Προς το περιεχόμενο

Οι αποστολές tablet υποχώρησαν κατά 0,6% το τέταρτο τρίμηνο του 2019

dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Apple εξακολουθεί να ηγείται της αγοράς tablets και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από την 2η εταιρεία (οι αποστολές της ήταν υπερδιπλάσιες).

Οι αποστολές στο σύνολο τους για το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς υποχώρησαν κατά 0,6% από έτος σε έτος.

Αυτά είναι δύο από τα βασικά στοιχεία της τελευταίας έκθεσης της IDC για το τέταρτο τρίμηνο της περασμένης χρονιάς, κατά την διάρκεια του οποίου –από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο- οι αποστολές συσκευών tablet έφτασαν τις 43,5 εκατομμύρια μονάδες. Η Apple εξακολουθεί να κυριαρχεί στην αγορά, με τις αποστολές της εταιρείας να φτάνουν τις 15,9 εκατομμύρια για το τέταρτο τρίμηνο του 2019, σημειώνοντας μάλιστα ανάπτυξη 22,7% σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

1.png.97d338dc775b722f0a2f7cd2b35e0585.png

Οι αποστολές των Samsung και Huawei έφτασαν τις 7 εκατομμύρια και 4 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Η μεγάλη χαμένη είναι η Amazon, αφού οι αποστολές της (3,3 εκ.) σημείωσαν πτώση 29% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο το 2018. Η Lenovo «κλείνει» την πεντάδα με 2,5 εκατομμύρια αποστολές tablets που αυξήθηκαν κατά 8,3% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο το 2018.

Συνολικά για το έτος, η αγορά των tablet σημείωσε πτώση 1,5% καθώς οι αποστολές έφτασαν τις 144,1 εκατομμύρια. Η Apple πούλησε τις περισσότερες συσκευές, 49,9 εκατομμύρια για την ακρίβεια, που είναι υπερδιπλάσιες από εκείνες της δεύτερης Samsung που κατάφερε να πουλήσει 21,7 εκατομμύρια. Η Huawei είναι στην τρίτη θέση με 14,1 εκατομμύρια συσκευές. Οι Apple και οι Amazon ήταν οι μοναδικές εταιρείες που είδαν τις αποστολές τους να γνωρίζουν ανάπτυξη το έτος που μας πέρασε (15,2% και 9,9% αντίστοιχα).

2.png.4e27116d30569009c2b384790ce3a89c.png

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αφού τα ταμπλετ έχουν μείνει πίσω τεχνολογικά.
και την στιγμή που έχεις κινητό 6-7 ίντσες με πολλαπλάσιες δυνατότητες δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος ταμπλετ για 1-2 ίντσες διαφορά ( εκτός αν πας σε 10+)

• Like 7

Αν κοιτάξουμε μόνο τα Android tablets μιλάμε για τεράστια μείωση είναι η αλήθεια. Κακά τα ψέματα, από τότε που τα κινητά ανέβηκαν στις 6-6,7 ίντσες, το ταμπλετ περισσεύει. Εγώ τουλάχιστον δεν χρησιμοποιώ κάποιο πλέον. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Αφού τα ταμπλετ έχουν μείνει πίσω τεχνολογικά.
και την στιγμή που έχεις κινητό 6-7 ίντσες με πολλαπλάσιες δυνατότητες δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος ταμπλετ για 1-2 ίντσες διαφορά ( εκτός αν πας σε 10+)

Nαι  τα ipad pro  ειδικα εχουν μεινει πολυ πισω , αδυναμοι επεξεργαστες , χαλια οθονες  ....

Η κατηγορια των  tablets  ειναι ο ορισμος της εκφρασης " η apple και  τα αλλα " .Το dominate  που κανει στην κατηγορια δεν  εχει προηγουμενο .

Η μειωση αφορα ολες τις αλλες εταιρειες ο market leader που ειναι η apple  εχει ανοδο και μαλιστα σημαντικη.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 17

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Nαι  τα ipad pro  ειδικα εχουν μεινει πολυ πισω , αδυναμοι επεξεργαστες , χαλια οθονες  ....

Η κατηγορια των  tablets  ειναι ο ορισμος της εκφρασης " η apple και  τα αλλα " .Το dominate  που κανει στην κατηγορια δεν εχει εχει προηγουμενο .

ο μέσος χρήστης δεν ασχολείται με ipad ούτε pro ούτε ipad "proderm"  
και
δεν έχει να σκάσει στην apple 1000αρικο για να  πάρει ένα ipad pro της τωρινής γενιάς
μιλάω για τα android ταμπλετ που αγοράζουν οι περισσότεροι ( εκτός Αμερικής)

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1

Εγω παρολο που εχω Samsung Note 9,δεν μπορω χωρις ταμπλετ.

Μεγαλωσανε πολυ τα κινητα κι η αγορα ταμπλετ θεωρειται περιττη.Εγω ειμαι ανωμαλο και με κουραζει κι η οθονη του Note 9 για ολη μερα χρηση.Υπολογιστη δεν χρησιμοποιω.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

και
δεν έχει να σκάσει στην apple 1000αρικο για να  πάρει ένα ipad pro της τωρινής γενιάς

Ο μεσος χρηστης στα  tablet  παγκοσμιως  μια χαρα ασχολειται με ipad    οπως προκυπτει απο τις πωλησεις .Να μην κρινεις ουτε απο τον εαυτο σου ουτε απο τον περιγυρο σου .

Μιλαμε για  λιγο  παραπανω απο το 1/3 των συνολικων συσκευων που  διατεθηκαν παγκοσμιως οπου εκει συμπεριλαμβανονται  και κατι τραγωδιες των 100  ευρω και ακομα και κατω απο αυτη την τιμη .Τα 50 εκατομμυρια που πηραν ipad   τι ειναι εκατομμυριουχοι ολοι ?

30 λεπτά πριν, dimakisk είπε

αγορά των tablet σημείωσε πτώση 1,5% καθώς οι αποστολές έφτασαν τις 144,1 εκατομμύρια. Η Apple πούλησε τις περισσότερες συσκευές, 49,9 εκατομμύρια για την ακρίβεια

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
  • Thanks 2

2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

και

Ένα iPad πρώτον δεν κοστίζει τόσο, δεύτερον δεν είναι android που είτε σε tablet είτε σε κινητό είναι ακριβώς το ίδιο και τρίτων καμία σχέση οι εφαρμογές ios  της μιας πλατφόρμας και της άλλης...

Το μόνο που μπορεί να συγκριθεί με το iPad είναι τα surface της ms που κατά διαβολική σύμπτωση αυτά αγγίζουν τις τιμές που ανέφερες...

• Like 9
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ο μεσος χρηστης στα  tablet  παγκοσμιως  μια χαρα ασχολειται με ipad    οπως προκυπτει απο τις πωλησεις .Να μην κρινεις ουτε απο τον εαυτο σου ουτε απο τον περιγυρο σου .

Μιλαμε για  λιγο  παραπανω απο το 1/3 των συνολικων συσκευων που  διατεθηκαν παγκοσμιως οπου εκει συμπεριλαμβανονται  και κατι τραγωδιες των 100  ευρω και ακομα και κατω απο αυτη την τιμη .

λογικό είναι αν έχεις το se να αγοράσεις iPad.ο άλλος που έχει το xiaomi mi max 3 τι να το κάνει το τάμπλετ?

• Like 2
  • Confused 1

4 λεπτά πριν, Grimson είπε

λογικό είναι αν έχεις το se να αγοράσεις iPad.ο άλλος που έχει το xiaomi mi max 3 τι να το κάνει το τάμπλετ?

Ναι γιατί ως γνωστών iPhone & iPad ένα και το αυτό... 

Εγώ χωρίς ταμπλέτ δεν μπορώ τρομερή αυτονομία και βλέπω της ταινίες μου στο κρεβάτι αν δεν βλέπω στην τηλεόραση ή κάποιος άλλος βλέπει τηλεοραση. Αν και έχω ipad νομίζω ένα surface είναι πιο αποδοτικό και θα κάνει τα πάντα 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...