Προς το περιεχόμενο

Strategy Analytics: Πρώτη σε αποστολές κινητών η Apple το τέταρτο τρίμηνο του 2019

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα.

Πάντως ακόμη κι έπεφταν οι πωλήσεις iPhones, μη περιμένουν κάποιοι να κλείσει 😂

H Apple το έχει προβλέψει αυτό και τα τελευταία χρόνια επενδύει και στις υπηρεσίες όσο ποτέ άλλοτε.

Και πλέον της ανοίγει και πέρα από το δικό της οικοσύστημα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

46 λεπτά πριν, AtiX είπε

Φαντάζομαι μιλάς για οθόνες και μόνο, γιατί σε όλα τα αλλα ίσα βάρκα ίσα νερά... αλλα ομως όπως είπε πριν λίγο καιρό ένας συμφορήτης, που μου διαφεύγει τώρα το όνομα του, είναι σαν ο άλλος που έχει τα λεφτά να αγοράσει ακριβό αμάξι, να βγαίνουν κάποιοι και να του λένε ότι το πορτ-μπαγκάζ είναι κατά κάτι λίτρα μικρότερο... μα το ξέρει και δεν τον ενοχλεί, εσάς τι σας κόφτει...?

Το ότι έδωσα 650€ να πάρω το XR και ήταν μάπα?

5 λεπτά πριν, Grimson είπε

Το ότι έδωσα 650€ να πάρω το XR και ήταν μάπα?

Έλα πες μας τον πόνο σου... Μήπως σου χάλασαν τα μάτια από την χαμηλή ανάλυση? μήπως στον ήλιο δεν διακρίνεις τη γράφει η οθόνη? μήπως δεν μπορούσες να δουλέψεις επειδή το ios 12 ήταν beta? μήπως κουραστικές από τα πολλά update? μήπως το itunes σε δυσκόλεψε? μήπως θες να στείλεις κάποιο αρχείο με bluetooth και δεν μπόρεσες? μήπως ήθελες δύο-τρείς κάμερες? Έλα πασά μου πες...

20 λεπτά πριν, AtiX είπε

Έλα πες μας τον πόνο σου... Μήπως σου χάλασαν τα μάτια από την χαμηλή ανάλυση? μήπως στον ήλιο δεν διακρίνεις τη γράφει η οθόνη? μήπως δεν μπορούσες να δουλέψεις επειδή το ios 12 ήταν beta? μήπως κουραστικές από τα πολλά update? μήπως το itunes σε δυσκόλεψε? μήπως θες να στείλεις κάποιο αρχείο με bluetooth και δεν μπόρεσες? μήπως ήθελες δύο-τρείς κάμερες? Έλα πασά μου πες...

Αφού τα ξέρεις από μόνος σου.Με καλυψες!

2 λεπτά πριν, AtiX είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Εγω πολλά ξέρω, το επόμενο όνομα μονο μου διαφεύγει... :P

θες να μου πεις ότι από X αν πιάσεις στα χέρια σου το XR δεν καταλαβαίνεις διάφορα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Grimson είπε

θες να μου πεις ότι από X αν πιάσεις στα χέρια σου το XR δεν καταλαβαίνεις διάφορα?

Όταν λες την διαφορά τι εννοείς...? Γιατί διαφορά καταλαβαίνεις ακόμα και αν πιάσεις το ίδιο μοντέλο της Xiaomi που το έβγαλε και η Redmi...

Επεξ/σία από AtiX

48 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όταν λες την διαφορά τι εννοείς...? Γιατί διαφορά καταλαβαίνεις ακόμα και αν πιάσεις το ίδιο μοντέλο της Xiaomi που το έβγαλε και η Redmi...

διαφορά σε οθόνη,κάμερα, ποιότητα κατασκευής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, pseira είπε

Ναι αλλά στο Q4 κερδαει η απλ αφού

Μάλλον δεν πρόσεξες την πτώση απο 206.3 το 2018 στο 196.2 το 2019 και από το 14% της αγοράς το 2018 στο 13% το 2019?

Δεν κερδίζει τίποτα.Λιγότερες πωλήσεις είχε το 2019 σε σχέση με το 2018.

Επεξ/σία από Grimson

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...