Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να κάνω login στο i-banking της Εθνικής Τράπεζας και μόλις βάλω το UserID μου ανοίγει το παράθυρο για το password και ξαφνικά γίνεται ανανέωση της σελίδας αυτόματα πριν προλάβω να γράψω καν το password και με πηγαίνει πάλι απο την αρχή στην σελίδα του login με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπώ στο internet banking. Δοκίμασα με opera, με Chrome και με firefox αλλα τίποτα, δεν μπορώ να μπώ στο internet banking. Ο υπολογιστής είναι καινούργιος με windows 10. Στο λαπτοπ που και αυτό έχει windows 10 με Chrome μια χαρά δουλεύει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και γίνεται αυτή η αυτόματη ανανέωση της σελίδας. Εχω κάνει αποδοχή όλων των cookies της σελίδας της τράπεζας. καμιά ιδέα?? Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο κουμπί ενεργοποιημένο απο το πληκτρολόγιο που το προκαλεί αυτό?? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κακώς ρωτάς εδώ, πάρε την τηλεφωνική υποστήριξη της τράπεζάς σου.
ΜΗΝ δώσεις δημόσια ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο σου.

please lock.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η τράπεζα με αυτό το θέμα γιατί από άλλον υπολογιστή μπαίνει κανονικά. Οπότε κάτι συμβαίνει με τον υπολογιστή.

Φίλε tzitzikas2, μήπως έχεις κανένα internet security ή firewall στον υπολογιστή;

Δημοσ.

καλημέρα. μόνο το defender έχει των windows 10. το οποίο όπως έχω και στο λαπτοπ με το οποίο συνδέομαι κανονικά.

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο το support της τράπεζας. Αφενός μεν βλέπουν τα logs τι πήγε στραβά, αφετέρου είναι υποχρεωμένοι να σε βοηθήσουν. Και θα είσαι και ασφαλής για τα προσωπικά και τραπεζικά σου δεδομένα.

Δημοσ.

τους πήρα χτες αλλα μετά με κάλεσε μία υπάλληλος αλλα ήταν εντελώς άσχετοι απο υπολογιστικά θέματα, και απλά κατέληξε οτι το πρόβλημα είναι απο μένα. Λεει θα το δούν και οι υπεύθυνοι της σελίδας αλλα ακόμα καμιά επικοινωνία.

Δημοσ.

Προφανώς, αρχικά έπεσες στο "γενικής χρήσης" call center.
Το μόνο που μπορεις εσύ να κάνεις είναι το να τσεκάρεις πως στη συγκεκριμένη σελίδα δεν έχεις ενεργοποιήσει τον αποκλεισμό αναδυομενων παραθύρων. Τα υπόλοιπα θα τα δουν οι τεχνικοί τους στα logs ως σφάλματα, και θα σε καθοδηγήσουν.

Δημοσ.

πάνω αριστερά μου πετάει ένα αναδυώμενο που γράφει οτι αν βλεπεις αυτή την διέυθυνση είσαι ασφαλής, μετά φεύγει και μόλις κάνει refresh μόνο του ξαναεμφανίζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...