insomiaistas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, έχω τα Logitech z506 τα οποία είναι 5.1 και τα έχω όλα μαζεμένα σε ένα σημείο δηλαδή δεν τα λειτουργώ σαν 5.1. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάθε ήχος που ακούω να παίζει στα 3 από τα 5 ηχεία ( τα άλλα δύο rear οριακά παράγουν ένα βαθύ ήχο ). Υπάρχει τρόπος να παίζουν πάντα σαν 2.1 ; δηλαδή και τα 5 ηχεία να παίζουν σαν 2+2+1 (2αριστερά ,2δεξιά ,ένα κεντρικό και το γουφερ φυσικά )
ΝικήταςΤ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Να υποθέσω ότι τα έχεις συνδέσει στο pc κανονικά σαν 5.1 και έχεις επιλέξει στη "Διαχείριση ήχου" τα 5.1 (εικονίδιο με το μεγαφωνάκι κάτω δεξιά στην μπάρα των win, στις εφαρμογές που τρέχουν); Αν ναι τότε (win 10) μπορείς να πας στον Πίνακα Ρυθμίσεων/Σύστημα (ήχος, οθόνη...) και δεξιά στο παράθυρο "πίνακας ελέγχου ήχου" στο επόμενο παράθυρο επιλέγεις τα ηχεία και κάτω δεξιά "ιδιότητες" στο επόμενο παράθυρο επιλέγεις πάνω στις κεφαλίδες "Βελτιώσεις" και σε αυτήν την καρτέλλα στο κάτω μέρος έχει κουμπί με τελίτσες "..." και δίπλα του γράφει ¨Ρυθμίσεις". Πάτα το και τώρα ρυθμίζεις την απόσταση των ηχείων και τα ντεσιμπέλ "dB" του κάθε ηχείου. Τώρα παίζεις μπάλα και ρυθμίζεις όπως θέλεις. Επίσης στις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής π.χ. παιχνίδια, θα πρέπει να επιλέγεις τον ήχο σε 5.1. Για utube και media players (π.χ. vlc) είναι λίγο πιο μυστήριο και εγώ δεν έχω ασχοληθεί τα ακούω 2.1, αν θέλεις όμωβς υπάρχουν πληροφορίες αν googlαρεις για τις ρυθμίσεις τους. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από ΝικήταςΤ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα