kourt71724 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Αγοράστηκαν 2 Ram ddr4 και μου έφεραν λάθος ddr3. Η απόδειξη πάνω γράφει κανονικά ddr3 (παίζει να έκανα λάθος και εγω στην παραγγελία; το πιθανότερο.) το θέμα είναι ότι προτού το καταλάβω άνοιξα την συσκευασία με αποτέλεσμα αφού το καταλάβω και τους πάρω τηλέφωνο να μου πουν οτι δυστυχώς δεν γίνεται η επιστροφή. Τις παντρεύτηκα;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν υπαρχει καποιο email σαν βεβαιωση παραγγελιας να δεις τι παραγγελια εκανες ddr3 ή 4 εκει θα το λεει αν και δεν ξερω ποσο να βοηθησει αυτο αφου μιλησες μαζι τους και ηταν αρνητικοι και λιγο λογικο να ειναι αρνητικοι αν εκανες εσυ ddr3 παραγγελια αφου πως θα πουλησουν ενα ανοιγμενο προιον Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
kourt71724 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Ναι τους καταλαβαίνω. Δεν έλαβα κανένα mail. Ούτε και στα spam. Δεν νομίζω ότι το έκαναν επίτηδες γιατί αν δεν το είχα ανοίξει τι θα έκαναν; δεν θα το περνάν; δεν νομίζω. Οπότε πιθανότερα το λάθος ειναι δικό μου.
corsair04 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, kourt71724 είπε Ναι τους καταλαβαίνω. Δεν έλαβα κανένα mail. Ούτε και στα spam. Δεν νομίζω ότι το έκαναν επίτηδες γιατί αν δεν το είχα ανοίξει τι θα έκαναν; δεν θα το περνάν; δεν νομίζω. Οπότε πιθανότερα το λάθος ειναι δικό μου. αφού τις άνοιξες είναι δύσκολο αλλά μπορείς να τις επιστρέψεις για άλλον λόγο ...
christakos07 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοίτα είναι πάρα πολύ απλό. Εάν δεν είχες ανοίξει την συσκευασία, ακόμη και δικό σου λάθος να ήταν, υπαναχωρούσες από την συναλλαγή. Πλέον ο μόνος τρόπος για να επιστρέψεις το προϊόν είναι να βρεις ένα επιβεβαιωτικο email ή να να τσεκάρεις τον λογαριασμό σου,ώστε να αποδείξεις οτι σου στείλανε λάθος προϊόν. Αλλιώς το πουλάς 30% κάτω στις αγγελίες και τελειώνει η ιστορία. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από christakos07
forgotten Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Κοίτα είναι πάρα πολύ απλό. Εάν δεν είχες ανοίξει την συσκευασία, ακόμη και δικό σου λάθος να ήταν, υπαναχωρούσες από την συναλλαγή. Πλέον ο μόνος τρόπος για να επιστρέψεις το προϊόν είναι να βρεις ένα επιβεβαιωτικο email ή να να τσεκάρεις τον λογαριασμό σου,ώστε να αποδείξεις οτι σου στείλανε λάθος προϊόν. Αλλιώς το πουλάς 30% κάτω στις αγγελίες και τελειώνει η ιστορία. 30 τους εκατό κάτω..... ? Εγώ λέω πρέπει να τις πουλησει 60% , βρε παιδί μου πρέπει να χουν πάρα πολυ depreciation οι ραμ τελευταία ....μόλις βγουν από το κουτί. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, forgotten said: 30 τους εκατό κάτω..... ? Εγώ λέω πρέπει να τις πουλησει 60% , βρε παιδί μου πρέπει να χουν πάρα πολυ depreciation οι ραμ τελευταία ....μόλις βγουν από το κουτί. Σωστός, πρέπει να τις βάλει 10% πάνω επειδή βγάζει τον επόμενο από τον κόπο να ανοίξει το κουτί. 3
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, christakos07 είπε Κοίτα είναι πάρα πολύ απλό. Εάν δεν είχες ανοίξει την συσκευασία, ακόμη και δικό σου λάθος να ήταν, υπαναχωρούσες από την συναλλαγή. H νομοθεσια τι λεει για αυτο , ξερουμε ? Γιατι αν δεν ανοιξεις την συσκευασια δεν μπορεις να ελεγξεις πολλες φορες το προιον 8 ώρες πριν, kourt71724 είπε Καλησπέρα. Αγοράστηκαν 2 Ram ddr4 και μου έφεραν λάθος ddr3. Η απόδειξη πάνω γράφει κανονικά ddr3 (παίζει να έκανα λάθος και εγω στην παραγγελία; το πιθανότερο.) το θέμα είναι ότι προτού το καταλάβω άνοιξα την συσκευασία με αποτέλεσμα αφού το καταλάβω και τους πάρω τηλέφωνο να μου πουν οτι δυστυχώς δεν γίνεται η επιστροφή. Τις παντρεύτηκα; Δηλαδη η συσκευασια ειναι αχρηστη πλεον ?
phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, forgotten είπε 30 τους εκατό κάτω..... ? Εγώ λέω πρέπει να τις πουλησει 60% , βρε παιδί μου πρέπει να χουν πάρα πολυ depreciation οι ραμ τελευταία ....μόλις βγουν από το κουτί. Ίσως 30% να είναι πολύ για εντελώς αχρησιμοποίητες, πάντως και 10% μάλλον δεν έχει νόημα, εκτός κι αν ο αγοραστής θέλει οπωσδήποτε τις συγκεκριμένες, ή/και μένει πολύ κοντά με τον TS κ.λπ..
bromiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, bluesattack είπε H νομοθεσια τι λεει για αυτο , ξερουμε ? Γιατι αν δεν ανοιξεις την συσκευασια δεν μπορεις να ελεγξεις πολλες φορες το προιον Όσες ram μέχρι σήμερα που πέρασαν από τα χέρια μου, ποτέ δεν χρειάστηκε να ανοίξω την συσκευασία για να διαβάσω τα χαρακτηριστικά τους... Δυστυχώς δεν πρέπει να λειτουργούμε ως "γιούργια" όταν παραλαμβάνουμε κάτι... Ας αφιερώσουμε 1 λεπτό να διαβάσουμε τι στον κόρακα λέει η συσκευασία... 2
sexymwro7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Αν εχεις κανει τη συσκευασια φυλλο και φτερο (δες πως ανοιγαμε μικροι τις συσκευασιες οταν μας εφερναν δωρο πλει μπομπιλ και αξιον μαν) μονο απο την καλη τους την καρδια θα μπορουσε ο μαγαζατορας να τις δεχτει πισω...Ακομα και αν εκανε αυτος λαθος, με το να του καταστρεψεις τη συσκευασια, ουσιαστικα του αχρηστευσες το προιον. Κανεις μας δε θα επαιρνε προιον (ειδικα τεχνολογιας) απο σκισμενη συσκευασια ή χυμα. Αν η συσκευασια ειναι κομπλε, τοτε θα μπορουσε να γινει κατι. Ψαξε στους ορους στο σαιτ του για τις επιστροφες. Κατα 99% θα ειναι καλυμμενος αυτος. 3 ώρες πριν, forgotten είπε 30 τους εκατό κάτω..... ? Εγώ λέω πρέπει να τις πουλησει 60% , βρε παιδί μου πρέπει να χουν πάρα πολυ depreciation οι ραμ τελευταία ....μόλις βγουν από το κουτί. Προσωπικα, θα προτιμουσα προιον (τεχνολογιας) σφραγισμενο στο κουτι του απο το μαγαζι του στα 100 ευρω, παρα αμφιβολου προελευσεως, χρησης και μεταχειρισης ανοιγμενο προιον ακομα και στα 70. Στα 60- μπορει να το σκεφτομουν, αλλα και παλι με επιφυλαξη. Οκ, μπορει να ειναι ευκαιριαρα αν σου κατσει. Αν ομως προκειται για προβληματικη ή μουφα ή ή ή που ηθελε να ξεφορτωθει ο αλλος τι κανεις? Υπαρχει (μεγαλο) ρισκο. Απο τον αδερφο σου ή τον κολλητο σου ή εστω το γειτονα σου οκ. Απο τελειως αγνωστο που δεν προκειται να ξαναδεις ή ξαναμιλησεις, δυσκολα.
forgotten Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Αν εχεις κανει τη συσκευασια φυλλο και φτερο (δες πως ανοιγαμε μικροι τις συσκευασιες οταν μας εφερναν δωρο πλει μπομπιλ και αξιον μαν) μονο απο την καλη τους την καρδια θα μπορουσε ο μαγαζατορας να τις δεχτει πισω...Ακομα και αν εκανε αυτος λαθος, με το να του καταστρεψεις τη συσκευασια, ουσιαστικα του αχρηστευσες το προιον. Κανεις μας δε θα επαιρνε προιον (ειδικα τεχνολογιας) απο σκισμενη συσκευασια ή χυμα. Αν η συσκευασια ειναι κομπλε, τοτε θα μπορουσε να γινει κατι. Ψαξε στους ορους στο σαιτ του για τις επιστροφες. Κατα 99% θα ειναι καλυμμενος αυτος. Προσωπικα, θα προτιμουσα προιον (τεχνολογιας) σφραγισμενο στο κουτι του απο το μαγαζι του στα 100 ευρω, παρα αμφιβολου προελευσεως, χρησης και μεταχειρισης ανοιγμενο προιον ακομα και στα 70. Στα 60- μπορει να το σκεφτομουν, αλλα και παλι με επιφυλαξη. Οκ, μπορει να ειναι ευκαιριαρα αν σου κατσει. Αν ομως προκειται για προβληματικη ή μουφα ή ή ή που ηθελε να ξεφορτωθει ο αλλος τι κανεις? Υπαρχει (μεγαλο) ρισκο. Απο τον αδερφο σου ή τον κολλητο σου ή εστω το γειτονα σου οκ. Απο τελειως αγνωστο που δεν προκειται να ξαναδεις ή ξαναμιλησεις, δυσκολα. Αγαπητε μου ξεχνας ότι η εγγύηση που θα αντιμετωπίζει είτε από σφραγισμενο είτε ασφραγιστο 1 μήνα είναι η ίδια, η τάση του να πουλά κάποιος κάτι και να το θέλει ο άλλος χώμα αποτελεί αστειοτητα ,δεν πρόκειται να πουλησω ένα omen των 2000 6 μηνων 1000 με αυτή την δικαιολογια
sexymwro7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, forgotten είπε Αγαπητε μου ξεχνας ότι η εγγύηση που θα αντιμετωπίζει είτε από σφραγισμενο είτε ασφραγιστο 1 μήνα είναι η ίδια, η τάση του να πουλά κάποιος κάτι και να το θέλει ο άλλος χώμα αποτελεί αστειοτητα ,δεν πρόκειται να πουλησω ένα omen των 2000 6 μηνων 1000 με αυτή την δικαιολογια ΑΝ υπαρχει αποδειξη και ΑΝ υπαρχει ακομα εγγυηση και ΑΝ υπαρχει ακομα το skroutzομαγαζο και ΑΝ ειναι σωστη επιχειρηση και δεν κανει την παπια και ΑΝ δε βαριεσαι να τον τρεξεις μετα αν δε δεχεται εγγυηση και ΑΝ δεν εχει υποστει κακη χρηση απο τον πωλητη και σε πεταξει εκτος εγγυησης πχ στραβωσα τα πινακια προσπαθωντας να τη βαλω ή μου πεσε στην τουαλετα και τη στεγνωσα με πιστολακι και τωρα προσπαθω να την ξεφορτωθω. Υπαρχουν καποια ΑΝ που πρεπει να σκεφτεις. Οκ λεω ο αλλος μπορει να σου δινει τζαμπα πραγμα και να ναι ευκαιριαρα. Μπορει ομως να χει κανει κουτσουκελα και να προσπαθει να σου φορτωσει κατι και να εξαφανιστει...Και αν σου πει πχ ο μαγαζατορας το κλασικο αα πχ το κινητο εχει παρει υγρασια απο κακη χρηση και χαλασε, τρεχα γυρευε μετα να του αποδειξεις οτι δεν ισχυει και οτι δεν το κανες εσυ και οτι δεν το κανε και ο αλλος και και και...Μενεις με το...κινητο στο χερι μετα, ενω μπορουσες με 20-30-40 ευρω παραπανω να εισαι αρχοντας. Γι αυτο λεω, προσωπικα, πρεπει να ειναι κατι ευκαιριαρα για να το σκεφτω καν. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από sexymwro7 1
tz3s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δεν γινεται να μην υπαρχει επιβεβαιωση παραγγελιας να το δεις.... απο την στιγμη που την εκανες online..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα