Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Cosmote και φορητότητα αριθμού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στην εταιρεία που είμαι μέχρι τώρα μας έχουνε δώσει έναν αριθμό  cosmote που 

είναι με συμβόλαιο.Eπειδή τον άλλο μήνα φεύγω θα ήθελα να κρατήσω τον ίδιο αριθμό και να κάνω συμβόλαιο 

είτε με cosmote είτε με vodafone η αν βγαινει ακομη πιο οικονομικό καρτοκινητό.

Πήγα στην cosmote και μου είπανε ότι για να διατηρήσω τον αριθμό θα πρέπει να κάνω μαζί τους ΄καινούριο συμβόλαιο για 

ένα χρόνο.

Γνωρίζει κανεις τι παίζει και γενικά πιο είναι το πιο οικονομικό συμβόλαιο ..cosmote ή vodafone

Γενικά δεν χρησιμοποιω πολυ το κινητο..δλδ με 300 λεπτα προς όλους και sms και 500 mbyte ..ειμαι οκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν φυγεις ζητα απο την εταιρια σου αλλαγη ονοματος στο νουμερο αν θα το δεκτει και μετα κανε φορητοτητα 

Επεξ/σία από bill2015

7 ώρες πριν, knightwish είπε

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στην εταιρεία που είμαι μέχρι τώρα μας έχουνε δώσει έναν αριθμό  cosmote που 

είναι με συμβόλαιο.Eπειδή τον άλλο μήνα φεύγω θα ήθελα να κρατήσω τον ίδιο αριθμό και να κάνω συμβόλαιο 

είτε με cosmote είτε με vodafone η αν βγαινει ακομη πιο οικονομικό καρτοκινητό.

Πήγα στην cosmote και μου είπανε ότι για να διατηρήσω τον αριθμό θα πρέπει να κάνω μαζί τους ΄καινούριο συμβόλαιο για 

ένα χρόνο.

Γνωρίζει κανεις τι παίζει και γενικά πιο είναι το πιο οικονομικό συμβόλαιο ..cosmote ή vodafone

Γενικά δεν χρησιμοποιω πολυ το κινητο..δλδ με 300 λεπτα προς όλους και sms και 500 mbyte ..ειμαι οκ

Πριν 5 χρονια ηθελα να κανω μεταφορα απο whatsup σε Vodafone και δεν μπορουσα λογω του οτι ηταν δηλωμενο σε ακυρο ονομα και ο υπαλληλος της κοσμοτε μου προτεινε να κανω καρτοσυμβολαιο για 1 μηνα στο ονομα μου για να γυρισει στο ονομα μου η γραμμη. Εν τελει, πληρωσα ενα 20ρικο για τον 1ο μηνα, εκμεταλλευτηκα το πακετο ολο και 2 ημερες πριν τον επομενο λογαριασμο ζητησα διακοπη και εκανα αιτημα φορητοτητας στην Vodafone.

Δοκιμασε να μιλησεις με καποιον απο κοντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...