Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Το 15χρονο εχει γονείς!!!!! αλλα στο Ελλαδισταν έχουμε ανοσία στους νομους!!!!! .......ελα τώρα παιδί είναι θα μεγαλώσει κλπ κλπ κλπ και όταν μεγαλώσει και παρει σβάρνα την γιαγιά με το μωρο στο καρότσι.......φταίει που δεν εφάρμοσε τους νομους το κράτος!!!!!!!

Αλήθεια το 125 η μητέρα το καβαλάει;

Το κρανος τι στοίχημα βάζετε ότι το φόρεσε ώστε να μην τον σταματήσουν;Μακάρι να το φοράει συνέχεια και να του είναι άχρηστο.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 31/1/2020 στις 5:20 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Αλήθεια το 125 η μητέρα το καβαλάει;

Το κρανος τι στοίχημα βάζετε ότι το φόρεσε ώστε να μην τον σταματήσουν;Μακάρι να το φοράει συνέχεια και να του είναι άχρηστο.

Σε αυτην την πεθπτωση θα χανατε το στοιχημα φοραω παντα κρανος φυσικα για αυτον τον λογο αλλα πιο πολυ επειδη εχω χασει κοντινο μ ανθρωπο σε ατυχημα και αυτος ειναι ενας απο τους λογους τους οποιους η μανα μου δεν θελει να οδηγησω μγχανακι ποτε...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Fragiskos25 είπε

Σε αυτην την πεθπτωση θα χανατε το στοιχημα φοραω παντα κρανος φυσικα για αυτον τον λογο αλλα πιο πολυ επειδη εχω χασει κοντινο μ ανθρωπο σε ατυχημα και αυτος ειναι ενας απο τους λογους τους οποιους η μανα μου δεν θελει να οδηγησω μγχανακι ποτε...

Και τότε τι το έχετε το μηχανάκι στο σπίτι;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Fragiskos25 είπε

"Πάντα φοράω κράνος"=παίρνω συνέχεια τη μηχανή χωρίς να έχω δίπλωμα. Τουλάχιστον να είμαστε και ειλικρινείς, όχι "είχα ανάγκη να πάω σε ένα φίλο μου"...

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/1/2020 στις 11:40 ΠΜ, afragorn είπε

Ο δεκαπεντάχρονος,  μπορεί να σκοτώσει το ίδιο εύκολα με έναν 20αρη ή 50αρη. Πρέπει να μάθουμε επιτέλους τι δύναμη αποκτούμε όταν οδηγάμε ένα όχημα και τι ζημιά μπορούμε να προκαλέσουμε με την απροσεξία μας.

Καλό είναι λοιπόν οι γονείς να μην υποκύπτουν στους εκβιασμούς των παιδιών (γιατί όταν είσαι μικρός δε καταλαβαίνεις, και δεν κατηγορώ το παιδί) και κάποιοι άλλοι να μην είναι περήφανοι για το «κατόρθωμα» του γιου τους που οδηγάει αγροτικό στα 12! Ότι ισχύει και για το αλκοόλ δηλαδή. Άμα το αγόρι οδηγά και πίνει από τα 5, είναι ΑΝΤΡΑΣ. Γαμώ τις νοοτροπίες!

Εγω προσωπικα ουτε πινω οτι οδηγαω γενικα το πολυ να εχω οδηγησει 15-20 φορες το μηχανακι του ξαδερφου μου ενω αμαξι ποτε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Λίγες είναι 20 φορές στο δρόμο χωρίς δίπλωμα στα 15 σου; 

Στην Ελλάδα coach,ειδικά σε χωριά,είναι πολύ συχνό.Εχω ρίξει πόσα βρισίδια σε άτομα που γνωρίζω προσωπικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Στην Ελλάδα coach,ειδικά σε χωριά,είναι πολύ συχνό.Εχω ρίξει πόσα βρισίδια σε άτομα που γνωρίζω προσωπικά.

Ρε συ το ξέρω πως είναι συχνό αλλά αφού την κάνεις τη μαλακία, έχε τα κότσια να την παραδεχτείς. Όχι "μονο 20 φορές βγήκε ο χάρος παγανιά" ή "πηρα το 125cc της μάνας μου γιατί είχα ανάγκη να πάω σε ένα φίλο μου". Δεν με χαλάει (τόσο) το γεγονός αλλά η απάθεια, "ντάξει μωρέ βγήκα καμικάζι 20 φορές, το κάνουμε και θέμα..."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...