arilias Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Φίλοι μου Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα (μήνυμα σφάλματος) με κάποιο λογισμικό που έχω. Κατά την επικοινωνία με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας που αναπτύσει το συγκεκριμένο λογισμικό έλαβα την εξής απάντηση: "The message that you are receiving indicates that either you do not have a TEMP environment variable set or you do not have permission to write to the directory specified for the TEMP environment variable. Please check this or have your system administrator check this for you." Ακολούθως έλεγξα εαν υπάρχει η μεταβλητή TEMP (υπάρχουν δύο: χρήστη και συστήματος) οι οποίες έχουν ως τιμή έγκυρους (υπαρκτούς) φακέλους. Στην συνέχεια με δεξί κλικ έλεγξα (στις ιδιότητες των φακέλων) τα χαρακτηριστικά αυτών των φακέλων (για να δω εαν έχω δικαίωμα εγγραφής). Παρατήρησα ότι τσεκαρισμένο είναι το "μόνο για ανάγνωση" (οι άλλες δύο επιλογές:"κρυφό" και "προς φύλαξη" δεν είναι τσεκαρισμένες). Επομένως έχω δικαίωμα εγγραφής? Στη επόμενη επικοινωνία που είχα με την εταιρία μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου προτείνουν άλλη λύση εκτός αυτής που μου ανέφεραν παραπάνω. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Εαν κάποιος γνωρίζει από WINDOWS XP HE ας απαντήσει Ευχαριστώ Ηλίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 σε πρωτη φαση θα έλεγα οτι μαλλον φταίει το δικο τους Buggy program που δεν ξερει να αντιμετωπισει την κατασταση... ομως, κανε το παρακατω, που θα σε διευκολύνει και να καθαρίζεις το δισκο σου απο κρυφα αχρηστα αρχεία.. φτιαξε ενα folder TEMP , στο μεγαλυτερο σου δισκο C:\TEMP or D:\Temp, δεν ειναι αναγκη να ειναι ο ιδιος δισκος που εχει τα windows, αρκει να τον εχεις μονιμα στο συστημα (να μην τον βγαζεις καθε τοσο, αν πειραματιζεσαι). δωσε του πληρη δικαιωματα read/write/full for "Everyone", και βαλε τον στις μεταβλητες συστηματος ( Temp=D:\Temp ) , ΠΑΝΤΟΥ: και στο system, και se olous tous users Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arilias Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Φίλε random, Έκανα αυτό που γράφεις και δούλεψε! Το πρόβλημα οφειλόταν στις διαφορετικές τιμές της μεταβλητής TEMP χρήστη και συστήματος (τώρα έχω ορίσει τον ίδιο φάκελο και για τις δύο μεταβλητές). Χίλια Ευχαριστώ!!!! Φιλικά Ηλίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.