gpapad20 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 καλησπερα ποια παστα προτεινετε και πως την βαζω... την παστα!!!
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Ανοιγεις το youtube και γραφεις How to apply thermal paste. Για παστα https://www.skroutz.gr/s/7577868/Noctua-NT-H1-3-5gr.html 1
life is music Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στις 31/1/2020 στις 2:27 ΜΜ, gpapad20 είπε καλησπερα ποια παστα προτεινετε και πως την βαζω... την παστα!!! Βάζεις έναν κοκο φακής στο κέντρο και όλα οκ ....Όσο για πάστα πας σε arctic mx 4 η σε noctua !! 1
elpenor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στις περισσότερες περιπτώσεις εγώ προτείνω MX-4 αλλά για τον 9900Κ/5ghz καλύτερα να βάλεις Noctua γιατί αρχίζεις να φτάνεις τα watt που κάποιοι γράφουν ότι η MX-4 σταματάει να είναι τόσο καλή. 1
mp44christos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 GD900 απο aliexpress για παστα noctua και mx ειναι απλος γι το χαρτακι και την συριγγα...
elpenor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mp44christos είπε GD900 απο aliexpress για παστα noctua και mx ειναι απλος γι το χαρτακι και την συριγγα... Sorry, this item is no longer available και στο ali και στο amazon. Είναι και conductive και δεν έχει δοκιμαστεί αν κάνει leak (που θα κάνει αφού γράφει στις οδηγίες Please stir evenly before using ), πόσο αντέχει στο χρόνο, αν κολλάει το cpu μετά από ένα χρόνο κλπ. Μπορεί να είναι η καλύτερη ever αλλά αν δεν την δοκιμάσει κάποιος σοβαρός reviewer εγώ δεν θα την εμπιστευόμουν για να γλιτώσω 5 ευρώ... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor 2
mp44christos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 3 minutes ago, elpenor said: Sorry, this item is no longer available και στο ali και στο amazon. Είναι και conductive και δεν έχει δοκιμαστεί αν κάνει leak (που θα κάνει αφού γράφει στις οδηγίες Please stir evenly before using ), πόσο αντέχει στο χρόνο, αν κολλάει το cpu μετά από ένα χρόνο κλπ. Μπορεί να είναι η καλύτερη ever αλλά αν δεν την δοκιμάσει κάποιος σοβαρός reviewer εγώ δεν θα την εμπιστευόμουν για να γλιτώσω 5 ευρώ... Ειναι ακριβώς ιδια συσταση με την mx4. Στο Aliexpress βλέπω υπάρχουν παρα πολλές. Δεν εχω ιδεα που είδες οτι ειναι conductive και θέλει ανακάτεμα... Για τον φιλο μας ομως που φωβατε και να το... βαλει... Προτείνω να παει σε pad και ας πληρώσει 5 ευρο παραπανω που λες. https://www.caseking.de/search?sSearch=carbonaut
elpenor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mp44christos είπε Ειναι ακριβώς ιδια συσταση με την mx4. Στο Aliexpress βλέπω υπάρχουν παρα πολλές. Δεν εχω ιδεα που είδες οτι ειναι conductive και θέλει ανακάτεμα... Στο aliexpress γράφει ότι είναι conductive. Στο Amazon αναφέρει και για το ανακάτεμα... Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σωστά, είδα ότι ο reviewer που έκανες link λέει ότι δεν είναι conductive αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έπαιρνα το ρίσκο για 5 euro... Μάλλον οι κινέζοι όταν γράφουν στο aliexpress conductive paste εννοούν thermally conductive... Εδώ αναφέρει ότι έχει tiny particle diameter metal oxide όπως η arctic silver που είναι conductive. Δεν ξέρω τι να υποθέσω με αυτή τη πάστα πραγματικά, εσύ την έχεις δοκιμάσει; Είναι παχύρευστη ή όχι τόσο; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor 1
mp44christos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 17 minutes ago, elpenor said: Στο aliexpress γράφει ότι είναι conductive. Στο Amazon αναφέρει και για το ανακάτεμα... Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σωστά, είδα ότι ο reviewer που έκανες link λέει ότι δεν είναι conductive αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έπαιρνα το ρίσκο για 5 euro... Μάλλον οι κινέζοι όταν γράφουν στο aliexpress conductive paste εννοούν thermally conductive... Εδώ αναφέρει ότι έχει tiny particle diameter metal oxide όπως η arctic silver που είναι conductive. Δεν ξέρω τι να υποθέσω με αυτή τη πάστα πραγματικά, εσύ την έχεις δοκιμάσει; Είναι παχύρευστη ή όχι τόσο; Το οτι ειναι μπορεί να ειναι θεωρητικά αγώγιμη δεν λεει κατι. Ακόμα και η Silver την βάζεις σε καρτα γραφικων. Έχει ελάχιστη αγωγιμότητα. Δεν το ρισκάρεις δηλ αλλα για να εχεις ατύχημα πρέπει να κανεις βλακεία. Δηλ εδω αλλοι βάζουν liquid metal που εστω και αν ακουμπήσει το pcb τελος. Το τι λεει στο amazon ο ταδε άγνωστος 3ος πωλητής μην το κοιτάς. Την ειχα αγοράσει σε φιλο μου φάνηκε η ιδια με την mx4. Επιμένω για τον φιλο μας ας παρει ενα pad να τελειώνει. 1
elpenor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mp44christos είπε Επιμένω για τον φιλο μας ας παρει ενα pad να τελειώνει. Καλή η ιδέα σου για το graphite pad, αρκεί να ξέρει ο OP ότι με το που θα κουμπώσει την ψύκτρα πάνω του μία φορά μετά δεν ξαναχρησιμοποιείται, αν βγει πρέπει να πεταχτεί. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor
mp44christos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, elpenor said: Καλή η ιδέα σου για το graphite pad, αρκεί να ξέρει ο OP ότι με το που θα κουμπώσει την ψύκτρα πάνω του μία φορά μετά δεν ξαναχρησιμοποιείται, αν βγει πρέπει να πεταχτεί. Το αντίθετό ισχύει Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από mp44christos
BabisTs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2020 στις 2:27 ΜΜ, gpapad20 είπε καλησπερα ποια παστα προτεινετε και πως την βαζω... την παστα!!! https://www.guru3d.com/articles_pages/guru3d_thermal_paste_roundup_2019,12.html Διαλέγεις και παίρνεις.....Λίγη πάστα στο κέντρο και είσαι κομπλέ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από BabisTs 3
elpenor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mp44christos είπε Το αντίθετό ισχύει Το δοκίμασαν στα pugetsystems και είδαν ότι στην πράξη πολλά προβλήματα όταν το χρησιμοποιείς ξανά. 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε https://www.guru3d.com/articles_pages/guru3d_thermal_paste_roundup_2019,12.html Διαλέγεις και παίρνεις..... Αρκεί να μην διαλέξει την Conductonaut, εγώ την έβαλα με απίστευτη προσοχή και πάλι έπεσε πάνω στη μητρική χωρίς να το πάρω χαμπάρι, το πως τη γλύτωσα δεν θέλω να το θυμάμαι. Btw έχετε προσέξει ότι δεν υπάρχουν 2 site με τα ίδια αποτελέσματα στις δοκιμές; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ προσωπικά κάνω μια γραμμούλα αλα κόκος ριζιού στο κέντρο γιατι η σταγονίτσα-μπαλίτσα βγαίνει σαν σκατουλίτσα κάποιες φορές 1
mp44christos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 4 minutes ago, elpenor said: Το δοκίμασαν στα pugetsystems και είδαν ότι στην πράξη πολλά προβλήματα όταν το χρησιμοποιείς ξανά. Quote issues started cropping up after we had done about a dozen CPU swaps Να νε καλα ο άνθρωπος να αλαλάξει 12 φορες επεξεργαστή στην ζωη του! Ε τοτε ναι θα πρεπει να αλαξει το pad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα