνο με hard reset (το έκανες μια φορά στις 10 μέρες) και στο διμηνο τα έπαιξε. οι κινέζοι κάναν τον κινέζο ενώ υποτιθεται οτι εχει εγγύηση, το paypal να λέει τα δικά του και στο τέλος να σου λέει "βρείτε τα μόνοι σας" και πήγανε 150-200 ευρώ χαμένα γιατι δεν μπορουσε κανεις να το επισκευάσει.. Στο Ipad (παρολο που τα μισω και λογω τιμης και λογω μαρκας και λόγω παραξενιάς και λογω UI) τουλάχιστον ξέρεις τι παίρνεις έχεις εγγύηση και ακόμη κι αν δεν έχεις, υπάρχουν πόσα επίσημα και ανεπίσημα σέρβις που σου το επισκευάζουν.. Στα κινέζικα δεν μπορεις να το βρεις αυτό δυστηχως. τωρα για samsung δεν ξερω δεν εχει πεσει στα χερια μου αλλά κι εκει φαντάζομαι το ίδιο ισχύει με τα Ipad (κι αυτα ακριβα δεν ήταν όμως?). Και όντως πιστεύω οτι η πτώση των tablet οφείλεται στα γελοία μεγέθη "τηλεφώνων". κάπου είδα ένα καινούργιο μοντέλο με 6.99 ίντσες...Σοβαρά τώρα? Γιατί? που πας με την παντόφλα!~ *εχεμ* Σόρρυ για το παραλύρημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos.p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Πρώην Apple hater, μετά την έλευση του iPad os και μια καλή προσφορά γνωστής αλυσίδας πήρα το iPad Pro 2017 10,5 256gb στα 600€ πριν από περίπου δυο μήνες και από τότε πρέπει να έχω ανοίξει το λαπτοπ μου 2 φορές κι αυτό για word.. Στο ταμπλέτες, Lightroom και aviary δουλεύουν άψογα για επεξεργασία φωτογραφιών, η οθόνη του είναι μια χαρά για ταινίες, τα ηχεία παίζει να είναι και καλύτερα απ του λαπτοπ, ενώ στη μπαταρία δεν υπάρχει καν σύγκριση. Σε αντίθεση με αντροιντ ταμπλετ που είχα στο παρελθόν (δεν θυμάμαι μοντέλο, Sony 10αρι αγορασμένο γύρω στα 400 ευρώ) το οποίο κατέληξα να δώσω στη μάνα μου, το iPad είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη συσκευή με σωστά υλοποιημένο πλέον λογισμικό και όχι μια μεγέθυνση κινητού, με σωστά specs και όχι τόσο παράλογες πλέον τιμές, καθώς βρίσκεις έκδοση και με 300€. Η Samsung πχ (αν και fan στα κινητά, βλ. Note) μας κοροϊδεύει πολύ χειρότερα παρουσιάζοντας καινούργια ταμπλετ κάθε χρόνο με περσινά specs.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε αυτά τα 1/3 και % στην Αμερική, στην Eυρωπη είναι 20-25% και είναι στα ίδια επίπεδα με Samsung, δεν λέω πως δεν είναι πολλά και πάλι απλά εδώ έχουμε 20-25% ipad και 75-80% android δεν μπορείς να συγκρίνεις US average salary 57.000$ με EU average salary 18.000€ έχουμε πολύ διαφορετικές συνήθειες σπατάλης...... για τούς μέσους Αμερικάνους το να πάρουν ένα ipad 1000$ είναι περίπου 2% του ετήσιου εισοδήματός τους. αντίθετα με την Ευρώπη που είναι το 6% του ετήσιου εισοδήματός τους. Και για να μη πάμε σε χώρες της Ευρώπης με χαμηλό μισθό όπως η Ελλάδα, που είναι παραπάνω από το 10% του ετήσιου εισοδήματός μας. Τα νούμερα από το μυαλό σου τα έβγαλες; US average income $62.000 και EU average income $43.000. Επίσης, τα iPad ξεκινάνε από τα 350€ και ασφαλώς το base μοντέλο είναι πιο γρήγορο από οποιοδήποτε Android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Εχω καταβολευτει με ενα ενα S5E με οθοναρα και ηχειαρες. Netflix/Cosmote Go/Youtube/Gaming/Browsing. Παναλαφρο σε πολυωρη χρηση δεν σε κουραζει καθολου. Περνει καθε 2 μηνες updates. Καλα τα ipad αλλα δεν κανουν για ταινιες/gaming λογω της αναλογιας της οθονης. Περισσοτερο για PDF viewing ειναι μιας και σε καθετη θεαση ειναι πολυ πιο ανετα απο μια πιο μακροστενη οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, stafaf είπε Συγγνώμη, ολόκληρο το 2020 προβλέπουν να πουλήσουν παγκοσμίως 38000 surface? Διαβάζω καλά? αν δεν είναι apple δεν βλέπεις καλά. "in thousand units" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 προσωπικά έχω και χρησιμοποιώ πολύ ένα Samsung S2 στις 8 ίντσες . Δεν βλέπω να το αλλάζω σύντομα αν και τρέχει την έκδοση 7,0 και δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση( μάλλον καλύτερα για να μην βαρύνει). Για youtube ,ελαφρά παιχνίδια ,ενημέρωση ,mail κλπ στον καναπέ είναι αχτύπητο. Αν χρειαστεί να το αλλάξω και δεν βρω κάτι αξιόλογο σε Android 8 inch θα πάω σε μήλο. Κακά τα ψέματα , στα tablets η μηλοφών κυριαρχεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 hours ago, Arkin said: Εχω καταβολευτει με ενα ενα S5E με οθοναρα και ηχειαρες. Netflix/Cosmote Go/Youtube/Gaming/Browsing. Παναλαφρο σε πολυωρη χρηση δεν σε κουραζει καθολου. Περνει καθε 2 μηνες updates. Καλα τα ipad αλλα δεν κανουν για ταινιες/gaming λογω της αναλογιας της οθονης. Περισσοτερο για PDF viewing ειναι μιας και σε καθετη θεαση ειναι πολυ πιο ανετα απο μια πιο μακροστενη οθονη. Μην βάζεις τον ήχο στο full όμως γιατί τρίζει πιο πολύ και από το αζαξ όταν καθαρίζει τα τζάμια! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ από την άλλη δεν χρησιμοποιω πλέον τάμπλετ από την στιγμή που οι οθόνες των smartphone πήραν την ανηφόρα 😀 smartphone+desktop PC μόνο! ούτε λάπτοπ ούτε τάμπλετ καθαρά πράγματα 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Grimson είπε αν δεν είναι apple δεν βλέπεις καλά. "in thousand units" Ωραίο πινακάκι πάντως. Από το 2017 έως το 2019 δεν έχει στοιχεία και για το 2020 κάνει estimation. Μήπως την εκτίμηση την κάνουν οι ίδιοι αναλυτές που προέβλεπαν ότι η μετοχή της apple θα σημειώσει πτώση όπως και οι πωλήσεις της; Ψάχνεις να πιαστείς απ' όπου μπορείς, καταλαβαίνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Κι εγώ πάντως είμαι απ' αυτούς που την καταβρίσκουν με το tablet στο σπίτι. Το κινητό έχει πολύ μικρή οθόνη για να είμαι άνετος, με ένα 9,7 τάμπλετ που έχω τον φορητό στο σπίτι έχω να τον ανοίξω κυριολεκτικά μήνες, το PC μόνο αν θέλω να κάνω σοβαρή δουλειά, να απαντήσω σε μέιλ κλπ. Θέλω να ψάξω κάτι, να διαβάσω καμιά είδηση, να παρακολουθώ τα στατιστικά ενώ βλέπω έναν αγώνα μπάσκετ, να διαβάσω κανά κόμικ σε pdf ή οτιδήποτε έγχρωμο; Τάμπλετ. Όταν έρθει η ώρα να το αλλάξει θα πάω σε ακόμα μεγαλύτερο αρκεί να βρω σε λογικά χρήματα και με σωστή αναλογία οθόνης, και να πω εδώ ότι βλέπουν ότι η Apple είναι πετυχημένη σε αυτό που κάνει στα τάμπλετ και οι οθόνες της είναι σε αναλογία 4:3, γιατί επιμένουν να βγάζουν όλες (μόνο) μακρουλά μοντέλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stafaf είπε Ωραίο πινακάκι πάντως. Από το 2017 έως το 2019 δεν έχει στοιχεία και για το 2020 κάνει estimation. Μήπως την εκτίμηση την κάνουν οι ίδιοι αναλυτές που προέβλεπαν ότι η μετοχή της apple θα σημειώσει πτώση όπως και οι πωλήσεις της; Ψάχνεις να πιαστείς απ' όπου μπορείς, καταλαβαίνω. πάντως δεν είναι αυτοί που έλεγαν ότι θα κλείσει η Huawei η οποία είναι δεύτερη σε πωλήσεις και με αύξηση 14%. Το surface είναι στην πεντάδα με αύξηση 21%. https://hobi.com/microsoft-increasing-tablet-market-share/microsoft-increasing-tablet-market-share/ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Grimson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα