vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω αν ειναι το σωστό θρεντ. Ενσ μηχανημα στη δουλειά μια μερα ξαφνικά δείχνει έτσι καο αποτι κατάλαβα έγινε bios reset και λογικα αυτο το προκάλεσε αλλά ποια είναι η ρύθμιση? (Windows xp έχει πληροφοριακά)
Dark_Nightfall Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Είσαι σε περιβάλλον bios ,κάθε φορά που ανάβει αυτό δείχνει ;
micos000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αυτή η εικόνα έχει μετατοπιστεί προς τα πάνω και έχει γυρίσει το πάνω μέρος από κάτω. Είναι σωστή η φωτογραφία ή εσύ την έκανες έτσι; Αυτό δεν είναι καμιά ρύθμιση bios αλλά κάτι από το μόνιτορ ή ακόμα χειρότερα από την κάρτα γραφικών. Δοκίμασε για αρχή αν αλλάξεις το μόνιτορ να δεις αν στο κάνει και στο άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 ερχεις καμια πιο καθαρη φωτο γιατι ειναι πολυ παλιο BIOS και δεν θυμαμαι απο μνημης τον σκληρο δισκο στον δειχνει καπου στο BIOS ωστε να κανεις boot απο κει; Μόλις τώρα, micos000 είπε Αυτή η εικόνα έχει μετατοπιστεί προς τα πάνω και έχει γυρίσει το πάνω μέρος από κάτω. Είναι σωστή η φωτογραφία ή εσύ την έκανες έτσι; Αυτό δεν είναι καμιά ρύθμιση bios αλλά κάτι από το μόνιτορ ή ακόμα χειρότερα από την κάρτα γραφικών. Δοκίμασε για αρχή αν αλλάξεις το μόνιτορ να δεις αν στο κάνει και στο άλλο. ποσο σωστος εγω νομιζα οτι το προβλημα ηταν οτι δεν κανει boot αμεσως αλλα τον παει στο bios ακυρο το πανω μου σχολιο λοιπον !
snbblp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Δεν ξέρω αν ειναι το σωστό θρεντ. Ενσ μηχανημα στη δουλειά μια μερα ξαφνικά δείχνει έτσι καο αποτι κατάλαβα έγινε bios reset και λογικα αυτο το προκάλεσε αλλά ποια είναι η ρύθμιση? (Windows xp έχει πληροφοριακά) Δεν έχει σχέση με το PC. αλλά με το monitor. Ψάξε για κουμπί AUTO ή AUTOADJUST και πάτησέ το. Αν δεν καταφέρεις κάτι, πες μας τι οθόνη (μαρκα/τυπος) είναι.
htaccess Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Σε εμένα δίνει την εντύπωση ότι είναι μέσω virtual pc / virtual box / parallels desktop...κλπ... εν πάση περιπτώσει "κάτι" το οποίο είναι vm μέσω άλλου λειτουργικού συστήματος.
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, snbblp είπε Δεν έχει σχέση με το PC. αλλά με το monitor. Ψάξε για κουμπί AUTO ή AUTOADJUST και πάτησέ το. Αν δεν καταφέρεις κάτι, πες μας τι οθόνη (μαρκα/τυπος) είναι. Δεν έχει κουμπιά η οθόνη και Ούτε μάρκα. Έβαλα και μια οθόνη κανονική και σε εκείνη έριχνε οκ και σε αυτή έτσι. Αλλά το θέμα είναι ότι έγινε έτσι όταν έγινε reset bios και επειδή δεν παίρνει σήμα αποτιπαιδί από τη θύρα αλλά από τη πλακετα λέω θα θέλει κάποια ρύθμιση
snbblp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Δεν έχει κουμπιά η οθόνη και Ούτε μάρκα. Έβαλα και μια οθόνη κανονική και σε εκείνη έριχνε οκ και σε αυτή έτσι. Αλλά το θέμα είναι ότι έγινε έτσι όταν έγινε reset bios και επειδή δεν παίρνει σήμα αποτιπαιδί από τη θύρα αλλά από τη πλακετα λέω θα θέλει κάποια ρύθμιση Φίλε μου, ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σχέση με το PC. Είναι αποκλειστικά θέμα monitor. Αν μας δώσεις κατασκευαστή/μοντέλο μόνιτορ, θα το φτιάξουμε.
vasilissouvlaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Το έφτιαξα ήταν απο το bios 1
snbblp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, vasilissouvlaki είπε Το έφτιαξα ήταν απο το bios Πλάκα κάνεις.
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε Το έφτιαξα ήταν απο το bios Δηλαδή;
vasilissouvlaki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Κάπου στις ρυθμίσεις ειχε μια επιλογή για γραφικά και επέλεξα panel 3. Ειχε και κάτι επιλογες για pal η αμερικανικο και lcd/tv/crt αλλα μόνο αυτο με το πανελ δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα