p8denu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Χαλασε το κινητο μου. Αποφασισα να παρω ενα iphone pro max. Θα το παρω με τιμολογιο. δεν θελω να το παρω απο μαγαζι του σκρουτζ. Το ερωτημα μου ειναι απο ποιο μεγαλο καταστημα να το παρω; Στην πολη μου υπαρχει cosmote-germanos, vodafone, wind, public και kotsovolos Δεν ξερω αν εχει σημασια το κινητο μου ειναι cosmote. Το κινητο εχει παντου την ιδια τιμη. Απο ποιο καταστημα να το παρω;
Jiakometi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Από όποιο το έχει ετοιμοπαράδοτο ..... 1
Eranor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 https://www.a-mobiles.gr/ Πολυ αξιόλογο κατάστημα έχω ακούσει 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οταν δινεις τοσα χρηματα , παντα απο τους εξουσιοδοτημένους διανομεις & συνεργατες, στη χωρα https://www.apple.com/gr/buy/ https://isquare.gr/shops Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Teotsala Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, p8denu είπε Χαλασε το κινητο μου. Αποφασισα να παρω ενα iphone pro max. Θα το παρω με τιμολογιο. δεν θελω να το παρω απο μαγαζι του σκρουτζ. Το ερωτημα μου ειναι απο ποιο μεγαλο καταστημα να το παρω; Στην πολη μου υπαρχει cosmote-germanos, vodafone, wind, public και kotsovolos Δεν ξερω αν εχει σημασια το κινητο μου ειναι cosmote. Το κινητο εχει παντου την ιδια τιμη. Απο ποιο καταστημα να το παρω; αν το βιαζεσαι πολυ παρτο απο αυτο που το εχει στο καταστημα γιατι μετα θα μπλεξεις αν δεν υπαρχει για εμενα καλυτερα απο cosmote τα περισσοτερα κινητα μου απο εκει τα εχω παρει και ειναι παντα στην ωρα τους
eklad Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 @p8denu κατά τη γνώμη μου να προτιμήσεις istorm ή public για να έχεις καλύτερο support σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό σου στην πορεία. Γενικά δε θα προτιμούσα Κωτσόβολου ούτε καταστήματα παρόχων κινητής (δεν έχω καλές εμπειρίες). Επίσης, και τα δύο μαγαζιά που σου ανέφερα έχουν απλή διαδικασία σε ότι αφορά στην αποφορολόγηση (με την ταυτότητά σου και την προσωποποιημένη πληροφόρηση από gsis σου εκδίδουν τιμολόγιο χωρίς το ΦΠΑ), ενώ η iStorm μπορεί να το κάνει και μέσω τηλεφώνου, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία σου στο κατάστημα. Εάν θες να το πάρεις από τα Public λόγω του ότι υπάρχει υποκατάστημα στην πόλη σου και θα έχεις τη δυνατότητα να το επιστρέψεις σχετικά εύκολα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή πάθει κάτι και είναι μέσα στην εγγύηση, τότε ΟΚ (και εγώ από Public το πήρα γιατί το είχε ετοιμοπαράδοτο). Αλλιώς μπορείς και άφοβα από iStorm που είναι premium reseller.
p8denu Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν είχα κινητό για να γράψω νωρίτερα. Το πήρα τελικά από Άμαζον Γερμανίας μιας κει το βρήκα σε καλή τιμή και μπορούσα να το κόψω τιμολόγιο. Το κινητό είναι υπέροχο και τέρας δυνατοτήτων. Μου φαίνεται μεγάλο. Το έχω μια μέρα στα χέρια μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα