Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω Nova και εχω βαλει TP-LINK TD-W9970 

Για πολυ καιρο δεν ειχα καποιο προβλημα

Τους τελευταιους μηνες (πιθανως μετα απο αναβαθμιση ios) το iphone 7 πιανει χαλια ταχυτητες στο wifi (πχ 1Μ)

Aλλες συσκευες Ios στο σπιτι δεν εχουν κανενα απολυτως θεμα,επισκεπτες με android πιανουν 40αρια ευκολα

Το ιδιο τηλεφωνο πιανει καλες ταχυτητες σε αλλα wi-fi (οχι τελειες ισως,αλλα 25 Μ ευκολα)

Εχω δοκιμασει ολα τα απλα (restart router,update firmware,delete cache στο τηλεφωνο,διαγραφη wi-fi απο το τηλεφωνο) αλλα φως δεν βλεπω...

Δεν ειμαι καν σιγουρος που ειναι το προβλημα,ειναι στο router ή στο τηλεφωνο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως μετράς την ταχύτητα σύνδεσης από το κινητό προς το TP-LINK?
Ίσως να ευθύνεται το κανάλι ή ο τύπος του wifi (b/g/n/a). Αν το έχεις βάλει ας πούμε στο b/g  μπορεί να μην υποστηρίξει το κινητό το g οπότε πέφτει στο b με αποτέλεσμα χαμηλές ταχύτητες

Αποτέλεσμα εικόνας για wifi speeds" 

Βλέπω όμως μπορείς να παίξεις με όλα τα πρωτόκολλα το iphone 7 έχει: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac.
Δοκίμασε να βάλεις να στέλνει μόνο g

Επεξ/σία από stefanos90_K
Δημοσ.

Οι μετρησεις ταχυτητας που κανω ειναι με app,το γνωστο Speedtest,φαινεται βεβαια και στην πραξη οτι σερνεται (πχ στο netflix ή στο youtube) αρα ειναι κατω απο 2Μ σιγουρα 

Αυτο με τον τυπο του wi-fi αλλαζει απο το router να υποθεσω,ομως αρχικα δεν ειχα κανενα προβλημα,ξαφνικα εμφανιστηκε

Δημοσ.

Με το Speedtest μετράς ταχύτητα από τον πάροχο μέχρι τον ρούτερ. Από ότι κατάλαβα το πρόβλημά σου ήταν στο κομμάτι από τον ρούτερ μέχρι το κινητό. Ναι οι ρυθμίσεις αλλάζουν από εκεί. Αν θέλεις κάνε ένα screenshot (χωρίς τον κωδικό σου) να δούμε τι έχεις ρυθμίσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...