Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα φώτα σας. Ποιο θα παίρνατε μεταξύ των 2; Αν έχετε και κάποια επιπλέον πρόταση καλοδεχούμενη. Πάντα σε αυτά τα χρήματα.

https://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=29070

https://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=27214

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Επιπλεον προταση δεν εχω , δεν εχω εικονα της αγορας οποτε θα σχολιασω τα δυο που εβαλες :

i9 9th gen / 16gb ram / 512gb ssd nvme / rtx 2080 max q / 17.3 - 144hz  = 2.825 euros
i7  8th gen / 16gb ram / 256gb ssd nvme + 1tb sshdd / rtx 2070/ 17.3 - 60hz = 3.252 euros

Μιλαμε για 427 ευρω διαφορα. Οποτε για να κρινεις αν αξιζει αυτη η διαφορα ρωτας τον εαυτο σου "ειμαι hardcore gamer?" . Αν η απαντηση ειναι ναι , πας στο alienware.Ειναι σειρα gaming..αρχιδατη.Χανει σε επεξεργαστικη ισχυ και λιγο στην οθονη..αλλα κερδιζει στην καρτα γραφικων που εχει την μεγιστη σημασια για εναν gamer.Αν μετρας δηλ και το τελευταιο frame.
Επισης εχει και αλλα gaming καλουδια οπως killer wifi card , killer gigabit ethernet 10/100/1000/2500 !! πρωτη φορα βλεπω 2500αρι σε ethernet καρτα :)
Τιγκα στις υποδοχες , τιγκα στα φωτακια στο πληκτρολογιο , με χρωματικες ζωνες και δεν συμμαζευεται...οπως ειπα..ειναι ενα επαγγελματικα gaming λαπτοπ.

Απο την αλλη αν απλα θες ενα τουμπανο φορητο , που θα ειναι π.χ. 70% δουλεια - 30% παιχνιδι , casual , χαλαρο κλπ..πας στο G7 , που εχει λιγο (εως και πολυ ) πιο δυνατο επεξεργαστη  και με τα λεφτα που γλυτωνεις , του πετας δευτερο δισκο ή παραπανω μνημη..αναλογως τα κεφια...

• Like 1
Δημοσ.

θα σου πω την γνωμη μου απο προσωπική εμπειρια !!! βρήκα το Alienware πρην απο 6 μηνες απο 5500 στα 3500 και λεω ας την κανω την μαλακια δεν γαμιετε μια ζωη την εχουμε !! το αγορασα !!!! ειναι με τον 9900 και την 2080 με 2 ssd 500 και 32 ram θα σου πω μονο αυτο !!! ειναι κατι διαφορετικό απο οτιδήποτε αλλο υπαρχει , δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα λαπτοπ !! πραγματικά εξωγήινο

κανει τα παντα με την σκεψη !! αν είναι να δώσεις τα χρηματα αυτα δεν νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτείς καθολου !! σε αυτα τα λεφτα μονο Alienware !!!!

Δημοσ.

Αψογες και οι 2 απαντήσεις.

Εχω καταλήξει στο Alienware.

Απλα μια ερωτηση αν γνωριζετε:

Ενω στα specs στο πινακακι εδω

https://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=27214

Λεει οτι η οθονη ειναι στα 60hz, στο κειμενο απο κάτω λεει οτι ειναι κανονικα στα 144hz. Με το καταστημα που μιλησα περιμένω απαντηση καθως δε γνωριζαν να μ πουν αμεσα. 

Μήπως γνωριζει καποιος; Δεν θα ηθελα να δωσω τοσα χρηματα και να μη δουλευει στα 144. 

Δημοσ.

@Alt3rnative

Κοιτα , τετοιες ανακολουθιες σε σαιτς θα βρεις συχνα.Κατι ξεφυγε στο copy/paste κλπ. Για να εισαι σιγουρος και εσυ και αυτοι , πρεπει (αυτοι) να παρουν το κουτι στα χερια τους και να δουν τι γραφει πανω.Και να σου πουν.Αλλιως ο,τι και να πουμε ειναι στην σφαιρα της θεωρησης :)
Η συγκεκριμενη σειρα alienware απο ο,τι βλεπω στο σαιτ της Dell , ερχεται και με 60αρες και με 144αρες οθονες..αρα  ολα τα ενδεχομενα ειναι πιθανα...

Δημοσ.

@mphxths

Μου είπαν οτι θα ζητησουν τον σειριακό για να μαθουν οποτε θα μ πουν αυριο.

Περα απ αυτο μονο εγω το θεωρω σημαντικό ζητημα για τετοιο μηχανημα το να δουλευει στα 144; Ειμαι υπερβολικός δλδ; 🤔

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Alt3rnative είπε

@mphxths

Μου είπαν οτι θα ζητησουν τον σειριακό για να μαθουν οποτε θα μ πουν αυριο.

Περα απ αυτο μονο εγω το θεωρω σημαντικό ζητημα για τετοιο μηχανημα το να δουλευει στα 144; Ειμαι υπερβολικός δλδ; 🤔

Στα 3,5 χιλιαρικα εγω θα ηθελα να εχει και τεχνητη νοημοσυνη :)  Περα απο την πλακα , ειναι θεμα κοστολογησης των configurations...
Απο την αλλη δινεις πολλα λεφτα για φορητο...αν εισαι σοβαρος gamer πας σε desktop και με τα μισα λεφτα κανεις δουλεια..τωρα αν η φορητοτητα ειναι και αυτη παραγοντας..πασο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...