Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Grimson είπε

όχι γιατί δεν κλέβει πατέντες

Οχι βρε, έχει εσάς τους λατρεμένους χρήστες της να κλέβει και να σας πουλάει πακέτο στον κάθε τυχάρπαστο που θα την πληρώσει για personal data. 

Για την google, "you are the product".

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η απλ κλέβει πατέντες από δημόσια πανεπιστήμια,και μη,από το πρώτο iPhone,σιγά το ηλίου καινοφανές της είδησης.

Ας τα βρει με την broadcom,και ας πληρώσει για να συνεχίσουν να παράγουν άλλοι,την τεχνολογία που χρησιμοποιεί.

8 χρόνια τους πήρε για να πάμε από το "μας έκλεψαν"  στο "πρέπει να μας πληρώσουν".

Δε λανδ οφ δε φρι.

Για άλλη μια φορά,το μαντρί κινείται "ναι,αλλά για τη Μαρφιν δε λέτε τίποτα".

Το λες και κατάντια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stafaf είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσει το πρόστιμο η apple και όχι η broadcom που χρησιμοποίησε την τεχνολογία.

Οκ κάποιο νομικό έρεισμα θα έχουν, απλά μου φαίνεται λίγο παράξενο. 

γιατί όταν κάτι είναι κλεμμένο , και ο κλέφτης και ο κλεπταποδόχος είναι εξίσου ένοχοι  , και καμια φορα ο κλεπταποδόχος είναι και περισσότερο ένοχος γιατί δίνει κίνητρο στον κλέφτη να συνεχίζει να κλέβει

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, MTX είπε

γιατί όταν κάτι είναι κλεμμένο , και ο κλέφτης και ο κλεπταποδόχος είναι εξίσου ένοχοι  , και καμια φορα ο κλεπταποδόχος είναι και περισσότερο ένοχος γιατί δίνει κίνητρο στον κλέφτη να συνεχίζει να κλέβει

Έλα πες .ο γιος του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού είσαι.  ..****

**** Λίγο χιούμορ να ελαφρύνουμε...φιλικά..

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, MTX είπε

Κλεπταποδόχος είναι κάποιος όταν εν γνώση του αγοράζει κάτι κλεμμένο παράνομα. Οι συμφωνίες της Apple με την Broadcom ειναι νομιμότατες. Την πληρωσε κανονικα για το προιόν που αγορασε με κανονικες συμφωνιες. Επειδη τωρα αποδεικνυεται οτι η Broadcom εκλεψε αυτην την τεχνολογια απο το Caltech, απο που και ως που φταιει η Apple;

Δηλαδή αν αύριο αποδειχτεί ότι η Microsoft εκλεψε τα windows απο αλλη εταιρια οσοι τα εχουν αγορασει γινονται κλεπταποδοχοι; Τι λογικη ειναι αυτη; Κλεινει ο τομεας της λογικης του εγκεφαλου σας οταν διαβαζετε την λεξη Apple ορισμενοι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, Choulio said:

Κλεπταποδόχος είναι κάποιος όταν εν γνώση του αγοράζει κάτι κλεμμένο παράνομα. Οι συμφωνίες της Apple με την Broadcom ειναι νομιμότατες. Την πληρωσε κανονικα για το προιόν που αγορασε με κανονικες συμφωνιες. Επειδη τωρα αποδεικνυεται οτι η Broadcom εκλεψε αυτην την τεχνολογια απο το Caltech, απο που και ως που φταιει η Apple;

Δηλαδή αν αύριο αποδειχτεί ότι η Microsoft εκλεψε τα windows απο αλλη εταιρια οσοι τα εχουν αγορασει γινονται κλεπταποδοχοι; Τι λογικη ειναι αυτη; Κλεινει ο τομεας της λογικης του εγκεφαλου σας οταν διαβαζετε την λεξη Apple ορισμενοι;

η απλ θα πληρώσει επειδή έβγαλε λεφτά από τη πατέντα κάποιου.

Η λογική είναι ,πως αντί να τα δώσει στο καλτεκ,τα έδωσε στην μπροντκομ.

Οπότε τώρα,καλείται να πληρώσει το κάτοχο,και μετά να τα βρει με αυτήν που την εξαπάτησε.

Προφανώς βέβαια δεν έσκασε η μπροντκομ με καπαρτινα σε σοκάκι και είπε"ψςς θες κάνα μόντεμ σε καλή τιμή;"

Ξέρανε πολύ καλά ,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία,για άλλη δική,που δε θα γίνει ποτέ.

Επεξ/σία από IT chef
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, IT chef είπε

η απλ θα πληρώσει επειδή έβγαλε λεφτά από τη πατέντα κάποιου.

Η λογική είναι ,πως αντί να τα δώσει στο καλτεκ,τα έδωσε στην μπροντκομ.

Οπότε τώρα,καλείται να πληρώσει το κάτοχο,και μετά να τα βρει με αυτήν που την εξαπάτησε.

Προφανώς βέβαια δεν έσκασε η μπροντκομ με καπαρτινα σε σοκάκι και είπε"ψςς θες κάνα μόντεμ σε καλή τιμή;"

Ξέρανε πολύ καλά ,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία,για άλλη δική.

Δηλαδή η Broadcom εκλεψε την πατεντα μετα η Apple ενδιαφεροταν για την πατεντα και την αγορασε απο την broadcom. Μετα η Caltech βγηκε και ειπε μαγκες η πατεντα ειναι δικια μου. Και εδω μεσα δεν κραζει ουτε ενας την broadcom και αυτο δεν ειναι κολημα αλλα λογικο. Ok 

Δημοσ.
2 minutes ago, Choulio said:

Δηλαδή η Broadcom εκλεψε την πατεντα μετα η Apple ενδιαφεροταν για την πατεντα και την αγορασε απο την broadcom. Μετα η Caltech βγηκε και ειπε μαγκες η πατεντα ειναι δικια μου. Και εδω μεσα δεν κραζει ουτε ενας την broadcom και αυτο δεν ειναι κολημα αλλα λογικο. Ok 

Εγώ εξήγησα το σκεπτικό της απόφασης.

Το δικαστήριο ήταν αστικό,είχε να κάνει με την αποζημίωση,και καλώς την πληρώνει η απλ.

Τώρα, αν γίνει ποινικό,που δε θα γίνει,προσωπικά μου είναι ξεκάθαρο πως γνώριζαν και οι δε ,πως ήταν κλεμμένες οι πατέντες.Και σε όλους,θα τολμήσω να πω.

Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει,ήταν αμερικανικο δικαστηριο να είχε απαγορεύσει τη κυκλοφορία των συσκευών,μέχρι να λυθεί το θέμα.

Προφανώς αστείο,και προφανές και το κράξιμο σαν συνέπεια.

Δημοσ.

Προς κερδος ολων των εμπλεκομενων το αποτελεσμα. Λεφτα σε ενα πανεπιστημιο που θα μπορεσει να παραγει νεα πραγματα για να τα ξανακλεψει καποιος και να ξαναγινει η ολη ιστορια απο την αρχη και η τεχνολογια θα προχωραει. Ολα καλα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η apple ατενίζει όλο και πιο αμήχανα το μέλλον ή μου φαίνεται;;Τέρμα το όραμα αλλά τέλος και η αίγλη!

Επεξ/σία από Strigla
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Choulio είπε

δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η apple δεν γνώριζε ότι η broadcom έχει πάρει τι πατέντα από τους άλλους και δεν τι πληρώνει , απλά αυτές η μεγάλες εταιρίες πιστεύουνε ότι είναι στο απυρόβλητο και δεν τους αγγίζει κανένας νομος , και στη χειρότερη περίπτωση έχουνε υπολογίσει ότι θα βγάλουνε κέρδος 10 και θα πληρώσουνε ένα πρόστιμο 2 , οποτε πάλι κερδισμένοι είναι ...πες το εσύ όπως θέλεις , από τι στιγμή που χρησιμοποιούνε πατέντες αλλωνών δίχως την έγκριση τους και δίχως να τους πληρώνουν κλεφτες και κλεπταποδόχοι είναι , και η λογική είναι πολύ απλή και βάση αυτής τις λογικής κέρδισαν το δικαστήριο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Strigla είπε

Η apple ατενίζει όλο και πιο αμήχανα το μέλλον ή μου φαίνεται;;Τέρμα το όραμα αλλά τέλος και η αίγλη!

Ναι βρε αφού αύριο κλείνει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, IT chef είπε

Εγώ εξήγησα το σκεπτικό της απόφασης.

Το δικαστήριο ήταν αστικό,είχε να κάνει με την αποζημίωση,και καλώς την πληρώνει η απλ.

Τώρα, αν γίνει ποινικό,που δε θα γίνει,προσωπικά μου είναι ξεκάθαρο πως γνώριζαν και οι δε ,πως ήταν κλεμμένες οι πατέντες.Και σε όλους,θα τολμήσω να πω.

Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει,ήταν αμερικανικο δικαστηριο να είχε απαγορεύσει τη κυκλοφορία των συσκευών,μέχρι να λυθεί το θέμα.

Προφανώς αστείο,και προφανές και το κράξιμο σαν συνέπεια.

Ωραία η θεωρία σου αλλά εκτός λογικης. Αν εδώ διαβάζαμε για πελάτες που καλούνται να πληρώσουν επειδή αγόρασαν αυτοκίνητο από αντιπροσωπία που τελικα αποδείχτηκε κλεμμένο αντί να πληρώσει η αντιπροσωπία θα έσκιζες τα ρούχα σου. Αλλά εκεί δε θα είχαμε τη λέξη Apple οποτε η λογικη σου θα λειτουργουσε κανονικα.

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.

Γιατί ποσό μακριά νομίζεις εσυ ότι μπορεί να πάει ένα brand name χωρίς όραμα για το μέλλον;

2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Από επιχειρήματα χορτάσαμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Choulio said:

Ωραία η θεωρία σου αλλά εκτός λογικης. Αν εδώ διαβάζαμε για πελάτες που καλούνται να πληρώσουν επειδή αγόρασαν αυτοκίνητο από αντιπροσωπία τελικά που αποδείχτηκε κλεμένο αντί να πληρώσει η αντιπροσωπία θα έσκιζες τα ρούχα σου. Αλλά εκεί δε θα είχαμε τη λέξη Apple οποτε η λογικη σου θα λειτουργουσε κανονικα.

όχι η λογική μου ούτε η θεωρία μου,ο νόμος.

Αν το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο,εγώ θα έπρεπε να πληρώσω τον κάτοχο του,και  να τα βρω με την αντιπροσωπια.

Αν δεν είχαμε την λεξη απλ,δε θα επεμενες και τόσο βέβαια,και θα καταλάβαινες αυτό που εξηγώ.

Ποιος σκίζει τα ρούχα του  λοιπόν;

7 minutes ago, AtiX said:

Αν δεν δω εκδήλωση με παρτυ στο ΟΑΚΑ,στο φβ,δε πιστεύω τιποτα.

Επεξ/σία από IT chef

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...