karthan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού με τις κάτωθι προδιαγραφές: 1 Sd card (οπωσδήποτε) 2 Led ειδοποιήσεων (οπωσδήποτε) 3 Dual sim (οπωσδήποτε) 4 Οθόνη 5.9" και άνω 5 Ram 3GB και άνω 6 Χωρητικότητα 32GB και άνω 7 Κάμερα 16Mpixel και άνω 8 Αγορά από Ελλάδα. Εχω βρει στο skroutz κάποια Xiaomi, Huawei αλλά στα χαρακτηριστικά τους δεν διευκρινίζουν τις πρώτες 2 απαιτήσεις. Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από karthan
karthan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Redmi Note 8T ; Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι γίνεται όμως με το Led ειδοποιήσεων?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, karthan είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι γίνεται όμως με το Led ειδοποιήσεων? η διαφορά του 8Τ με του σκετου 8 ειναι το nfc και το led ειδοποιήσεων. Αν δεν κανω λάθος το 8Τ εχει λεντ. 6 ώρες πριν, kp1 είπε Xiaomi mi a3 από μένα! και εγώ αυτό θα πρότεινα ΑΛΛΑ δεν εχει τριπλό υποδοχέα, είναι υβριδικός. Προσωπικά να ξέρεις επειδή αυτά που αναζητάς τα είχα και εγώ ως κριτήριο για την επιλογή κινητού, κατέληξα στο mi a2 lite λογω android one που το γουστάρω κιόλας. Βέβαια απο τότε έχει περάσει και ενας χρόνος +
karthan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Xristaras12 είπε η διαφορά του 8Τ με του σκετου 8 ειναι το nfc και το led ειδοποιήσεων. Αν δεν κανω λάθος το 8Τ εχει λεντ. και εγώ αυτό θα πρότεινα ΑΛΛΑ δεν εχει τριπλό υποδοχέα, είναι υβριδικός. Προσωπικά να ξέρεις επειδή αυτά που αναζητάς τα είχα και εγώ ως κριτήριο για την επιλογή κινητού, κατέληξα στο mi a2 lite λογω android one που το γουστάρω κιόλας. Βέβαια απο τότε έχει περάσει και ενας χρόνος + Σχόλια στο skroutz λένε ότι το 8Τ δεν έχει led ειδοποιήσεων. Το MI A3 έχει led ειδοποιήσεων? Τι εννοείς με την φράση " δεν εχει τριπλό υποδοχέα, είναι υβριδικός"?
chios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Υβριδικός πάει να πει ότι παίρνει ή 2 σιμ ή 1 σιμ και κάρτα μνήμης
Xristaras12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, karthan είπε Σχόλια στο skroutz λένε ότι το 8Τ δεν έχει led ειδοποιήσεων. Το MI A3 έχει led ειδοποιήσεων? Τι εννοείς με την φράση " δεν εχει τριπλό υποδοχέα, είναι υβριδικός"? έχεις απόλυτο δίκιο το σκέτο 8αρι έχει led. https://technowikis.com/3865/how-activate-led-notifications-xiaomi-redmi-note-redmi-note και το ΜΙ Α3 έχει κανονικά.
john_But Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 ΤοMi A3 έχει led ειδοποιήσεων όποτε θέλει.Στο viber δεν λειτουργεί ποτέ για παράδειγμα
karthan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, chios είπε Υβριδικός πάει να πει ότι παίρνει ή 2 σιμ ή 1 σιμ και κάρτα μνήμης Οπότε εξαιρείται και αυτό διότι θέλω sd card και dual sim.
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, john_But είπε ΤοMi A3 έχει led ειδοποιήσεων όποτε θέλει.Στο viber δεν λειτουργεί ποτέ για παράδειγμα Βάλε αυτό και θα έχεις παντού https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy 1
life is music Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, karthan είπε Οπότε εξαιρείται και αυτό διότι θέλω sd card και dual sim. Mi 9 lite εδώ εισαι αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση !! Στις 31/1/2020 στις 11:54 ΠΜ, karthan είπε Καλημέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού με τις κάτωθι προδιαγραφές: 1 Sd card (οπωσδήποτε) 2 Led ειδοποιήσεων (οπωσδήποτε) 3 Dual sim (οπωσδήποτε) 4 Οθόνη 5.9" και άνω 5 Ram 3GB και άνω 6 Χωρητικότητα 32GB και άνω 7 Κάμερα 16Mpixel και άνω 8 Αγορά από Ελλάδα. Εχω βρει στο skroutz κάποια Xiaomi, Huawei αλλά στα χαρακτηριστικά τους δεν διευκρινίζουν τις πρώτες 2 απαιτήσεις. Σας ευχαριστώ Αλλιώς πας εδώ που είναι κινηταρα και έχει όλα αυτά που ζητάς https://www.skroutz.gr/s/18534376/Honor-20-Lite-128GB.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από life is music
ziaba Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 θες ταυτόχρονα dualsim και κάρτα δηλ έτσι? ->
karthan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, ziaba είπε θες ταυτόχρονα dualsim και κάρτα δηλ έτσι? -> Σωστά!! 18 ώρες πριν, life is music είπε Mi 9 lite εδώ εισαι αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση !! Αλλιώς πας εδώ που είναι κινηταρα και έχει όλα αυτά που ζητάς https://www.skroutz.gr/s/18534376/Honor-20-Lite-128GB.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Το Mi 9 είναι αρκετά ακριβό για το budget. Για το Honor 20 lite στο skroutz λένε πως δεν έχει led notification.
nik16v Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Redmi Note 8 που έχει led αλλά δεν έχει NFC (Το 8T έχει NFC αλλά δεν έχει led)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα