x_revenge Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλημερα, εχω μια μητρικη με μονο ενα fan header (4 pin) που αυτη τη στιγμη εχει το εργοστασιακο ανεμιστηρακι του κουτιου (3 pin), σκεφτομαι μηπως αγοραζα 2 απο αυτα: https://www.skroutz.gr/s/10263438/Enermax-D-F-Vegas-Duo-120mm.html Τσεκαρα λιγω για splitter γιατι δε θελω να βαλω μολεξ αν γινεται και βρηκα αυτο: https://www.e-shop.gr/akasa-ak-cbfa04-15-black-braided-pwm-fan-splitter-p-PER.816484 Στην περιγραφη λεει: Σύνδεση ανεμιστήρα: 2 x 4pin PWM (το ένα με RPM feedback για τη μητρική) Αυτο σημαινει οτι η μητρικη θα μπορει να ελεγχει μονο το ενα; Γιατι αν ειναι ετσι τοτε να παρω μονο ενα pwm και στη δευτερη συνδεση απλα να βαλω το ανεμιστηρακι του κουτιου.
hondakkias31 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Tou eshop πιστεύω μια χαρά κάνει αυτό που λέει είναι νομίζω το θηλυκο που μπαίνει στη μητρική και στα δύο θα ρυθμίζει στροφές λογικά Αλλά πρέπει να έχεις 4pin ανεμιστηρακια αυτό με το 3pin νομιΖω θα δουλεύει max Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από hondakkias31
marknetgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, x_revenge είπε Αυτο σημαινει οτι η μητρικη θα μπορει να ελεγχει μονο το ενα; Η μητρική θα ελέγχει και τα δύο αλλά σαν ένα. Θα δουλεύουν δηλαδή με τις ίδιες ρυθμίσεις και τα δύο
x_revenge Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, hondakkias31 είπε Tou eshop πιστεύω μια χαρά κάνει αυτό που λέει είναι νομίζω το θηλυκο που μπαίνει στη μητρική και στα δύο θα ρυθμίζει στροφές λογικά Αλλά πρέπει να έχεις 4pin ανεμιστηρακια αυτό με το 3pin νομιΖω θα δουλεύει max 1 ώρα πριν, marknetgr είπε Η μητρική θα ελέγχει και τα δύο αλλά σαν ένα. Θα δουλεύουν δηλαδή με τις ίδιες ρυθμίσεις και τα δύο Ευχαριστω για τη βοηθεια, δε με πειραζει αν εχουν και τα δυο τις ιδιες ρυθμισεις, ιδιες θα εβαζα ετσι κι αλλιως. 1
phph Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό που λέει είναι ότι μόνο το ένα θα στέλνει feedback στη μητρική για τις στροφές του. Θεωρητικά αφού τα ανεμιστηράκια είναι ίδια δεν θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα