Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας μπηκα μετα απο λιγο καιρο στο γνωστο site e-shop.gr και βλεπω πανω πανω εκπτωσεις για τη ταδε χρονικη περιοδο γλυκοκοιταζα καιρο τωρα εναν ssd στα 20~ ευρω (22-23-24-25) αλλα δεν τον ειχα παρει ποτε γιατι εκαιγα τα λιγα λεφτα που περισσευουν αλλου. με το που βλεπω τις εκπτωσεις λοιπον λεω αμεσως ωρα για τν ssd αν δν ειναι ο ιδιος σε εκπτωση θα ναι κατι αντιστοιχο μπαινω βλεπω πρωτον πρωτον τον ssd που κοιταγα 3-4 μηνες https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu120gs25ssdr-burst-120gb-25-sata-3-p-PER.323120 οτι απο 30 αρχικη τιμη (!) κανει 20! εχει κανεις καποιο αλλο προιον στο νου του απο αυτα που ειναι στις εκπτωσεις που να ειναι σιγουρος για την τιμη να δουμε την τωρινη με την "εκπτωση" ; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 απο 31 μονο 20 με την υποτιθεμενη εκπτωση ο δισκος ειχε παντα οταν τον κοιταγα 20 ~
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 31 minutes ago, Darkito said: απο 31 μονο 20 με την υποτιθεμενη εκπτωση ο δισκος ειχε παντα οταν τον κοιταγα 20 ~ χωρις να ειρωνευομαι αλλα αυτο ισχυει απειρα χρονια τωρα και σε απειρα καταστηματα.και λειτουργει μια χαρα ειδικα πιο παλια που δεν επαιζαν skroutz,bestprice κτλ.παιζει με την ψυχολογια σου οτι εκπτωση και τετοια.και πολλες fake εκπτωσεις γινονται και στα black friday. και σε ρουχα το κανουν και παντου.30 τωρα και στις εκπτωσεις 29 απο 45 για να φαινεται η μεγαλη εκπτωση. 6 2
xrist0s4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Τώρα πήρες χαμπάρι τι γίνεται;;;Πάντα κ παντου... Ειδικά στα public το έχουν εξελίξει,ρίχνουν ακόμα πιο κάτω την τιμή μόλις εξαντληθεί μόνο κ μόνο για να μπεις στο σάιτ τους αλλά χωρίς να μπορείς να το αγοράσεις λόγο εξαντλήσεως!!! 4
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Του χωσαν και παραπανω απο οσο κανει κανονικα χωρις τις super εκπτωσεις . Γιαυτο μπαινω στα σχολια και γραφω για σπασιμο το πηρα 16 μετα δε φανταζει φοβερη εκπτωση στα 21 Και χωρις πλακα 16,90 εκανε Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros 3
Muhammad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 από εδώ φαίνεται πόσο αξίζουν το δούλεμα μερικοί. εγώ όταν είναι να αγοράσω κάτι το μόνο που κοιτάω είναι η τελική τιμή. Δε με νοιάζει πόσο το είχες και τι έκπτωση μου κάνεις. Με ενδιαφέρει τι θα πληρώσω στο τέλος.Μη μου λες καν πόσο έκανε πριν. μερικοί είναι τόσο.. που εντυπωσιάζονται από την έκπτωση. θα δουν μια ταμπέλα σε ένα προϊόν Από 500€ τώρα μόνο 150€ και θα τρέξουν να το πάρουν πιστεύοντας ότι βρήκαν ευκαιρία, άσχετα αν η πραγματική τιμή του προϊόντος μπορεί να είναι 50€. έχει πλάκα που σε μερικά κινεζομάγαζα με κινητά και ηλεκτρονικά έχουν κάτι αρχικές τιμές οι οποίες δεν υπάρχουν πουθενά. σου λένε από 600€ μόνο 300€. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Muhammad είπε από εδώ φαίνεται πόσο αξίζουν το δούλεμα μερικοί. εγώ όταν είναι να αγοράσω κάτι το μόνο που κοιτάω είναι η τελική τιμή. Δε με νοιάζει πόσο το είχες και τι έκπτωση μου κάνεις. Με ενδιαφέρει τι θα πληρώσω στο τέλος.Μη μου λες καν πόσο έκανε πριν. μερικοί είναι τόσο.. που εντυπωσιάζονται από την έκπτωση. θα δουν μια ταμπέλα σε ένα προϊόν Από 500€ τώρα μόνο 150€ και θα τρέξουν να το πάρουν πιστεύοντας ότι βρήκαν ευκαιρία, άσχετα αν η πραγματική τιμή του προϊόντος μπορεί να είναι 50€. έχει πλάκα που σε μερικά κινεζομάγαζα με κινητά και ηλεκτρονικά έχουν κάτι αρχικές τιμές οι οποίες δεν υπάρχουν πουθενά. σου λένε από 600€ μόνο 300€. το δουλεμα σαν καταναλωτες μπορει αμα μιλας για συγκεκριμενα ξερω και ποσο κανει ο δισκος σ αλλα μαγαζια, ξερω οτι το eshop παντα ηταν πιο ακριβο, ξερω και οτι ειναι γνωστες τακτικες αλλα εγω απτο e-shop εχω αριστο παρελθον σε θεμα εξυπηρετησης , σε doa και σε λαθος παραγγελιες και γενικα. οποτε οταν βλεπω τετοιες τακτικες απλα ξενερωνω και δεν προτιμω συνηθως το καταστημα εκτος αν εχει καποια εκπτωση (η τελικη τιμη που λες ) που οντως αξιζει. και μν υποτιμας το insomnia μπορει να το χουν δει το post 🕵️♂️🕵️♂️ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Muhammad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Darkito είπε το δουλεμα σαν καταναλωτες μπορει αμα μιλας για συγκεκριμενα ξερω και ποσο κανει ο δισκος σ αλλα μαγαζια, ξερω οτι το eshop παντα ηταν πιο ακριβο, ξερω και οτι ειναι γνωστες τακτικες αλλα εγω απτο e-shop εχω αριστο παρελθον σε θεμα εξυπηρετησης , σε doa και σε λαθος παραγγελιες και γενικα. οποτε οταν βλεπω τετοιες τακτικες απλα ξενερωνω και δεν προτιμω συνηθως το καταστημα εκτος αν εχει καποια εκπτωση (η τελικη τιμη που λες ) που οντως αξιζει. και μν υποτιμας το insomnia μπορει να το χουν δει το post 🕵️♂️🕵️♂️ δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα όταν έγραψα για δούλεμα. εσύ εξάλλου το έψαξες και δεν έτρεξες να το πάρεις λόγω έκπτωσης. πολλοί όμως δε θα το ψάξουν και θα εντυπωσιαστούν. Βέβαια λίγη σημασία έχει διότι αυτή είναι η πραγματική τιμή του ssd. απλά σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι πέτυχες ευκαιρία. εντάξει είναι λίγο σπαστικό διότι εμμέσως σε θεωρούν ηλίθιο και ίσως ήταν ένας λόγος να φάνε άκυρο αλλά προσωπικά δεν ασχολούμαι. αν η τιμή μ αρέσει θα το πάρω, αν όχι ας γράφουν κι από 1000€ τώρα μόνο 2€. τέτοια πάντως κάνουν όλοι. στις προσφορές το Νοέμβριο είχα πάει να πάρω μια μπλούζα. έγραφε από 30€ τώρα 25€ (προσφορά).. Μ άρεσε την πήρα. Πέρασαν οι εκπτώσεις, πέρασα έξω από το ίδιο κατάστημα και η ίδια μπλούζα είχε τιμή 25€. Φαντάζομαι αν περάσω τώρα (ίσως το κάνω από περιέργεια) που έχει εκπτώσεις πολύ πιθανό να γράφει πάλι από 30€ μόνο 25€.
sexymwro7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Θα το γραψω για πολλοστη φορα. Σταματηστε να αγοραζετε πραγματα οπως η μανα μου. Η μανα μου μπαινει σε ενα μαγαζι και οτι της αρεσει ρωταει "Τι εκπτωση εχει αυτο?". Δεν την ενδιαφερει η τιμη. Την ενδιαφερει η εκπτωση. Αν δε ακουσει 50%, το πηρε χτες...Το θεμα ειναι η τελικη τιμη! Σου αρεσει κατι, το χρειαζεσαι, κρινεις απο την τελικη τιμη του αν σε συμφερει και το παιρνεις ή το προσπερνας. Δεν ανακαλυπτετε την Αμερικη μερικοι, οταν συνειδητοποιειτε οτι οι εκπτωσεις σε ολα τα μαγαζια ειναι "fake". Ελευθερη αγορα εχουμε, οσο θελει πουλαει ο καθενας. Μπορει τον ssd σημερα να τον εχω 20 και αυριο να τον βαλω 30, επειδη μου καπνισε. Λογαριασμο θα σου δωσω? Οτι θελω κανω. Δε μπορεις να μου πεις χτες τον ειχες 20, αρα και σημερα απαιτω να τον εχεις 20...Αν θες τον αγοραζεις, αν δε θες οχι. Και την επομενη να τον βαλω παλι 20 και να γραφω εκπτωση απο 30. Marketing λεγεται. ΥΓ: Θα προτεινα στον ts, να μην επισκευτει ποτε το wish. Εκει σχεδον ολα τα πραγματα εχουν 99% εκπτωση. Μπρελοκ για τα κλειδια σου, απο 500 ευρω αρχικη, μονο 5 ευρω...Ή θα το αδειασει ολο, κανοντας παραγγελειες χιλιαδων ευρω ή θα γραψει απειρα post σε forum για την απατη του wish και τις ψευτικες εκπτωσεις του... ΥΓ2: Το e-shop (εκτος καποιων καθημερινων ή crazy sundays προσφορων) ποτε δεν ηταν το πιο φτηνο. Το προτιμουμε/προτιμουν πολλοι ομως γιατι γλυτωνεις μεταφορικα και αντικαταβολη και εχεις ενα φυσικο καταστημα να πας πισω κατι που σου χαλασε και να το συζητησεις. Σκεψου να θες ενα καλωδιακι πχ. Στο skroutz εχει 1 ευρω. Με τα μεταφορικα και αντικαταβολη παει 4,5 το λιγοτερο. Και αν σου χαλασει απλα το πετας, σιγα μην ασχοληθεις. Στο e-shop θα το παρεις πχ 2 ευρω και αν σε βγαζει ο δρομος απο κει μπορει να περασεις να το δωσεις πισω και να στο αλλαξουν. 13 2
tarantules Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Κάντε το εξής απλό το οποίο το έχω υοθετήσει χρόνια τώρα : Όταν αποθηκεύετε στα Αγαπημένα του browser ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε αλλά όχι άμεσα , να γράφετε δίπλα την τιμή του.Μετά από πχ κάποιο καιρό που θα έχετε ξεχάσει πόσο είχε και θα πάτε πάλι στο site να το ελέγξετε , θα δείτε εαν η τρέχουσα τιμή είναι παραπάνω ή παρακάτω από την τιμή που είχε όταν το είχατε πρωτοδεί και ενδιαφερόσασταν, και εαν σας συμφέρει να το πάρετε ή όχι. 1
mic2mic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Εδώ έχει στηθεί ολόκληρο Εκπτωτικό Χωριό με βάση την υποτιθέμενη έκπτωση και όχι την τελική τιμή. Και κάνει χρυσές δουλειές, με τιμές πολύ πιο υψηλές από αυτές που βρίσκεις σε πιο μπασκλας αγορές όπως πχ Αμπελόκηπους ή Νέα Ιωνία. 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sexymwro7 είπε Θα το γραψω για πολλοστη φορα. Σταματηστε να αγοραζετε πραγματα οπως η μανα μου. Η μανα μου μπαινει σε ενα μαγαζι και οτι της αρεσει ρωταει "Τι εκπτωση εχει αυτο?". Δεν την ενδιαφερει η τιμη. Την ενδιαφερει η εκπτωση. Αν δε ακουσει 50%, το πηρε χτες...Το θεμα ειναι η τελικη τιμη! Σου αρεσει κατι, το χρειαζεσαι, κρινεις απο την τελικη τιμη του αν σε συμφερει και το παιρνεις ή το προσπερνας. Δεν ανακαλυπτετε την Αμερικη μερικοι, οταν συνειδητοποιειτε οτι οι εκπτωσεις σε ολα τα μαγαζια ειναι "fake". Ελευθερη αγορα εχουμε, οσο θελει πουλαει ο καθενας. Μπορει τον ssd σημερα να τον εχω 20 και αυριο να τον βαλω 30, επειδη μου καπνισε. Λογαριασμο θα σου δωσω? Οτι θελω κανω. Δε μπορεις να μου πεις χτες τον ειχες 20, αρα και σημερα απαιτω να τον εχεις 20...Αν θες τον αγοραζεις, αν δε θες οχι. Και την επομενη να τον βαλω παλι 20 και να γραφω εκπτωση απο 30. Marketing λεγεται. ΥΓ: Θα προτεινα στον ts, να μην επισκευτει ποτε το wish. Εκει σχεδον ολα τα πραγματα εχουν 99% εκπτωση. Μπρελοκ για τα κλειδια σου, απο 500 ευρω αρχικη, μονο 5 ευρω...Ή θα το αδειασει ολο, κανοντας παραγγελειες χιλιαδων ευρω ή θα γραψει απειρα post σε forum για την απατη του wish και τις ψευτικες εκπτωσεις του... ΥΓ2: Το e-shop (εκτος καποιων καθημερινων ή crazy sundays προσφορων) ποτε δεν ηταν το πιο φτηνο. Το προτιμουμε/προτιμουν πολλοι ομως γιατι γλυτωνεις μεταφορικα και αντικαταβολη και εχεις ενα φυσικο καταστημα να πας πισω κατι που σου χαλασε και να το συζητησεις. Σκεψου να θες ενα καλωδιακι πχ. Στο skroutz εχει 1 ευρω. Με τα μεταφορικα και αντικαταβολη παει 4,5 το λιγοτερο. Και αν σου χαλασει απλα το πετας, σιγα μην ασχοληθεις. Στο e-shop θα το παρεις πχ 2 ευρω και αν σε βγαζει ο δρομος απο κει μπορει να περασεις να το δωσεις πισω και να στο αλλαξουν. τσαμπα γινεσαι τοσο ειρωνικος αφου εχουμε πει και πανω οτι ειναι γνωστες τεχνικες το ξερουμε αυτο οκ απλα ενα καταστημα που εχεις πολυ καλη εμπειρια σε κανει να μην αγοραζεις απο κει πλεον |(αμα διαβαζες το νημα δεν θα το ξαναγραφα) το θεμα ειναι οτι αφου και εσυ "οτι θες κανεις με τις τιμες σου " ετσι και γω θα μπορω να σε βγαζω σε φορουμς με επισκεψιμοτητα λεγοντας για τις τεχνικες αυτες Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
sexymwro7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Darkito είπε απλα ενα καταστημα που εχεις πολυ καλη εμπειρια σε κανει να μην αγοραζεις απο κει πλεον Αυτο ακριβως λεω. ΔΕΝ το κανει μονο το e-shop. Το κανουν ΟΛΟΙ. Στο σουπερμαρκετ να πας, θα δεις το αφρολουτρο μονο του 2 ευρω και το 1+1 με 3 ευρω. Στο καταστημα ρουχων να πας, θα σου πει η πωλητρια α αυτο θα σας το αφησω τοσο επειδη ειστε καλοι πελατες (κολοκυθια). Στο efood να μπεις θα σου γραφει προσφορα 50% ταδε και αν τα βαλεις στο καλαθι σου χωριστα ζητημα να ειναι 10% εκπτωση. Στο black friday το skroutz εβγαλε στοιχεια οτι το 90-92% των "προσφορων" ηταν τα προιοντα στις ιδιες τιμες. ΟΛΟΙ το κανουν. Ειναι θεμα marketing. Αλλιως χτυπαει στο ματι να το παιρνεις στην ταδε τιμη και αλλιως να το παιρνεις στην ταδε τιμη ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ (και ας ειναι ακριβως η ιδια τιμη). Το θεμα ειναι να εχεις την οξυδερκεια, την αντιληψη να αγοραζεις με την τελικη τιμη. Ας γραφει και οτι εκανε 5 χιλιαδες ευρω διπλα αυτη η τσιχλα. Μου κανει να την αγορασω 1 ευρω που εχει τωρα? Ναι ή οχι? Δικαιωμα του του πωλητη να την πουλαει 5 χιλιαδες ευρω την τσιχλα. Δε θα την πουλησει ποτε. Δικαιωμα του και να γραψει απο διπλα, ξερεις εκανε 5 χιλιαδες, στην αφηνω 1 ευρω. Αν αρχισουμε να βαζουμε στη μαυρη λιστα μαγαζια επειδη χρησιμοποιουν τρικ/τεχνικες για να πουλησουν, τοτε δε θα χουμε απο που να αγορασουμε το οτιδηποτε. Και το red bull λεει βγαζεις φτερα, δεν ξαναπαιρνω αφου δεν εβγαλα... Βλεπω και στο facebook παρομοια σχολια. Ποσταρει ο Κωτσοβολος "προσφορες σε παιχνιδια ps4. Απο 9,90" εχοντας εννοειται φωτογραφια με τα κλασικα playlink του 10ευρου, αλλα και φωτογραφια απο Death Stranding, fifa 20 κλπ κλπ. Και γραφουν απο κατω: κοροιδια, μας λετε 9,90 και το death stranding το εχετε 59,90...Ουυυ σαν μισουμε, δεν θα ξανα αγορασουμε απο εσας... ΥΓ: Τον SSD αυτον τον παρακολουθω και γω. Εχει παιξει σε προσφορα newsletter του e-shop καπου 16,90-17,90. Το 31,90 που λεει αρχικη μην το κοιτας καν... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από sexymwro7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα