Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ειναι το σωστό θρεντ. 

Ενσ μηχανημα στη δουλειά μια μερα ξαφνικά δείχνει έτσι καο αποτι κατάλαβα έγινε bios reset και λογικα αυτο το προκάλεσε αλλά ποια είναι η ρύθμιση? (Windows xp έχει πληροφοριακά)

20200129_100629_compress31.jpg

Δημοσ.

Αυτή η εικόνα έχει μετατοπιστεί προς τα πάνω και έχει γυρίσει το πάνω μέρος από κάτω. Είναι σωστή η φωτογραφία ή εσύ την έκανες έτσι; Αυτό δεν είναι καμιά ρύθμιση bios αλλά κάτι από το μόνιτορ ή ακόμα χειρότερα από την κάρτα γραφικών.

Δοκίμασε για αρχή αν αλλάξεις το μόνιτορ να δεις αν στο κάνει και στο άλλο.

Δημοσ.

ερχεις καμια πιο καθαρη φωτο γιατι ειναι πολυ παλιο BIOS και δεν θυμαμαι απο μνημης

τον σκληρο δισκο στον δειχνει καπου στο BIOS ωστε να κανεις boot απο κει;

Μόλις τώρα, micos000 είπε

Αυτή η εικόνα έχει μετατοπιστεί προς τα πάνω και έχει γυρίσει το πάνω μέρος από κάτω. Είναι σωστή η φωτογραφία ή εσύ την έκανες έτσι; Αυτό δεν είναι καμιά ρύθμιση bios αλλά κάτι από το μόνιτορ ή ακόμα χειρότερα από την κάρτα γραφικών.

Δοκίμασε για αρχή αν αλλάξεις το μόνιτορ να δεις αν στο κάνει και στο άλλο.

ποσο σωστος εγω νομιζα οτι το προβλημα ηταν οτι δεν κανει boot αμεσως αλλα τον παει στο bios ακυρο το πανω μου σχολιο λοιπον !

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Δεν ξέρω αν ειναι το σωστό θρεντ. 

Ενσ μηχανημα στη δουλειά μια μερα ξαφνικά δείχνει έτσι καο αποτι κατάλαβα έγινε bios reset και λογικα αυτο το προκάλεσε αλλά ποια είναι η ρύθμιση? (Windows xp έχει πληροφοριακά)

20200129_100629_compress31.jpg

Δεν έχει σχέση με το PC. αλλά με το monitor.
Ψάξε για κουμπί AUTO ή AUTOADJUST και πάτησέ το.
Αν δεν καταφέρεις κάτι, πες μας τι οθόνη (μαρκα/τυπος) είναι.

Δημοσ.

Σε εμένα δίνει την εντύπωση ότι είναι μέσω virtual pc / virtual box / parallels desktop...κλπ... εν πάση περιπτώσει "κάτι" το οποίο είναι vm μέσω άλλου λειτουργικού συστήματος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snbblp είπε

Δεν έχει σχέση με το PC. αλλά με το monitor.
Ψάξε για κουμπί AUTO ή AUTOADJUST και πάτησέ το.
Αν δεν καταφέρεις κάτι, πες μας τι οθόνη (μαρκα/τυπος) είναι.

Δεν έχει κουμπιά η οθόνη και Ούτε μάρκα. Έβαλα και μια οθόνη κανονική και σε εκείνη έριχνε οκ και σε αυτή έτσι. Αλλά το θέμα είναι ότι έγινε έτσι όταν έγινε reset bios και επειδή δεν παίρνει σήμα αποτιπαιδί από τη θύρα αλλά από τη πλακετα λέω θα θέλει κάποια ρύθμιση 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Δεν έχει κουμπιά η οθόνη και Ούτε μάρκα. Έβαλα και μια οθόνη κανονική και σε εκείνη έριχνε οκ και σε αυτή έτσι. Αλλά το θέμα είναι ότι έγινε έτσι όταν έγινε reset bios και επειδή δεν παίρνει σήμα αποτιπαιδί από τη θύρα αλλά από τη πλακετα λέω θα θέλει κάποια ρύθμιση 

Φίλε μου, ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σχέση με το PC. Είναι αποκλειστικά θέμα monitor. Αν μας δώσεις κατασκευαστή/μοντέλο μόνιτορ, θα το φτιάξουμε.

Δημοσ.

Κάπου στις ρυθμίσεις ειχε μια επιλογή για γραφικά και επέλεξα panel 3. Ειχε και κάτι επιλογες για  pal η αμερικανικο και lcd/tv/crt αλλα μόνο αυτο με το πανελ δούλεψε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...