Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά αν δώσει 50 σχεδόν ευρώ παραπάνω περνάει qled συγκεκριμένα αυτή Samsung QE55Q60R που είναι επίσης 120Hz

Επεξ/σία από akishellas1979
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι πανω κατω ιδιες τηλεορασεις ειναι αυτες οι δυο  με ιδιες δυνατοτητες και οι 2 va panel η μια απλα εχει την τεχνολογια QLED απλα νομίζω οτι η RU έχει λίγο πιο ποιοτική κατασκευή.

Δημοσ.

Στο BF ειχε παιξει στα 600ευρω και 15% επιστροφη... Δεν ειναι κακη προσφορα, αλλα οντως ειναι κοντα στην QLED, που αν και παρομοιες θα εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια λογικα.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, akishellas1979 said:

Ναι αλλά αν δώσει 50 σχεδόν ευρώ παραπάνω περνάει qled συγκεκριμένα αυτή Samsung QE55Q60R που είναι επίσης 120Hz

Σχεδόν 100 θες να πεις...

1 minute ago, panos4tw said:

Στο BF ειχε παιξει στα 600ευρω και 15% επιστροφη... Δεν ειναι κακη προσφορα, αλλα οντως ειναι κοντα στην QLED, που αν και παρομοιες θα εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια λογικα.

Και πριν το BF είχε παίξει για μερικές ώρες 549 στον Κωτσο...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πάντως σε σχέση με την 8002 η Q60 παρόλο που είναι QLED είναι κατώτερη ποιοτικά. Έχω γνωστό που είναι στη Samsung. Τις έχω δει και τις 2 με τα μάτια μου. Καλύτερα 8002.

Από Q70 και πάνω αξίζει μόνο για QLED.

Επεξ/σία από Tsalbos
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Ntinaras said:

Ουτε αυτη εχει DTS?...

Εδώ δεν έχουν αυτές της Samsung που κάνουν 3000, θα έχει αυτή? 😛

Δημοσ.

Πραγματικά αυτό με το DTS και τη Samsung είναι τρομερό deal-breaker και ταυτόχρονα ηλίθιο από μέρους της Samsung.

Είναι δυνατόν να μην υποστηρίζεται το πιο διαδεδομένο codec ήχου;

Να πάει να γ@μη&εί η Samsung μέχρι να βάλει μυαλό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lefteris235 είπε

Για να καταλάβω, θα ακούσετε DTS από τα 2 ηχεία της TV?

Απ'ότι έχω καταλάβει, δεν θα μπορεί να διαβάσει καθόλου τον ήχο για να τον κάνει downmix και να ακουστεί έστω από τα 2 ηχεία της τιβί ή από ότι εξωτερικό σύστημα μπορεί να έχουμε που παίρνει όμως ήχο από την τηλεόραση, πχ ηχομπάρα, ηχεία κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...