Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα φώτα σας. Χρειάζομαι μια επιτοίχια ραφιέρα (γιατί τα μικρά μας έχουν αρχίσει να περπατάνε και οι συσκευές κάτω από την TV κινδυνεύουν να γίνουν "χαρτοπόλεμος") και δεν μπορώ να βρω με τίποτα στις διαστάσεις που χρειάζομαι.

Έχετε να προτείνεται κάποιον ξυλουργό που να φτιάχνει κατά παραγγελία? Δεν θέλω να πάω τυχαία σε κάποιον… Προφανώς, να είναι κάλος στην δουλειά του (αν και αυτό που θέλω είναι αρκετά απλό) και να έχει λογικές τιμές.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

τα καταστηματα τυπου φτιαχτο μονος σου δε σε εξυπηρετουν; διαλεγεις ξυλα, δινεις διαστασεις και στα ετοιμαζουν και σου παρέχουν και ότι χρειαζεσαι για τη συναρμολόγηση-στερεωση κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειχα υποψιν οτι υπαρχει κατι τετοιο... Εχεις καποιο να προτινεις? Αν και με διδυμα 14 μηνων στο σπιτι δεν εχω ιδεα τι θα καταφερω να "φτιαξω μονος μου" 😂

Επεξ/σία από pavlougio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, pavlougio είπε

Δεν ειχα υποψιν οτι υπαρχει κατι τετοιο... Εχεις καποιο να προτινεις? Αν και με διδυμα 14 μηνων στο σπιτι δεν εχω ιδεα τι θα καταφερω να "φτιαξω μονος μου" 😂

Προσωπικά μιλώντας (δεν έχω λόγο να διαφημίσω), έχω πολύ καλή εμπειρία με τη εταιρία DOM wood.

https://www.dom-wood.gr/

Μου έχουν φτιάξει ένα γραφείο, δύο τραπεζάκια σαλονιού και μια βιβλιοθήκη στις διαστάσεις, σχέδιο και ξύλα που ήθελα εγώ. Πολύ καλές τιμές, δεδομένου του γεγονότος πως δεν αγοράζεις έτοιμα αλλά στις δικές σου προδιαγραφές. Τα έπιπλα έρχονται συναρμολογημένα σπίτι σου.

Λογικά δεν πρέπει να είναι η μόνη εταιρία που το κάνει αυτό, κάνε μια έρευνα αγοράς πριν αποφασίσεις.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Λογικά δεν πρέπει να είναι η μόνη εταιρία που το κάνει αυτό, κάνε μια έρευνα αγοράς πριν αποφασίσεις.

Ευχαριστω πολυ για την προταση... Εννοειται οτι θα το κοιταξω, αλλα ειναι τοσο περιορισμενος ο χρονος μου και ηδη ψαχνω 1 μηνα για να βρω κατι ετοιμο, χωρις τυχη.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pavlougio είπε

Ανάλογα την περιοχή πχ σε γαλατσι και νέα Ιωνία υπάρχει το ομόνυμο κατάστημα. Στα κόβουν στα ετοιμάζουν και εσυ απλά τα βιδώνεις/στερεώνεις 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ έχω να προτείνω επιπλοποιό ο οποίος έχει εργαστήριο στην Ηλιούπολη. Συνεργαζόταν ο πατέρας μου πριν συνταξιοδοτηθεί. Είναι εξαιρετικός, ωστόσο ενδεχομένως να είναι ακριβότερος από τις λύσεις που σου έχουν προτείνει παραπάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pavlougio είπε

Ρε παιδιά τα φώτα σας. Χρειάζομαι μια επιτοίχια ραφιέρα (γιατί τα μικρά μας έχουν αρχίσει να περπατάνε και οι συσκευές κάτω από την TV κινδυνεύουν να γίνουν "χαρτοπόλεμος") και δεν μπορώ να βρω με τίποτα στις διαστάσεις που χρειάζομαι.

Έχετε να προτείνεται κάποιον ξυλουργό που να φτιάχνει κατά παραγγελία? Δεν θέλω να πάω τυχαία σε κάποιον… Προφανώς, να είναι κάλος στην δουλειά του (αν και αυτό που θέλω είναι αρκετά απλό) και να έχει λογικές τιμές.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αν θες κάτι καλό και για πάντα και δεν ψάχνεις στυλ ικεα χίλιες φορές να πας σε κάποιον να στα φτιάξει σωστά. Όχι ότι η άνωθεν λύση από θέμα κόστους είναι κακηαλλά άλλο να στο φτιάχνει κάποιο ς που είναι το κάνει κάθε μέρα. Άλλο να βάλεις βίδες που θα τα συναρμολογησεις μόνος σου και άλλο να στα κάνει με καβιλιες και κολλητά, που θα γίνουν αθάνατα. Όπως και να έχει ότι και να αποφασίσεις, να επιλέξεις επώνυμα υλικά. Εκεί κρίνεται η τελική τιμή και εννοείται το ποσό θα σου αντέξει σε βάθος χρόνου 

Δημοσ.
4 minutes ago, greekbusters said:

Αν θες κάτι καλό και για πάντα και δεν ψάχνεις στυλ ικεα χίλιες φορές να πας σε κάποιον να στα φτιάξει σωστά. Όχι ότι η άνωθεν λύση από θέμα κόστους είναι κακηαλλά άλλο να στο φτιάχνει κάποιο ς που είναι το κάνει κάθε μέρα. Άλλο να βάλεις βίδες που θα τα συναρμολογησεις μόνος σου και άλλο να στα κάνει με καβιλιες και κολλητά, που θα γίνουν αθάνατα. Όπως και να έχει ότι και να αποφασίσεις, να επιλέξεις επώνυμα υλικά. Εκεί κρίνεται η τελική τιμή και εννοείται το ποσό θα σου αντέξει σε βάθος χρόνου 

εδώ https://www.dom-wood.gr/page-43/ λέει

Ολα τα έπιπλα μας δεν φέρουν καβίλιες και ψεύτικους συνδέσμους όπως το 80% της αγοράς που αυτο σημαίνει για εμας παραπάνω ώρες απασχόλησης απο το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε και για εσάς οτι παραλαμβάνετε ένα έπιπλο Α ποιότητας με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

σωστό ή λάθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

εδώ https://www.dom-wood.gr/page-43/ λέει

σωστό ή λάθος;

Το αυτό. Σωστότατος. Σε νοιαζουν πολύ οι σύνδεσμοι που πέραν της ποιότητας είναι το Α και το Ω. Εντάξει πια για σύνδεσμολόγια  δεν υπάρχουν οι καβιλιες σε χρήση πέραν των ετοίμων επίπλων. Το έθεσα λάθος πιο πάνω. Φάλτσο, πατούρες, λαμελο και άλλες μέθοδοι είναι οι σημερινοί που αν γίνουν με κόλλα ζούνε αθάνατα 

Επεξ/σία από greekbusters
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lofter είπε

Καλησπέρα, εγώ έχω να προτείνω επιπλοποιό ο οποίος έχει εργαστήριο στην Ηλιούπολη. Συνεργαζόταν ο πατέρας μου πριν συνταξιοδοτηθεί. Είναι εξαιρετικός, ωστόσο ενδεχομένως να είναι ακριβότερος από τις λύσεις που σου έχουν προτείνει παραπάνω.

Ένα τηλέφωνο ή ονοματεπώνυμο (αν μπορώ να τον βρω γκουγλαροντας) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα , δεν μπορεις να βρεις ενα δυο ετοιμα  ραφια απο μελαμινη ? 

Να ελεγες επιπλο το καταλαβαινω , ξυλουργος.Αλλα ραφιερα τοιχου ? 

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
Στις 31/1/2020 στις 11:35 ΠΜ, pavlougio είπε

Να σου ζήσουν φίλε μου

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/1/2020 στις 7:26 ΜΜ, bluesattack είπε

Καλα , δεν μπορεις να βρεις ενα δυο ετοιμα  ραφια απο μελαμινη ? 

Να ελεγες επιπλο το καταλαβαινω , ξυλουργος.Αλλα ραφιερα τοιχου ? 

Θέλω 5 ράφια... Αν ήταν 1-2 θα έβαζα  μεμονωμένα ραφια. Για 5 θεωρώ πιο απλή τη λύση της ραφιερας

3 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Να σου ζήσουν φίλε μου

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Δηλαδη κατι τετοιο ? 

https://www.epipla1.gr/bibliothikes/bibliothiki-yn2672.html?gclid=CjwKCAiAg9rxBRADEiwAxKDTulSE05psdxC-04vV-MXlYzWB7SvQC2hzW7XnQEqRxiIOsbhwgcauohoC4lAQAvD_BwE

Το θεμα ειναι τι θα βαλεις.Αν ειναι βαρυ η οχι .Επισης μην φθασει η ραφιερα ...στο ταβανι και ειναι αντιαισθητικο 

Ισως ειναι καλυτερα να βαλεις δυο τρια κομματια ξεχωριστα να μην δειχνει κουτιλα 

https://www.kollises.gr/rafiera-toixou-duvar-duo-temaxion-xroma-karudi-84x20x44ek-el

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...