kokos198 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους....είμαι σε αναζήτηση ενός repeater για να καλύψω όλο το σπίτι και βρίσκω στο σκρουτζ ατελείωτα της TP link με ίδια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετικό σχεδιασμό...για παράδειγμα : https://www.skroutz.gr/s/15798816/TP-LINK-TL-WA850RE-v6.html https://www.skroutz.gr/s/13271526/TP-LINK-TL-WA860RE-v5.html Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά?
panther_512 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) To πρώτο σου καταλαμβάνει τη θέση της μπρίζας. Το δεύτερο σου δίνει πίσω τη μπρίζα, και επειδή δεν έχει χώρο εσωτερικά για τις κεραίες λόγω της μπρίζας ή επειδή θέλει να αποφύγει παρεμβολές από την όποια συσκευή θα κουμπώσεις επάνω, τις έβγαλε έξω. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από panther_512 1
kokos198 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 ναι έχεις δίκιο ώς προς αυτό που αναφέρεις, αλλά ως προς τη λειτουργία του, το σήμα του ή οτιδήποτε άλλο είναι το ίδιο...σωστά?
atssssss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά να κάνω μία ερώτηση και εγώ. Έχω στον κάτω όροφο το modem του ΟΤΕ (Speedport Entry 2i). Επειδή θέλω στο πάνω όροφο ένα repeater (και πρακτικά να μου δίνει και ethernet, δεν με νοιάζει τόσο αν έχει 1 ή παραπάνω θύρες, αφού έχω switches). Το λειτουργώ κάμποσο καιρό με αυτό το Tp-Link TL-WA830RE, αλλά γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Ακριβώς πάνω-κάτω όροφο το σήμα του είναι το πολύ στο 60% και αρκετές φορές χρειάζεται restart, μερικές και να το κλείσεις και να το ανοίξεις αφού δεν μπορεί να συνδεθεί κάτι πάνω. Πάνω του συνδέονται κάμποσα πραγματάκια (κινητά οικογένειας, φίλων όταν έρχονται, laptops, σταθερός υπολογιστής με το ethernet, android box). Έχετε να μου προτείνεται κάποιο repeater που και σωστή δουλειά θα κάνει και θα αντέχει αρκετούτσικες συσκευές (πάνω-κάτω 10) και να είναι συμβατό με το Speedport Entry 2i. ΥΓ: Δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω καλώδιο που θα ήταν σίγουρα η καλύτερη λύση και δυστυχώς είναι άλλη γραμμή ΔΕΗ κάτω, οπότε ούτε powerline μπορεί να κάνει δουλειά.
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, atssssss said: Παιδιά να κάνω μία ερώτηση και εγώ. Έχω στον κάτω όροφο το modem του ΟΤΕ (Speedport Entry 2i). Επειδή θέλω στο πάνω όροφο ένα repeater (και πρακτικά να μου δίνει και ethernet, δεν με νοιάζει τόσο αν έχει 1 ή παραπάνω θύρες, αφού έχω switches). Το λειτουργώ κάμποσο καιρό με αυτό το Tp-Link TL-WA830RE, αλλά γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Ακριβώς πάνω-κάτω όροφο το σήμα του είναι το πολύ στο 60% και αρκετές φορές χρειάζεται restart, μερικές και να το κλείσεις και να το ανοίξεις αφού δεν μπορεί να συνδεθεί κάτι πάνω. Πάνω του συνδέονται κάμποσα πραγματάκια (κινητά οικογένειας, φίλων όταν έρχονται, laptops, σταθερός υπολογιστής με το ethernet, android box). Έχετε να μου προτείνεται κάποιο repeater που και σωστή δουλειά θα κάνει και θα αντέχει αρκετούτσικες συσκευές (πάνω-κάτω 10) και να είναι συμβατό με το Speedport Entry 2i. ΥΓ: Δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω καλώδιο που θα ήταν σίγουρα η καλύτερη λύση και δυστυχώς είναι άλλη γραμμή ΔΕΗ κάτω, οπότε ούτε powerline μπορεί να κάνει δουλειά. καποιο dual band της avm? ειναι πιο ακριβα μεν αλλα καλυτερα απο tp link.βεβαια θα ειχες καλυτερα αποτελεσματα αν ηταν dual band και το modem router δηλαδη να ειχες το speesport plus
atssssss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Για dual κοίταζα, μην σου πω και triple... Τα AVM θεωρούνται καλύτερα από όλα; Είχα σταμπάρει κάτι netgear (ex6200, ex7000) και tp-link (re450) που είναι και σε προσφορά. Δεν τα είχα στο μυαλό μου καθόλου. Βλέπω αυτό γύρω στο 100άρικο (AVM FRITZ! WLAN Repeater 1750E). Για να αλλάξω modem να σου πω την αλήθεια, πέρυσι που το κοίταγα είχα διαβάσει άσχημα λόγια για το plus για αυτό δεν είπα κάτι για αλλαγή (και το entry είναι μία χαρά αξιόπιστο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα