Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/1/2020 στις 11:48 ΜΜ, Darkito είπε

καλησπερα σας μπηκα μετα απο λιγο καιρο στο γνωστο site e-shop.gr και βλεπω πανω πανω εκπτωσεις για τη ταδε χρονικη περιοδο

γλυκοκοιταζα καιρο τωρα εναν ssd στα 20~ ευρω (22-23-24-25) αλλα δεν τον ειχα παρει ποτε γιατι εκαιγα τα λιγα λεφτα που περισσευουν αλλου.

με το που βλεπω τις εκπτωσεις λοιπον λεω αμεσως ωρα για τν ssd αν δν ειναι ο ιδιος σε εκπτωση θα ναι κατι αντιστοιχο

μπαινω βλεπω πρωτον πρωτον τον ssd που κοιταγα 3-4 μηνες https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu120gs25ssdr-burst-120gb-25-sata-3-p-PER.323120

οτι απο 30 αρχικη τιμη (!) κανει 20!

εχει κανεις καποιο αλλο προιον στο νου του απο αυτα που ειναι στις εκπτωσεις που να ειναι σιγουρος για την τιμη να δουμε την τωρινη με την "εκπτωση" ;

Ο ορισμος του βλακς friday φιλος.
Σε ποιο πλανητη ζεις;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια ενταξει εσεις ησαστε παντογνωστες τα ξερετε ολα

ηρεμηστε  δειξτε λιγο επιεικεια και σε μας τους απλους θνητους γιατι κουρασε

20 ώρες πριν, korakios είπε

Αν δοκιμάσεις να γεμίσεις στο 70% τον συγκεκριμένο SSD θα διαπιστώσεις οτι ούτε 20Ε δεν αξίζει (τον είχα)

Απλά στην αρχή όλοι είναι ενθουσιασμένοι ,αλλά όταν σιγά-σιγά γεμίζει θα δεις και <100 write....

οι πιο πολλοι (αν οχι ολοι) ssd χανουν ταχυτητα οταν τους φουλαρεις

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά απο amazon 

1) καλύτερες τιμές συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικών

2) ΤΑΧΥΤΕΡΗ αποστολή (όλα τα σκρουτζάδικα σου λένε σε 4-5 μέρες διαθέσιμο και καταλήγεις να περιμένεις καμιά 10ριά και βάλε)

3) Εξυπηρέτηση θα βρω σε live chat ή τηλέφωνο σχεδόν πάντα και αργά το βράδυ (αν και δεν γνωρίζω αν είναι 24/7 πάντως έχω μιλήσει μεσάνυχτα) και θα μου λύσουν κάθε απορία

4) σε ΕΓΓΥΗΣΗ άμαζον απλησίαστη απο τα τοπικά μαγαζιά ακόμη και τις "μεγάλες" αλυσίδες μας σε συνδυασμό με το "3" δεν έχει μα και μου χάλασε κάτι σου στέλνουν 2ο άμεσα την ίδια μέρα που το ζητάς (δεν περιμένουν δηλαδή να στείλεις το ελαττωματικό πίσω και μετά να στείλουν αυτοί το καινούργιο απλά αν δεν έχουν πάρει το ελαττωματικό πίσω μέσα σε έναν μήνα θα σε χρεώσουν αυτό που σου στείλανε) ούτε ειρωνείες ούτε τίποτα όπως αυτά που τραβάς εδώ αν χαλάσει κάτι 

5) πραγματικές προσφορές έχω αγοράσει απο amazon RX 580 8GB Sapphire pulse στα 120 ευρώ την στιγμή που τότε (λόγω mining ) τις πωλούσαν 400-500 ευρώ και επιστροφές χρημάτων αν δεν ήταν εντάξει αυτοί σε κάτι, έχω τζάκετ δερμάτινο αξίας 200 λιρών και το πήρα τζάμπα γιατί άργησε υπερβολικά πολύ να έρθει επίσης έχω πάρει πίσω μεταφορικά για πράματα που δεν ήρθαν στην ώρα τους κτλ .

6) Έχει το traffic για να μπορείς πραγματικά να βγάλεις συμπέρασμα για ένα προϊόν που θέλεις αλλα δεν ξέρεις ποιο ακριβώς να διαλέξεις πχ μπορείς να το φιλτράρεις με βάση τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία ή λέξη κλειδί που διάλεξες ή αυτά με τις καλύτερες αξιολογήσεις (ναι και τα τοπικά μαγαζάκια έχουν αυτή την επιλογή αλλά 99 στις 100 δεν λειτουργεί κανονικά και βγάζει ότι νάναι και ας είναι "μεγάλο" το κατάστημα  ή δεν έχουν πελατεία για να έχουν τέτοια αποτελέσματα πχ αν έχουν 2 προϊόντα με 3 αξιολογήσεις συνολικά τι άκρη να βγάλεις όταν πουλάνε πχ 20 παρόμοια; 

7) λόγω του "5" το μόνο μειονέκτημα της amazon που δεν φταίει αυτή για αυτό γίνεται πλεονέκτημα! Δηλαδή οι ελληνικές κούριερ.. απο πχ αγγλία για να έρθει έλλαδα έρχεται σε μια μέρα και πρέπει να περιμένεις 3 με 7+ μέρες για να έρθει απο αθήνα/Θεσσαλονίκη στον τόπο διαμονής σου... επειδή είναι πολύ σοβαρές.. μια φορά μάλιστα (με το σακάκι) οι ανεπρόκοποι το στείλανε σε άλλη πόλη αρχικά... :P  αλλά επειδή υπάρχει το "5" όλα είναι μια χαρά αποζημιώνομαι και με το παραπάνω όταν οι ελληναράδες "ταχυ"δρόμοι παίζουν πασιέντζα αντι να κάνουν την δουλειά τους :P 

8 ) οι αγορές γίνονται μπάμ μπάμ δεν πρέπει να γράφω κάθε τρείς και μία τα στοιχεία μου και την πιστωτική όπως σου ζητάνε εδώ γιατί συνεργάζονται με ελληνικές τράπεζες που έχουν χάλια APIs για συναλλαγές. 

9) μπορώ να κάνω tracking (καθώς και να δω άλλες χρήσιμες πληροφορίες) των προϊόντων που αγόρασα μέσα στην σελίδα με 3 click χωρίς να μπλέκω με email για να μου στείλουν όταν και όποτε το δουν το tracking code κτλ και αναλόγως μετά μιλάω με το livechat αν κάτι δεν πάει καλά και το θέμα λύνεται σε μερικά λεπτά. 

Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκω με μπακάληδες λοιπόν. 
Ακόμη και αν κοστίζει κάτι ελάχιστα παραπάνω σε σχέση με τα σκρουτζομάγαζα πάλι για τους λόγους που ανέφερα amazon θα προτιμήσω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο amazon δε μας λες . Το uk πλεον ειναι ασυμφορο , το de σου τα πρηζει να ερθει  , στο .fr μου ειχαν δεσμεύσει ποσο για μηνες . Στο .it δεν εχω δοκιμασει τη τυχη μου ακομα . Μπορει να ειμαι  γκαντεμης με τα δεματα απ εξω . Στα αλλα εχεις δικιο αλλα επιλεγουμε το μη χειρον . Και κοιταμε παντα για τις πραγματικες εκπτωσεις και πραγματικα σχολια γιατι διαβαζεις τα σχολια σε προιον eshop και γελας .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
Στις 31/1/2020 στις 1:11 ΠΜ, Muhammad είπε

Πέρασαν οι εκπτώσεις, πέρασα έξω από το ίδιο κατάστημα και η ίδια μπλούζα είχε τιμή 25€. Φαντάζομαι αν περάσω τώρα (ίσως το κάνω από περιέργεια) που έχει εκπτώσεις πολύ πιθανό να γράφει πάλι από 30€ μόνο 25€.

ενημέρωση γι αυτό που έγραψα χθες επειδή πέρασα έξω από το συγκεκριμένο κατάστημα.

η μπλούζα υπήρχε αλλά μαντέψτε.....

από 29€ τώρα 20€

οπότε βγάλτε συμπέρασμα τι γίνεται.......

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ποιο amazon δε μας λες . Το uk πλεον ειναι ασυμφορο , 

Για ποιον λόγο;Γενικά έχει ακριβότερες τιμές ή λόγω brexit το λες;Αν το δευτερο για το 2020 δεν αλλάζει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταφορικα ; Για να μου ερθει το 32 monitor απο εκει . Και το eshop μου εφερε την οθονη του θεματος των προσφορων σε μια μερα ! Πρωτοφανες για εδω τοσα χρονια ειναι βδομαδα και βαλε :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Ποιο amazon δε μας λες . Το uk πλεον ειναι ασυμφορο , το de σου τα πρηζει να ερθει  , στο .fr μου ειχαν δεσμεύσει ποσο για μηνες . Στο .it δεν εχω δοκιμασει τη τυχη μου ακομα . Μπορει να ειμαι  γκαντεμης με τα δεματα απ εξω . Στα αλλα εχεις δικιο αλλα επιλεγουμε το μη χειρον . Και κοιταμε παντα για τις πραγματικες εκπτωσεις και πραγματικα σχολια γιατι διαβαζεις τα σχολια σε προιον eshop και γελας .

με το it δεν ασχολήθηκα με όλα τα άλλα όμως δεν έχω παράπονο.

Αυτό που είπε για το .de μήπως είσαι σε κανένα χωριό; γιατί αν είναι έτσι τότε είναι μάλλον θέμα του τοπικού κούριερ σου πάντως όπως έγραψα αν αργήσει να έρθει σου επιστρέφουν τα μεταφορικά.

Το uk γιατί είναι ασύμφορο; ειδικά σε κομμάτια για PC νομίζω έχει πολύ καλές τιμές. 

Όσο για το .fr (και για κάθε amazon) ποτέ δεν σου δεσμεύουν τα χρήματα σε χρεώνουν μολις φύγει το δέμα για το σπίτι σου (ουτε καν δηλαδή όταν πατάς αγορά) όταν στο tracking γράψει "dispatched" δηλαδή (ή το αντίστοιχο στα γαλικά ) αυτό που συνέβη σε εσένα είναι πως μάλλον έκανες preorder προσφορά αλλά και πάλι ακόμη και εκεί δε δεσμεύουν τα λεφτά απλά μπορεί να αναβληθεί η αποστολή για διάφορους λόγους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...