Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα λάπτοπ με επεξεργαστή intel celeron γίνετε να τρέξω photoshop και lightroom υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να κάνω;; Και αν γίνεται προτείνεται να τα αγοράσω η ν τα έχω με συνδρομή;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Δέλτα είπε

Καλησπέρα

Έχω ένα λάπτοπ με επεξεργαστή intel celeron γίνετε να τρέξω photoshop και lightroom υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να κάνω;; Και αν γίνεται προτείνεται να τα αγοράσω η ν τα έχω με συνδρομή;;

GIMP , Raw Therapee ..........

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sabeas είπε

Αναλογως τι θελεις να κανεις, σε λαπτοπ του 2012 τρεχουν ανελπιστα καλα, ειδικα το lightroom

Τα χαρακτηριστικά του laptop ?

Δημοσ.

Αρχικά νομίζω είναι η και όχι ο Δέλτα.. Όσον αφορά το laptop νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να τα τρέξει, αλλά η συνδρομή τις πρώτες 7 μέρες είναι free trial όποτε αν δεις ότι σέρνεται την ακυρώνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα και δοκιμάζει τα προγράμματα που πρότεινε παραπάνω ο Μπάμπης. Το μεγαλύτερο θέμα που έχουν τα low end laptops είναι η απόδοση χρωμάτων της οθόνης, εγώ προσωπικά γι αυτό άφησα το laptop και επεξεργάζομαι τα πάντα στο tablet..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xenos.p είπε

Αρχικά νομίζω είναι η και όχι ο Δέλτα.. Όσον αφορά το laptop νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να τα τρέξει, αλλά η συνδρομή τις πρώτες 7 μέρες είναι free trial όποτε αν δεις ότι σέρνεται την ακυρώνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα και δοκιμάζει τα προγράμματα που πρότεινε παραπάνω ο Μπάμπης. Το μεγαλύτερο θέμα που έχουν τα low end laptops είναι η απόδοση χρωμάτων της οθόνης, εγώ προσωπικά γι αυτό άφησα το laptop και επεξεργάζομαι τα πάντα στο tablet..

Στο tablet , στο smartphone αφού υπάρχει η απλή έκδοση του Lightroom που είναι υπεραρκετή για μικροδιορθωσεις . Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος , μιλάω για μένα φυσικά , να ανοίγω laptop κλπ . Ακόμη και το Google photos είναι υπεραρκετό για τέτοιες μικροεπεμβασεις , λίγο τα highlights , λίγο κάποια έκθεση . Το Lightroom θα βοηθήσει όταν παραστεί ανάγκη ανοίγματος raw αρχείων .

Σε περιβάλλον Android κυκλοφορεί και το πολύ καλό Photo Director της Cyberlink , για μένα πολύ καλύτερο του Snapseed που είναι αρκετά βαρύ και αδηφάγο σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη εσωτερική μνήμη στο smartphone .

Από εκεί και πέρα , ένας απλός αναγνώστης καρτών , με ένα OTG καλώδιο μεταφέρει άνετα τα αρχεία στο smartphone για τα περαιτέρω .

Επεξ/σία από babisskg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...