thanasisxask Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, nik16v είπε Redmi Note 8 που έχει led αλλά δεν έχει NFC (Το 8T έχει NFC αλλά δεν έχει led) Δεν μπορείς να τους πιάσεις πουθενά! Χαχαχα
karthan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Το Redmi Note 8 φαίνεται να ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου. Θα περιμένω όμως 1-2 μήνες μήπως βρω κάποιο άλλο ή ανεβάσω λίγο το budget. Ευχαριστώ όλους που μπήκαν στον κόπο να με βοηθήσουν.
ekkli Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Ήρθε επιτέλους Ελλάδα -από eshop- το realMe 5 στα 166€. Με 128gb μνήμης, δεν ξέρω αν θα χρειάζεσαι και sd card. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη πρόταση αυτή την εποχή ακριβώς για το μπάτζετ σου. Τουμπανάκι για τα λεφτά του με καλή ονομαστική μπαταρία. Μάρκα που δεν την ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά για μένα επώνυμη, ανήκει στον ίδιο όμιλο με Oppo, OnePlus κλπ. Αποφάσισε και ο πατέρας μου ότι θέλει κινητό την προηγούμενη εβδομάδα και αφού δεν προλάβαμε το Α3 στα 160€ τον έστειλα να πάρει αυτό. Λέει για μπαταρία που κρατάει 3 μέρες (ας είμαστε συντηρητικοί με αυτό, δεν είναι κανένας digital grandpa) αλλά και για εξαιρετική κάμερα (αυτό το είδα και γω σε φωτογραφίες που μου έστειλε). Specs eShop
foxbed Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ekkli είπε Ήρθε επιτέλους Ελλάδα -από eshop- το realMe 5 στα 166€. Με 128gb μνήμης, δεν ξέρω αν θα χρειάζεσαι και sd card. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη πρόταση αυτή την εποχή ακριβώς για το μπάτζετ σου. Τουμπανάκι για τα λεφτά του με καλή ονομαστική μπαταρία. Μάρκα που δεν την ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά για μένα επώνυμη, ανήκει στον ίδιο όμιλο με Oppo, OnePlus κλπ. Αποφάσισε και ο πατέρας μου ότι θέλει κινητό την προηγούμενη εβδομάδα και αφού δεν προλάβαμε το Α3 στα 160€ τον έστειλα να πάρει αυτό. Λέει για μπαταρία που κρατάει 3 μέρες (ας είμαστε συντηρητικοί με αυτό, δεν είναι κανένας digital grandpa) αλλά και για εξαιρετική κάμερα (αυτό το είδα και γω σε φωτογραφίες που μου έστειλε). Specs eShop εγώ σε αυτά τα λεφτά θα έπερνα mi a3 που έχει amoled 720p , καλύτερη camera έχει και led ειδοποιείσεις και με 4030 mah και amoled οθόνη όπου βοηθά στην αυτονομία της μπαταρίας σε βγάζει 2-3 μέρες άνετα. Το realme είναι 720p οθόνη όχι amoled 12mpx camera δεν είναι ότι καλύτερο. Η στο note 8 που έχει τα ίδια σχεδον χαρακτηριστικά με mi a3 απλά εχει οθόνη FHD 1080p. Εγώ πήρα το mi a3 στα 154 από banggood οτι vfm στα λεφτά του. Και από ότι βλέπω ανέβηκε η τιμή στα 179 eshop Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από foxbed
ekkli Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Το πρωί που το πρότεινα είχε ακόμη 166€. Το έλεγξα πριν το αναρτήσω. Επίσης και γω Α3 προτιμώ μόνο και μόνο για το Android One + Hardware. Και αυτό αγόρασα όταν το βρήκα 180€ από Ελλάδα με εγγύηση αντιπροσωπείας. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μπαίνεις σε μια κουβέντα που γίνεται για αγορά από Ελλάδα και να προτείνεις σοβαρά μια αγορά από Κίνα με τόσο μικρή οικονομική διαφορά, που μέχρι να έρθει, τόσο θα έχει και Ελλάδα. Άσε που παίζει τόσο να έχει και σκρουτζ τώρα. Για την δε κάμερα του realMe, αν κοιτάς ακόμα MP, δεν θα καταλάβεις και πολλά πράγματα. Μπορείς να έρθεις στην κουβέντα στις προσφορές να δεις τι λένε οι συμφορουμίτες και επίσης, επαναλαμβάνω ότι δειγμάτισα και μόνος μου.
foxbed Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1) Φίλος κουβέντα που γίνεται σε δημόσιο site μπόρω να μπαίνω και να λέω ότι θέλω και είπα ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ τι θα έκανα. Δεν σου είπα να το πάρεις σου έδωσα κάποιες εναλακτικές λύσεις. Αν δεν θες να μπαίνουμε στην κουβέντα σου messenger fb , viber, προσωπικά. 2) Εσύ που βρίσκεις το mi a3 4/128gb στα 180 μόνο, από κατάστημα που υπάρχει όχι διαδικτυακό κατάστημα σκρουτζ μπράβο σου φίλος. 3) Τα 30+ ευρώ κάποιοι τα σκέφτονται δεν είναι ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. 4) Εγώ έγραψα τα 48 mpx έβαλα και το λινκ κάτω, το realme έχει άγνωστο αισθητήρα το mi a3 έχει της sony. 5)Και ενοείτε θα προτείνω μια αγορά από κίνα όταν κερδίζεις 30+ ευρώ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ δεν σου είπα πήγαινε παρτω από κίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα