χαρης200 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παίδες !! Σκέφτομαι την αγορά μιας 2κ γαμιγνκ μόνιτορ απλός έχω μια χαζή απορία το τωρινό σύστημα θα παίζει μια χαρά αν θελήσω να κατεβάσω την ανάλυση δλδ να την πάω 1080π θα μπορώ ; Η επειδή είναι 2κ θα παίζει μόνο εκείνη την ανάλυση ;
paramedic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Όταν μια οθόνη σου λέει ότι είναι τάδε ανάλυση εννοεί όταν φτάνει μέχρι εκεί. Εννοείται ότι προς τα κάτω πάει όσο θες.
χαρης200 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Τέλεια φίλε μου πάει προς τα κάτω χωρίς να χαλάει η ποιότητα ? Δλδ κάποιους ααα τίτλους μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσω σε 1080π η ποιότητα τις εικόνας θα είναι χειρότερη με μια μαμά 1080 ;
Xarhsxarhs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομίζω πως θα επηρεάσει λίγο στην ποιότητα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από Xarhsxarhs
panoskatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μόνο στην ανάλυση που υποστηρίζει το μόνιτορ παίρνουμε το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω ορίσουμε την ανάλυση η εικόνα χαλάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα