Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 15 χρονων και με επιασε η αστυνομια με μηχανακι 125 κυβικα.φοραγα κρανος και το προστιμο ηταν 100 ευρω μονο για διπλωμα...επειδη δεν εχω καταλαβει καλα ποσο καιρο κανει το χαρτι για το δικαστηριο να ερθει και τι ακριβως προκειτε να γινει στο δικαστηριο

Υ.Γ

το μηχανακι ειναι στο ονομα της μανας μου και εκεινη δςν το ηξερε αυτην την στιγμη οτι το ειχα επρεπε να παω επειγοντος σε εναν φιλο

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fragiskos25 είπε

Ειμαι 15 χρονων και με επιασε η αστυνομια με μηχανακι 125 κυβικα.φοραγα κρανος και το προστιμο ηταν 100 ευρω μονο για διπλωμα...επειδη δεν εχω καταλαβει καλα ποσο καιρο κανει το χαρτι για το δικαστηριο να ερθει και τι ακριβως προκειτε να γινει στο δικαστηριο

Υ.Γ

το μηχανακι ειναι στο ονομα της μανας μου και εκεινη δςν το ηξερε αυτην την στιγμη οτι το ειχα επρεπε να παω επειγοντος σε εναν φιλο

Στα πόσα βγάζεις δίπλωμα για 125?Δεν σε κόβω να το προλαβαίνεις να το βγάλεις.Μέσα στο 2020 θα σου έρθει το δικαστήριο,μήπως το γράφει στην κληση;Θα καλέσουν και την μητέρα σου.

Ωραιά η δικαιολογία με τον φίλο αλλά μόνο στο μυαλό σου πιάνει.

• Like 13
Δημοσ.

Εντός 6μηνου

γενικα δίνουν εύκολα αναβολές , παίζει ρόλο η έδρα μεν

η μητέρα σου θα αναφέρει ότι εργαζότανε και εσυ ότι το πήρες κρυφά ..

πάντως άτυχος να σε σταματήσουν ενώ φορούσες κράνος και μπράβο γι αυτό 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 minutes ago, arisopc said:

Εντός 6μηνου

Κανένα μπράβο. Χωρίς δίπλωμα δεν οδηγάμε γιατί το οτιδήποτε να γίνει φταίμε. Και πες οι λαμαρίνες γίνονται, αν πεταχτεί παιδί στο δρόμο και το χυτπήσεις τρέχεις για μια ζωή απλά πηγαίνοντας στον δρόμο σου μεν χωρίς διπλωμα δε.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, arisopc είπε

Εντός 6μηνου

Δεν θέλει κανένα μπράβο, για να φοράει κράνος το μηχανάκι το περνει αρκετά συχνά για "πηγαίνει έκτακτα σε φίλους"

• Like 4
Δημοσ.

Ο αστυνομικός που βεβαίωσε την κλήση δεν είδε ότι είσαι ανήλικος ....κανονικά έχει αυτόφωρο όταν δεν έχεις άδεια οδήγησης ......

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Στα πόσα βγάζεις δίπλωμα για 125?Δεν σε κόβω να το προλαβαίνεις να το βγάλεις.Μέσα στο 2020 θα σου έρθει το δικαστήριο,μήπως το γράφει στην κληση;Θα καλέσουν και την μητέρα σου.

Ωραιά η δικαιολογία με τον φίλο αλλά μόνο στο μυαλό σου πιάνει.

Στο μυαλό του και στο δικαστήριο για να μην φάει η μάνα του 3 χρόνια με αναστολή, γιατί έδωσε εν γνώση της το μηχανάκι σε ανήλικο χωρίς δίπλωμα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fragiskos25 είπε

Ξέρεις από πόσους έχει ακούσει αυτή την χαζή δικαιολογία ο δικαστής;;;;

Βρες καμία πιο έξυπνη...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bromiaris είπε

Ξέρεις από πόσους έχει ακούσει αυτή την χαζή δικαιολογία ο δικαστής;;;;

Βρες καμία πιο έξυπνη...

Όταν είναι κάποιος αγχωμένος βρίσκει τις χειρότερες δικαιολογίες...

Και για να τον σταμάτησε η αστυνομία φορώντας κράνος (αν ισχύει), πρέπει να οδηγούσε επικίνδυνα.

Εγώ φίλε μου αν δε προλαβαίνεις το δίπλωμα, θα έλεγα την αλήθεια. Χίλιες φορές να ακούσει την αλήθεια ο δικαστής παρά τη χιλιοπαιγμένη κασέτα της "ανάγκης".

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, afragorn είπε

Όταν είναι κάποιος αγχωμένος βρίσκει τις χειρότερες δικαιολογίες...

Και για να τον σταμάτησε η αστυνομία φορώντας κράνος (αν ισχύει), πρέπει να οδηγούσε επικίνδυνα.

Εγώ φίλε μου αν δε προλαβαίνεις το δίπλωμα, θα έλεγα την αλήθεια. Χίλιες φορές να ακούσει την αλήθεια ο δικαστής παρά τη χιλιοπαιγμένη κασέτα της "ανάγκης".

Χίλιες φορές να πει ότι:

Εμείς στο χωριό μου, καβαλάμε το παπί από τα 11 με τις ευλογίες των γονιών μας που μας βλέπουν να τρέχουμε σαν τον διάβολο δακρύζοντας  συγκινιμενοι και φυσικα κατά 99% χωρίς να φοράμε κράνος γιατι δεν είμαστε τίποτα φλώροι...

Το ότι εγώ φόρεσα κράνος ήταν μια ατυχή στιγμή μπας και γλιτώσω το μπλόκο...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, corsair04 είπε

Ο αστυνομικός που βεβαίωσε την κλήση δεν είδε ότι είσαι ανήλικος ....κανονικά έχει αυτόφωρο όταν δεν έχεις άδεια οδήγησης ......

Nai  και ποινη ισοβια

8 ώρες πριν, Fragiskos25 είπε

Υ.Γ

το δικαστηριο θα ερθει περιπου σε 2 χρονια αναλογα με την περιοχη ,θα παρεις και μια αναβολη  οποτε θα προλαβεις να βγαλεις διπλωμα ,το παρουσιαζεις στο δικαστηριο και φευγεις αθωος (ετσι εγινε σε μενα )και ολα τα υπολοιπα που ακους εδω ειναι μπουρδες

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κατ΄΄ αρχήν δεν ξαναπαίρνεις μηχανάκι χωρίς δίπλωμα.

Έβαλες σε κινδυνο τους γονείς σου. Το ξέρεις οτι αν χτυπούσες ή χτύπαγες καναν άλλο, τους έτρεχαν για παραμέληση ανηλίκου; Που να το ξέρεις. Κι εγω στην ηλικία σου τα ίδια μυαλά είχα, δε σε κατηγορώ.

Επί της ουσίας.

ΟΤΑΝ θα γίνει το δικαστήριο, θα ζητήσεις συγνωμμη στην έδρα, θα ξεκαθαρίσεις οτι το έκανες κρυφά (κοινώς θα πεις την αλήθεια) και ότι έκτοτε δεν έχεις ξανακουμπήσει το μηχανάκι. Αν μάλιστα ως τότε έχεις καταφέρει να βγάλεις και δίπλωμα ακόμα καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεις τη μητέρα σου και ζητάτε συμβουλή δικηγόρου.

Δημοσ.
4 hours ago, slk200gr said:

Nai  και ποινη ισοβια

το δικαστηριο θα ερθει περιπου σε 2 χρονια αναλογα με την περιοχη ,θα παρεις και μια αναβολη  οποτε θα προλαβεις να βγαλεις διπλωμα ,το παρουσιαζεις στο δικαστηριο και φευγεις αθωος (ετσι εγινε σε μενα )και ολα τα υπολοιπα που ακους εδω ειναι μπουρδες

Ημερομηνία παράβασης με ημερομηνία έκδοσης.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Dinos1973 said:

Ημερομηνία παράβασης με ημερομηνία έκδοσης!!!!!!! ρε Ελληναρα !!!!!!

Aυτα ισχυουν στα δικαστηρια και εγω δεν εγραψα τον νομο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...