Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια high end και κατω απο 1000€ στην Ελλάδα δεν υπαρχει περιπτωση για τα επομενα χρονια.

Πολυ καλο νέο η ανακοίνωση αυτων των καρτων,για το ray tracing αναμενόμενο επίσης.

Ας κυκλοφορησει με το καλο να βγουν δοκιμαστικα και specs και τοτε να συγκριθει με τις αντιστοιχες της nvidia.

Το να βγαλει η AMD καρτα που θα τρεχει καλύτερα απο μια κάρτα διετίας της Nvidia θα πρεπε να ναι αυτονοητο και οχι για χειροκροτημα.

Αν παρ ολα αυτα κοντραρει στα ισα μια 2080 ti και τα λεφτα ειναι κατω απο 1000€ σιγουρα θα ναι πραγματικα σουπερ επιλογη.

Μεχρι να βγει επισημα σε κυκλοφορια ομως αναμονη...Για οπου ακουμε πολλα κερασια συνηθως το καλαθι ειναι πολυ μικρο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδη έχω καιρό να ακολουθήσω τις εξελίξεις, θα μπορούσε να μου πει καποιος συνοπτικά ποια εταιρεία έχει "προβαδισμα" αυτή τη στιγμή σε GPU και CPU ή είναι περίπου στα ίδια και αποτελεί θέμα επιλογής ή/και γούστου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, SkiLopSaRo είπε

Επειδη έχω καιρό να ακολουθήσω τις εξελίξεις, θα μπορούσε να μου πει καποιος συνοπτικά ποια εταιρεία έχει "προβαδισμα" αυτή τη στιγμή σε GPU και CPU ή είναι περίπου στα ίδια και αποτελεί θέμα επιλογής ή/και γούστου;

Στις κάρτες γραφικών η Nvidia είναι αρκετά μπροστά αυτήν την στιγμή, στους επεξεργαστές στο gaming κομμάτι είμαστε στα ίδια μεταξύ amd και Ίντελ ενώ στο productivity έχουμε μεγάλη υπεροχή της amd +το πολύ καλύτερη efficiency των ryzen έναντι των Ίντελ επεξεργαστών ;)

Επεξ/σία από nikos5800
  • Thanks 1
Δημοσ.

μπράβο στην AMD και πάντα μπροστά. Αμα γίνεται αυτοί οι RDNA2 να μην θέλουν Adrenalin για να παίξουν θα είναι όνειρο. (ελπίζω όχι θερινής νυκτός)

Δημοσ.

Και πάνω που ήθελα να αλλάξω κάρτα.

Τι κάνουν τώρα; Άντε πάλι περίμενε.

Και μετά θα βγάλει η Nvidia τα δικά της...

Ουφφφ κουράστηκα.

Θα κάτσω με την CGA μου (Radeon 6950)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Στις κάρτες γραφικών η Nvidia είναι αρκετά μπροστά αυτήν την στιγμή, στους επεξεργαστές στο gaming κομμάτι είμαστε στα ίδια μεταξύ amd και Ίντελ ενώ στο productivity έχουμε μεγάλη υπεροχή της amd +το πολύ καλύτερη efficiency των ryzen έναντι των Ίντελ επεξεργαστών ;)

Να προσθέσω ότι η Ίντελ είναι ακόμα μπροστά στους mobile (U σειρά). Με τους καινούργιους AMD U4xxx (Zen 2 αρχιτεκτονική) αναμένεται να υπάρχει ουσιαστικός ανταγωνισμός και εκεί.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αντε ρε AMD ανακοινώστε τις επιτέλους,να γίνει χαμός και να δούμε και γενναίο price cut στίς Nvidia,άντε μπάς και δούμε καμμιά 2070 super με 3μιση κατοστάρικά 😏

Δημοσ.

το πιο ωραιο θα ειναι οτι θα δουμε καμενους amdδες να λενε για το ray tracing, το οποιο ενα χρονο πριν "περασε και δεν ακουμπησε" οπως ελεγαν τοτε. απολαυση! :lol:

51 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Αντε ρε AMD ανακοινώστε τις επιτέλους,να γίνει χαμός και να δούμε και γενναίο price cut στίς Nvidia,άντε μπάς και δούμε καμμιά 2070 super με 3μιση κατοστάρικά 😏

κανα 200αρι θα πανε και οι 2080ti στα 500. :lol:

Δημοσ.
4 ώρες πριν, possiz είπε

Και μόλις ετοιμάζονται να την φέρουν, 3080ti.

3080ti στα 2080€ (ή κάπου εκεί κοντά), γιατί NVidia αφού...... 

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα δεν θελουμε να κυνηγάει την Nvidia . θελουμε η Nvidia ετσι για αλλαγή να κυνηγάει την AMD οπως τοτε παλια με την ATI

Δημοσ.

Παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά οι RTX 3xxx θα είναι 50% γρηγορότεροι μέχρι 20gb VRAM. Ένα είναι σιγουρο ότι το καλοκαίρι θα είναι πολύ ενδιαφέρον, με δεδομένου ότι έρχονται και οι 4ης γενιάς Ryzen. Ίδωμεν! 

1 ώρα πριν, relic90 είπε

3080ti στα 2080€ (ή κάπου εκεί κοντά), γιατί NVidia αφού...... 

Μην ορκίζεσαι, η Nvidia μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για χαμηλότερες τιμες συγκριτικά με τους προγόνους rtx 2xxx.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katsou είπε

Παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά οι RTX 3xxx θα είναι 50% γρηγορότεροι μέχρι 20gb VRAM. Ένα είναι σιγουρο ότι το καλοκαίρι θα είναι πολύ ενδιαφέρον, με δεδομένου ότι έρχονται και οι 4ης γενιάς Ryzen. Ίδωμεν! 

Μην ορκίζεσαι, η Nvidia μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για χαμηλότερες τιμες συγκριτικά με τους προγόνους rtx 2xxx.

Θα μπορουσες να παραθεσεις μια πηγη που το λεει γιατι υπαρχει αρκετο ενδιαφερον

Δημοσ.
8 hours ago, vasiliouv84 said:

Ray tracing από την amd???!!!!όχι που έλεγαν πολλοί εδώ μέσα ότι δεν θα έχει μέλλον η τεχνολογία και ότι είναι ουσιαστικά άχρηστη.σιγα μην αφηνε η amd το τρένο των εξελίξεων ειδικά τώρα που θα το έχουν και οι κονσόλες νέας γενιάς!!!!

Οι κονσόλες θα το έχουν,επειδή θα το έχει η ΑΜΔ..ήταν προδιαγεγραμμένο αυτό..

Δημοσ.

Το θεμα δεν είναι ποιος θα έχει το ray tracing και ποιος όχι, δεν ειναι διαγωνισμός μαρκετινγκ. Το τι προσφέρει η κάθε εταιρεία μεταφράζεται ΠΑΝΤΑ στο αποτέλεσμα, δηλαδή σε νουμερα(benchmarks). Όλα τα υπόλοιπα είναι "κόλπα" για τις πωλήσεις (Μάρκετινγκ) . Το σίγουρο είναι ότι το μονοπώλιο πάντα έβλαπτε  τον καταναλωτή και χαίρομαι που υπάρχει αυτος ο ανταγωνισμός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...