eyw Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δεν το έχω κάνει ποτέ, φαντάζομαι ότι θα είναι όλα ok αλλά ρωτάω μπας και ήδη το έχει κάνει κάποιος και έχει βρει κάτι: a. μπορούμε να έχουμε το mainboard με την πλευρά του socket και DIMM και PCI slots προς τα κάτω και το solder side προς τα πάνω? . b. σε περίπτωση που θέλουμε να βάλουμε υδρόψυξη τύπου σφραγισμένη-all-in-one υπάρχει θέμα αν το mainboard είναι με socket-DIMM-PCI είναι προς τα κάτω?
kostas_anes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς με το πάνω κάτω. Υποθέτω ότι εννοείς να κοιτάνε προς το πάτωμα. Και όχι, το ίδιο πράγμα είναι, κάθετα είναι και πάλι.
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, eyw είπε Δεν το έχω κάνει ποτέ, φαντάζομαι ότι θα είναι όλα ok αλλά ρωτάω μπας και ήδη το έχει κάνει κάποιος και έχει βρει κάτι: a. μπορούμε να έχουμε το mainboard με την πλευρά του socket και DIMM και PCI slots προς τα κάτω και το solder side προς τα πάνω? . b. σε περίπτωση που θέλουμε να βάλουμε υδρόψυξη τύπου σφραγισμένη-all-in-one υπάρχει θέμα αν το mainboard είναι με socket-DIMM-PCI είναι προς τα κάτω? Σχεδόν όλα τα λαπτοπ ετσι ειναι, δεν εχεις πρόβλημα. 2
eyw Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 42 minutes ago, kostas_anes said: Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς με το πάνω κάτω. Υποθέτω ότι εννοείς να κοιτάνε προς το πάτωμα. Και όχι, το ίδιο πράγμα είναι, κάθετα είναι και πάλι. ναι ακριβώς, να κοιτάνε προς το πάτωμα. Το mainboard πάλι οριζόντια θα είναι αλλά ανάποδα, με solder side πάνω και cpu+dimm προς τα κάτω. . 30 minutes ago, Sheogorath said: Σχεδόν όλα τα λαπτοπ ετσι ειναι, δεν εχεις πρόβλημα. κάπως έτσι σκέφτηκα και γω, όταν το συναρμολογήσω θα πω εντυπώσεις. . . με την υδρόψυξη (τύπου AIO μόνον) έχετε ακούσει τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα