elpenor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, holy grail είπε αμφιβαλω οτι βλεπει σε 144hz. Εμένα η εμπειρία μου από τις οθόνες είναι ότι δεν αλλάζουν refresh rate όταν προβάλουν ταινίες. Το ξέρω με βεβαιότητα γιατί στο MadVR που χρησιμοποιώ χρόνια σε πολλές οθόνες όταν πατάς ctrl+J σου γράφει το refresh rate της οθόνης. Επίσης η τελευταία μου οθόνη έχει σαν επιλογή να δείχνει τα hz σε realtime overlay. 12 ώρες πριν, nickvas19 είπε Ακριβως. οποτε θελει 96 ,120 ή 144 αλλαξα προγραμμα και σε 144hz παιζει οκ. ΕΠισης εβαλα διπλα διπλα την εικονα και διαπιστωσα στο vlc μια μικροτερη θολουρα και στην εντονη κινηση οχι τοσο καθαρη εικονα. Το προγραμμα που κρατησα λεγεται elmedia. Σου προτείνω να δοκιμάσεις και το MPV, έχει έκδοση και για MAC και θεωρείτε ότι καλύτερο, ισάξιο με το με το MPC-BE + MadVR. Κάνει καταπληκτικό upscale και έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις, ίσως σε δυσκολέψει το ότι έχει φτιαχτεί για expert users αλλά και χωρίς να ρυθμίσεις τίποτα έχει άψογη εικόνα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor 2
nickvas19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) τα refresh rate δεν αλλαζουν το ειδα στην οθονη που εχει μενου . οοο elpenor...... εισαι τρομερος σημερα κιολας θα το βαλω. πηγα να το βαλω τσακ μπαμ......αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα πολλα. Πως γινεται η εγκατασταση; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από nickvas19
elpenor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, nickvas19 είπε τα refresh rate δεν αλλαζουν το ειδα στην οθονη που εχει μενου . οοο elpenor...... εισαι τρομερος σημερα κιολας θα το βαλω. πηγα να το βαλω τσακ μπαμ......αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα πολλα. Πως γινεται η εγκατασταση; Χρησιμοποιώντας την κονσόλα κάνεις install το homebrew που είναι ο packet manager για MAC και μετά το MPV. /usr/bin/ruby -e "$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)" brew cask install mpv
nickvas19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 ruby -e "$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)" < /dev/null 2> /dev/null εγω βρηκα αυτο.εχει διαφορα φιλε μου;
elpenor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρώτα λέει στο shell να εκτελέσει το curl και να κατεβάσει με αυτό τον installer του homebrew. $(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install) Αφού κατέβει μετά το εκτελεί με τον ruby interpreter. ruby -e "... Η δική σου εκδοχή έχει μετά δύο void virtual files σαν parameters για τον installer πιθανότατα για να κρύψει τα notice και τα error από το install. < /dev/null 2> /dev/null Οπότε ναι κάνουν την ίδια δουλειά αλλά σε κάθε περίπτωση είναι καλό να ακολουθείς τις εντολές από τις επίσημες ιστοσελίδες. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor
nickvas19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Οποτε να κανω το δικο σου καλυτερα ε;αυτο μου λες φιλε; σε ευχαριστω
nickvas19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) το εκανα φαινεται οκ. απλα δεν μπορω να πατησω prefences....λεει να κανω ενα text file κτλ. προσπαθησα αλλα δεν εβγαλα ακρη. επισης εβαλα μια ταινια 4κ αλλα κανει σπασιματα. Οποτε αναμενω τα φωτα σας....διοτι φαινεται φοβερο προγραμμα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από nickvas19
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα