Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elpenor είπε

Το δοκίμασαν στα pugetsystems και είδαν ότι στην πράξη πολλά προβλήματα όταν το χρησιμοποιείς ξανά.

Αρκεί να μην διαλέξει την Conductonaut, εγώ την έβαλα με απίστευτη προσοχή και πάλι έπεσε πάνω στη μητρική χωρίς να το πάρω χαμπάρι, το πως τη γλύτωσα δεν θέλω να το θυμάμαι.

η conductnaut είναι υγρό μέταλλο....οι υπόλοιπες είναι πάστες.....οπότε ναι πέρα από την πρώτη.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Να νε καλα ο άνθρωπος να αλαλάξει 12 φορες επεξεργαστή στην ζωη του! Ε τοτε ναι θα πρεπει να αλαξει το pad.

Μα όταν άλλαξαν τόσες πολλές φορές δεν είναι απλά ότι δεν είχαν καλά αποτελέσματα, είχαν φτάσει στο σημείο να τρώνε reboot χωρίς να το δείχνει ο sensor. Anyway εγώ είμαι γενικά της λογικής φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Εγώ προσωπικά κάνω μια γραμμούλα αλα κόκος ριζιού στο κέντρο γιατι η σταγονίτσα-μπαλίτσα βγαίνει σαν σκατουλίτσα κάποιες φορές

Αν μιλάς για liquid metal δεν θέλω καν να μπω σε αυτή τη συζήτηση το σκέφτομαι και με πιάνει άγχος, για κανονική πάστα εγώ βάζω πολύ περισσότερο από ένα κόκου ριζιού και κουνάω την ψύκτρα για να είμαι σίγουρος ότι θα πάει παντου, δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά αλλάζοντας 3 μητρικές και 2 επεξεργαστές το τελευταίο εξάμηνο είδα ότι όπως και να την βάλω ίδια αποτελέσματα έχω.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.

Οχι για κανονική παστούλα λέω, συγκεκριμένα την παραπάνω Νόκτουα έχω εδώ και 5 χρόνια. Δε βάζω liquid κλπ τα φοβάμαι κιόλας

5 λεπτά πριν, elpenor είπε

liquid metal

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

GD900 απο aliexpress για παστα noctua και mx ειναι απλος γι το χαρτακι και την συριγγα...

Ο ανθρωπος τωρα θελει να βαλει την παστα. Αν ριξει παραγγελια απο το aliexpress ποσο καιρο θα περιμενει?

Τον ρωτας αν θελει να κανει υπομονη ποσο καιρο για να του ερθει μια παστα πανω κατω στα ιδια χρηματα,και να μην παει να παρει μια αυριο?

2 ώρες πριν, elpenor είπε

Στις περισσότερες περιπτώσεις εγώ προτείνω MX-4 αλλά για τον 9900Κ/5ghz καλύτερα να βάλεις Noctua γιατί αρχίζεις να φτάνεις τα watt που κάποιοι γράφουν ότι η MX-4 σταματάει να είναι τόσο καλή.

Την Mx-4 δεν την ανεφερα/προτεινα γιατι εχει τα ιδια με την Noctua https://www.skroutz.gr/s/7578197/Arctic-MX-4-4gr.html

Για την 2019 edition δεν ξερω τι ρολο βαραει και εχω πετυχει καποια αρνητικα σχολια για αυτην,και ασε που ειναι μολις 2ευρω φθηνοτερη απο την Noctua.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ο ανθρωπος τωρα θελει να βαλει την παστα. Αν ριξει παραγγελια απο το aliexpress ποσο καιρο θα περιμενει?

Τον ρωτας αν θελει να κανει υπομονη ποσο καιρο για να του ερθει μια παστα πανω κατω στα ιδια χρηματα,και να μην παει να παρει μια αυριο?

Την Mx-4 δεν την ανεφερα/προτεινα γιατι εχει τα ιδια με την Noctua https://www.skroutz.gr/s/7578197/Arctic-MX-4-4gr.html

Για την 2019 edition δεν ξερω τι ρολο βαραει και εχω πετυχει καποια αρνητικα σχολια για αυτην,και ασε που ειναι μολις 2ευρω φθηνοτερη απο την Noctua.

Εγώ τις έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο και τις βρήκα ίδιες σε ευκολία εφαρμογής και επιδόσεις στον 3700Χ. To Guru3d βγάζει την MX-4 λίγο καλύτερη ενώ το tomshardware την ΝΗ-1 αρκετά καλύτερη. Υπάρχουν διάφορα σχόλια σε forums που ισχυρίζονται ότι στα πολλά watt η Noctua είναι καλύτερη και κάποια που ισχυρίζονται ότι η MX-4 έχει μεγαλύτερη μακροβιότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Sorry, this item is no longer available και στο ali και στο amazon. Είναι και conductive και δεν έχει δοκιμαστεί αν κάνει leak (που θα κάνει αφού γράφει στις οδηγίες Please stir evenly before using ), πόσο αντέχει στο χρόνο, αν κολλάει το cpu μετά από ένα χρόνο κλπ. Μπορεί να είναι η καλύτερη ever αλλά αν δεν την δοκιμάσει κάποιος σοβαρός reviewer εγώ δεν θα την εμπιστευόμουν για να γλιτώσω 5 ευρώ...

Είχα πάρει την GD900 ,30g μόνο 3,5 EUR σε προσφορά😂.Από επιδόσεις καλή φαίνεται σαν την ΜΧ-2/4.Την έχω βάλει και σε GPUs kai CPUs,καμιά δεν ψόφησε :)

https://www.aliexpress.com/item/32910177513.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6f1b4c4dplFCay 

O reviewr μια χαρά είναι ,αυτή είναι η δουλειά του να κάνει flipping  ένα σκασμό PCs,δοκιμάζει αβέρτα πράμα. Ωραίο Youtube κανάλι,τον παρακολουθώ χρόνια.

Είναι πάστα "spread",όχι μπιζέλι.Στον χρόνο δεν ξέρω αν κρατάει,δεν είναι συμπαγής σαν ΜΧ.

Τώρα στον 9900κ σε noctua να πάει η σε κάποια άλλη αντίστοιχη high-end.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...