Δέλτα Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα Έχω ένα λάπτοπ με επεξεργαστή intel celeron γίνετε να τρέξω photoshop και lightroom υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να κάνω;; Και αν γίνεται προτείνεται να τα αγοράσω η ν τα έχω με συνδρομή;;
stratigos24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Πλέον γίνεται μόνο με συνδρομή η απόκτηση τους. Δύσκολα θα τα τρέξει το λαπτοπ σου.
babisskg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Δέλτα είπε Καλησπέρα Έχω ένα λάπτοπ με επεξεργαστή intel celeron γίνετε να τρέξω photoshop και lightroom υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να κάνω;; Και αν γίνεται προτείνεται να τα αγοράσω η ν τα έχω με συνδρομή;; GIMP , Raw Therapee .......... 2
kosmous Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Sabeas είπε Αναλογως τι θελεις να κανεις, σε λαπτοπ του 2012 τρεχουν ανελπιστα καλα, ειδικα το lightroom Τα χαρακτηριστικά του laptop ?
Δέλτα Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 είναι ένα Innovator M1589 CPU N3350 1.10GHz 2πυρ. 1101 Mhz RAM 4.00GB
kosmous Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Sabeas είπε ενα mid range vaio ειναι με i5 του 2011 Ο Δέλτα όμως έχει Intel celeron .
xenos.p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Αρχικά νομίζω είναι η και όχι ο Δέλτα.. Όσον αφορά το laptop νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να τα τρέξει, αλλά η συνδρομή τις πρώτες 7 μέρες είναι free trial όποτε αν δεις ότι σέρνεται την ακυρώνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα και δοκιμάζει τα προγράμματα που πρότεινε παραπάνω ο Μπάμπης. Το μεγαλύτερο θέμα που έχουν τα low end laptops είναι η απόδοση χρωμάτων της οθόνης, εγώ προσωπικά γι αυτό άφησα το laptop και επεξεργάζομαι τα πάντα στο tablet..
babisskg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, xenos.p είπε Αρχικά νομίζω είναι η και όχι ο Δέλτα.. Όσον αφορά το laptop νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να τα τρέξει, αλλά η συνδρομή τις πρώτες 7 μέρες είναι free trial όποτε αν δεις ότι σέρνεται την ακυρώνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα και δοκιμάζει τα προγράμματα που πρότεινε παραπάνω ο Μπάμπης. Το μεγαλύτερο θέμα που έχουν τα low end laptops είναι η απόδοση χρωμάτων της οθόνης, εγώ προσωπικά γι αυτό άφησα το laptop και επεξεργάζομαι τα πάντα στο tablet.. Στο tablet , στο smartphone αφού υπάρχει η απλή έκδοση του Lightroom που είναι υπεραρκετή για μικροδιορθωσεις . Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος , μιλάω για μένα φυσικά , να ανοίγω laptop κλπ . Ακόμη και το Google photos είναι υπεραρκετό για τέτοιες μικροεπεμβασεις , λίγο τα highlights , λίγο κάποια έκθεση . Το Lightroom θα βοηθήσει όταν παραστεί ανάγκη ανοίγματος raw αρχείων . Σε περιβάλλον Android κυκλοφορεί και το πολύ καλό Photo Director της Cyberlink , για μένα πολύ καλύτερο του Snapseed που είναι αρκετά βαρύ και αδηφάγο σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη εσωτερική μνήμη στο smartphone . Από εκεί και πέρα , ένας απλός αναγνώστης καρτών , με ένα OTG καλώδιο μεταφέρει άνετα τα αρχεία στο smartphone για τα περαιτέρω . Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από babisskg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα