Themiss2000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Γεια σε όλους θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έκανα αίτηση για νέα σύνδεση Internet στην πόλη της Ρόδου στις 04/12/2019. Μου βάλανε ραντεβού για τις 20/12/2019. Το ραντεβού για κάποιον λόγο ακυρώθηκε τηλεφωνικά και μου βάλανε νέο ραντεβού για τις 07/01/2020. Το τμήμα των ραντεβού επικοινώνησε μαζί μου νομίζω στις 05/01/2020 και μου εκυρώσανε το ραντεβού που είχα για τις 07/01/2020 λόγο απεργίας. Το νέο ραντεβού μου το βάλανε για 30/01/2020. Σήμερα κι ενώ είχαμε ραντεβού το πρωί και κανόνισα να μην πάω και στη δουλειά δεν ήρθανε ποτέ οι τεχνικοί, ούτε κάποιος επικοινώνησε μαζί μου. Όταν πήρα το πρωί τηλέφωνο στο 13888 μου είπανε ότι το βλέπουνε ότι δεν ήρθε κανείς και ότι θα μου βάλουνε νέο ραντεβού για τις 19/02/2020. Παρά τα τηλέφωνα στο τοπικό κατάστημα και στο 13888 μου απαντάνε ότι δεν μπορούνε να κάνουνε κάτι καλύτερο. Έχει τύχει σε κανένα ποτέ αυτό το νταβατζιλίκι????? Τι πρέπει να κάνω που να απευθυνθώ??? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Φιλε μου ειχες ηδη σε αλλη εταιρια κ απλα ηθελες να αλλαξεις η νεα συνδεση ειναι; γιατι σκεφτομαι να αλλαξω απο cyta σε οτε για το vdsl αλλα αμα ειναι ετσι 😢 οπως κ να χει ειναι απλα απαραδεκτοι κ εντελως αντι επαγγελματιες κουραγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Είχαν απεργίες μέσα στις γιορτές, λογικά για αυτό υπάρχει η καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Γενικά πάντως, επειδή έχω ακούσει και από άλλους, όταν είναι για νέες συνδέσεις σπάνια γίνεται άμεσα, και σπάνια γίνεται στα πρώτα ή δεύτερα ραντεβού. Πέφτει πολύ πιστόλι, δεν ξέρω γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αρα εγω πρεπει να ειμαι η εξαίρεση που πέρσι ήρθαν και στα δυο ραντεβού και έγινε η δουλειά άψογα, σε δυο συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themiss2000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, malias4 είπε Φιλε μου ειχες ηδη σε αλλη εταιρια κ απλα ηθελες να αλλαξεις η νεα συνδεση ειναι; γιατι σκεφτομαι να αλλαξω απο cyta σε οτε για το vdsl αλλα αμα ειναι ετσι 😢 οπως κ να χει ειναι απλα απαραδεκτοι κ εντελως αντι επαγγελματιες κουραγιο Είναι νέα σύνδεση σε νέα οικία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μπες στο cosmote.gr και γράψε αναλυτικά το πρόβλημα στη Φόρμα Επικοινωνίας. Εξήγησε τι συνέβη, ότι έχουν ακυρωθεί πολλά ραντεβού και ότι δεν ήταν δικής σου υπαιτιότητας και ότι έχεις ταλαιπωρηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ενας συγγενης μου απο vodafone σε οτε μεσα σε 1 μερα αλλαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα