Προς το περιεχόμενο

Strategy Analytics: Πρώτη σε αποστολές κινητών η Apple το τέταρτο τρίμηνο του 2019

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, IT chef είπε

για να μάθουμε και τι κάνει η γκουγκλ από τα ποστ σου.

https://www.zdnet.com/article/pixel-3-by-the-numbers-googles-flagship-phone-was-a-flop/

Παει απο το κακο στο χειροτερo η Google με τα pixel.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ δεν θα δώ την είδηση οπαδικά ούτε θα ειρωνευτώ κανέναν , απο το macrumors  , η apple το πρώτο Q1 ( τέταρτο ) του 2019  έχει πτώσή 30,2 % !!!!!  ουάου !  😲 στις αποστολές κινητών απο προηγούμενες χρονιές μιλαμε αυτο αν δεν είναι κρασάρισμα τοτε τι είναι  , δικαιώνομαι απολυτα απ το προηγούμνο post μου , το Q4 της βιομηχανίας είναι το Q1 για την apple η οποία κάνει ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο και ξεκινάει αποστολές τον Οκτώβριο για να είναι κοντα στις γιορτές και στα Holidays για να πουλήσει κανα κινητό παραπάνω  , επισης να μην ξεχνάμε οτι η εταιρια δέν ανακοινώνει  επίσημα ποτέ πόσες συσκευές πούλησε , οι έρευνες αυτές είναι κατα προσέγγιση , , αν είχανε καλές πωλήσεις δεν θα βγάζανε φτηνό κινητό το Μάρτιο , η apple έχει επανειλημένα αποδείξει οτι δεν έχει καμμία ευαισθησία για τους φαν της , δηλαδή να βγάλει ένα SE2 επειδή το ζητάει ο κόσμος , απλά το κάνει για οικονομικούς λόγους , απουσιάζει παντελώς απο την κατηγορία 500 δολλάρια και κάτω οπου έχουν κατέβει όλες οι εταιρίες και κάνουν παιχνίδι

https://www.macrumors.com/2019/04/30/apple-36-million-iphones-shipped-q1-2019/

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξύ η apple ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου των εορτών και είχε σχεδόν 1 δις έσοδα κάθε ημέρα. Τα iPhone παρουσίασαν σημαντική αύξηση συγκριτικά με το αντίστοιχο τρίμηνο της προηγούμενης χρονιάς και είχε 1,5 δις ενεργές συσκευές iOS. Η εταιρεία πάει κυριολεκτικά τρένο στις κατηγορίες που έχει παρουσία. Ειδικά στα wearables δεν έχει καν αντίπαλο. 

https://9to5mac.com/2020/01/29/apple-averaged-1-billion-dollars-in-revenue-per-day-in-the-holiday-quarter/

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 3
  • Confused 1

αν πιασεις στα χερια σου ενα οποιοδηποτε προιον της αππλε μετα ολα τα αλλα σου φαινονται αυτοματα καθαριστηρια για κολοκυθακια...

δηλαδη αν ειχες την επιλογη και την δυνατοτητα να εχεις ενα iMac για το γραφειο σου...ενα MacBook...ενα iPhone ...ενα iPod για μουσικη , iWatch για το χερι σου...θα ελεγες οχι σε ολα αυτα γιατι θα ηθελες Xiaomi και Huawei...

ελατε τωρα βρε παιδια...να λεμε  αληθειες,,,

3 ώρες πριν, IT chef είπε

Απλ:Πουλάμε αισθητα λιγότερο,βγάζουμε περισσότερα από τους λίγους

Ινσόμνια:Με τρεις συσκευές σας γλεντάμε,τι έγινε γατακια,δε κλείνει;κάθε χρόνο πέφτει,εγώ βαριέμαι τώρα που δε μπαναρω,για πες ρε φτωχομπινε Μήτσο.

Πάντα τέτοια παιδιά

Screenshot_20200130-192832~2.png

Αγαπητέ staffer στον τομέα IT, γνωστή λεγεώνα androidάκηδων που η ζωή τους όλη είναι οι Made in India roms και τα CPU governors, παραθέτεις που παραθέτεις άρθρο του verge από τον οκτώβριο, δεν βάζεις πηγή, κάνεις και πως δεν είδες το up-to-date άρθρο;

• Like 4

4 ώρες πριν, AtiX είπε

Για βρες μου μια συσκευή πάνω από τα 500 που να έχει τις πωλήσεις του XR...

Εσύ βρες μου μια άλλη συσκευή με οθόνη χειρότερη από FHD που να κοστίζει πάνω από 500€

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vagosd είπε

Εσύ βρες μου μια άλλη συσκευή με οθόνη χειρότερη από FHD που να κοστίζει πάνω από 500€

Θέλεις να το πάμε ανάλογα? Βρες μου κινητό με android που να δουλεύει βούτυρο το νεότερο os όπως και το XR (8, 7, 6s) μετά από τρία χρόνια... 

Επεξ/σία από AtiX

50 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

αν πιασεις στα χερια σου ενα οποιοδηποτε προιον της αππλε μετα ολα τα αλλα σου φαινονται αυτοματα καθαριστηρια για κολοκυθακια...

δηλαδη αν ειχες την επιλογη και την δυνατοτητα να εχεις ενα iMac για το γραφειο σου...ενα MacBook...ενα iPhone ...ενα iPod για μουσικη , iWatch για το χερι σου...θα ελεγες οχι σε ολα αυτα γιατι θα ηθελες Xiaomi και Huawei...

Επειδη τα εχω πιασει ολα αυτα. Το μονο προιον που αξιζει ειναι το ipad. . Ειναι το μονο που συνεχιζω να εχω . Η γυναικα μου που δεν ασχολειται με τεχνολογια συνεχιζει να εχει iphone γιατι εχει το ιδιο menu εδω και χρονια και δεν την μπερδευει...

Apple watch δεν ειχα. Μετα το galaxy watch που εχω τωρα ποιο το νοημα; Θα πρεπει να γυρισω και σε iphone αποκλειστικα και ειναι κατι που δεν θα το κανω ποτε. Μαλιστα οταν μου χαρισαν ενα 5s ( ειναι στο ντουλαπι ) μυ φανηκε ημιαυτοματο , ουτε καν αυτοματο καθαριστηρι για κολοκυθακια οντας χρηστης του BlackBerry Z10 τοτε... Μην παρουσιαζετε τα apple προιοντα σαν τιποτα ferrari που τα αγοραζουν 1000 ατομα σε ολο τον κοσμοκαι ειναι για λιγους...

24 λεπτά πριν, vagosd είπε

Αλλο "χειρότερη", άλλο "μικρότερη". 

Η συγκεκριμένη tft-lcd που αναφέρεσαι είναι η κορυφαία και ας μην είναι fhd. 

Να ξέρουμε τι γράφουμε και να είμαστε ακριβείς. 

• Like 2

31 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

εχοντας ψαχτει και κανοντας δοκιμες τους προηγουμενους μηνες μηπως εκανα τη μεταβαση απο ανδροιδ σε ιος, εχω να πω οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λες. δυστυχως τα μηλοκινητα ΔΕΝ ειναι καλυτερα σε ολους τους τομεις, οποτε ακομα και να σκεφτεις "οκ θα τα σκασω χοντρα αλλα θα χω καλυτερο κινητο για 5 χρονια" θα απογοητευτεις. προφανως και εχουν πολλα καλα και ως συσκευες και ως λογισμικο, αλλα υπαρχουν και σημαντικα μειον. δε το λεω με ελαφρα τη καρδια αυτο, πολυ θελω κινητο με πολλα χρονια υποστηριξη και με λογισμικο που σου δινει μεγαλυτερο ελεγχο (σε σχεση με στοκ ανδροιδ)

για μακ που λες, εκτος αν καποιος θελει να χρησιμοποιησει προγραμματα που υπαρχουν μονο σε μακ δεν υπαρχει λογος. ενας καλυτερος υπολογιστης θα κοστιζει τα μισα λεφτα. με εναν ssd ολοι οι υπολογιστες γρηγοροι ειναι σε καθημερινη χρηση ανεξαρτητως λογισμικου, ενω σε βαρια χρηση το καλυτερο hardware θα ειναι παντα μπροστα.

iwatch και ipad δεν εχουν ανταγωνισμο, για τα macbook εχω ακουσει διαφορες γνωμες, και ποιος στο καλο χρησιμοποιει ακομα ipod? 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, AtiX είπε

Για βρες μου μια συσκευή πάνω από τα 500 που να έχει τις πωλήσεις του XR...

καμία.βγάλε τα συμπεράσματα σου

Στο μεταξύ οι πωλήσεις στα XS max έπεσαν από το 17% στο 9%.

6 ώρες πριν, Chocobo είπε

Deadpool δε βαρεθηκες ;

φιλαράκι σου o deadpool?

5 ώρες πριν, stafaf είπε

Αρχισες πάλι με τα πινακάκια ενώ σου είπα ότι θα πονέσεις.

Στα 100.000.000 κομμάτια διαφορά, υπολογίζεις και τις σειρές J και A και όλα αυτά ε?

Κάι τα Α και τα J 

Μην ξεχνάς ότι στο τελευταίο τρίμηνο παρουσίασε τη σειρά 11 οπότε λογικό να έχει αύξηση πωλήσεων.

Επεξ/σία από Grimson

5 ώρες πριν, Grimson είπε

Κάι τα Α και τα J 

Μην ξεχνάς ότι στο τελευταίο τρίμηνο παρουσίασε τη σειρά 11 οπότε λογικό να έχει αύξηση πωλήσεων.

Και φαντάσου ότι στο Q4 πέρασε την samsung υπολογίζοντας ΚΑΙ τις σειρές J και A παρότι η apple δεν έχει εκεί παρουσία.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος. 

• Like 1

6 ώρες πριν, Grimson είπε

Στο μεταξύ οι πωλήσεις στα XS max έπεσαν από το 17% στο 9%.

Είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων αφού βγήκε νέο μοντέλο. Το περίεργο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...