Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω ένας 2600 ρυζεν aorus b450 pro και ram 16gb τις 3200...θα ήθελα μια κάρτα γραφικών που να παίζει 1440π φουλ σετινκσ εχω monitor 1440p 144hz..παίζω ότι παιχνίδι βγαίνει η βγει δεν έχω προτιμήσεις.. ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Xarhsxarhs είπε

Γεια σας παιδιά έχω ένας 2600 ρυζεν aorus b450 pro και ram 16gb τις 3200...θα ήθελα μια κάρτα γραφικών που να παίζει 1440π φουλ σετινκσ εχω monitor 1440p 144hz..παίζω ότι παιχνίδι βγαίνει η βγει δεν έχω προτιμήσεις.. ευχαριστώ!!!

144 hz με εντελώς φουλ γραφικά δύσκολο φιλε ακόμα και με 2080ti σε ορισμένους τίτλους .Επίσης να ξέρεις ότι με τέτοιες απαιτήσεις θα χρειαστεί να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη.Θα σου προτείνα ,μια 2070ti η 2080ti εάν θες να τα σκοτώνεις όλα σε 1440 με 144 fps και πάνω .Αλλά επαναλαμβάνω ότι σε μερικούς τίτλους δεν γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάθος μου σορρυ ντσξει είπαμε όχι και φουλ.απλος να είναι σε πολύ καλο επίπεδο !! Γύρο στα 100φπσ+

Επεξ/σία από Xarhsxarhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5700ΧΤ για καλύτερο VFM αν θέλεις να ρισκάρεις με τους drivers, αλλιώς 2070 super για σιγουριά..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι είναι καλύτερο, και ποιο future proof;; Ποιο θα αντέξει ποιο πολύ στον χρόνο δεν θέλω μετά από 2 3 χρόνια να αλλάξω πάλι κάρτα 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Xarhsxarhs είπε

Τι είναι καλύτερο, και ποιο future proof;; Ποιο θα αντέξει ποιο πολύ στον χρόνο δεν θέλω μετά από 2 3 χρόνια να αλλάξω πάλι κάρτα 

2080ti 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xarhsxarhs είπε

δεν θέλω μετά από 2 3 χρόνια να αλλάξω πάλι κάρτα 

Σε δυο-τρία χρόνια από σήμερα όλες οι κάρτες των 500-800 Ευρώ με το ζόρι να βγάζουν 50-60fps στα 1440p.

Προσωπικά θα έπαιρνα μια 5600ΧΤ και σε 2 χρόνια θα την άλλαζα

Δημοσ.

Καλύτερα την 2060 από την 5700ΧΤ. Καλύτεροι drivers και ίδιο perf..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...