stef@nos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 εχω vdsl στο σπιτι συνδεση, με το μοντεμ στο σαλονι . ωστοσο στο υπνοδωματιο, το wifi ειτε πιανει το ελαχιστο σημα ειτε καθολου. εχω ενα desktop στο υπνοδωματιο me φλασακι για το wifi το οποιο δεν "βλεπει" το δικτυο του σπιτιού. Η ερώτηση είναι, εάν πάρω extender wifi και το τοποθετησω στη μεση του σπιτιου, θα βλεπει το desktop το wifi δίκτυο ? Θα ήθελα να αποφύγω το powerline λόγω υψηλού κόστους. Ευχαριστώ
DanielRGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Στις 31/1/2020 στις 3:19 ΜΜ, stef@nos είπε εχω vdsl στο σπιτι συνδεση, με το μοντεμ στο σαλονι . ωστοσο στο υπνοδωματιο, το wifi ειτε πιανει το ελαχιστο σημα ειτε καθολου. εχω ενα desktop στο υπνοδωματιο me φλασακι για το wifi το οποιο δεν "βλεπει" το δικτυο του σπιτιού. Η ερώτηση είναι, εάν πάρω extender wifi και το τοποθετησω στη μεση του σπιτιου, θα βλεπει το desktop το wifi δίκτυο ? Θα ήθελα να αποφύγω το powerline λόγω υψηλού κόστους. Ευχαριστώ Στη περιπτωση σου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μαζεψεις χρηματα για powerline. Ενα desktop, ειδικα gaming desktop θελει και την σωστη ταχυτητα ιντερνετ και αποκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα