Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραα παιδες.Ειμαι κατοχος εδω και 4 χρονια μιας γιαγιουλας σαν πρωτη μου μηχανη Suzuki XF Freewind 650' σαν πρωτη μου μεγαλη μηχανη.Εχω κανει τα σερβις μου τα σεα τα μεα μου αλλα σιγα σιγα η φθορα αρχιζει και βγαινει.Πεσμενα aftermarket φλας οτι και να βαλω απο afterαδικο το μπλε ελεκτρικ της επειδη ειναι στον ηλιο αρχιζει και ξεφτιζει απο καποια σημεια και οι σαμπρελες (ζητω τα γιαννενα και οι λακουβες) ανα 2μηνο ειναι σκασμενες και για πεταμα.Θελω να της κανω ενα γενικο σερβις τελευταιο πρωτου τη δωσω για να αλλαξω μηχανακι στο αμεσο μελλον αλλα το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι λιγο νουμπας σε αυτα.Οι μηχανικοι εδω ειναι ολιγον τι περιεργοι μισοτελειωμενες δουλειες.Αν καποιος ενδιαφερεται μπορω να βαλω και φωτο της γριουλας γτ δεν ξερω πως να τη σιαξω σιγα σιγα απο την αρχη.Τα βασικα ολα μοτερ ψυγεια κτλ λειτουργουν καλα αν και εχω ενσταση στο μοτερ γτ στο ρελαντι ακουω χτυπηματα μεσα και λεω μην ειναι πιστονια.Σε οσους μαστορες εχω παει να μου ανοιξουν το μοτερ μου παν οτι ειναι μια χαρα.Αυτο 2 χρονια πριν...Δεν ειδα προβλημα καπου ουτε μου δημιουργησε...Εσεις οταν θα θελατε να σιαξετε ενα μηχανακι τι σερβις (ειδικο) θα κανατε?Υποψιν μπουκαλες τιμουνιου κτλ δν εχουν αλλαχτει ποτε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Και γω που νόμιζα ότι πάτησες με το αμάξι καμιά γριά, την παραμόρφωσες, και ήθελες να της κάνεις πλαστική για να γίνει όπως πριν

οχι ρε αυτα μας ελειπαν χαχαχαχα

Δημοσ.

χωρις παρεξηγηση νομιζω οτι δεν ξερεις τι θελεις

να αρχισεις να ανοιγεις μοτερ,μπουκαλες μπροστινου χωρις να εχουν καποιο ορατο προβλημα και μετα να την πουλησεις;

παραλογο μου ακουγεται,μιλας για ανακατασκευη μηχανης που θα σου στοιχισει πολλα λεφτα και αν την πουλησεις θα ειναι πεταμενα λεφτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...