agap Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, poulinos είπε a.και wind kv να ειναι ο οτε θα κανει την διασυνδεση στο δικο του καφαο για να παρεις data απο την wind. b.o οτε βαση sla εχει μια συγκεκριμενη ημερομηνια που μεχρι τοτε θα πρεπει να σε εχει ενεργοποιησει.και αμα την περασει οκ θα παει σαν καθυστερημενο αιτημα και ξερεις τωρα ποσο θα αγχωθει ο οτε. γ.με τις απεργιες εχουν μεινει πολλα πισω και γενικοτερα τον τελευταιο χρονο και παραπανω πολλα delays σε βλαβες και ενεργοποιησεις. ο οτε εδωσε και σε αλλη εταιρεια ραντεβου σε καφαο κτλ οποτε ισως βελτιωθει η κατασταση. δ.προχτες πετυχα βλαβη που δηλωθηκε δεκεμβριο.ο οτε το χαρακτηρισε καλωδιακη και ειπε οτι θα φτιαχτει ιανουαριο. μετα εδωσε νεα ημερομηνια στο φεβρουαριο.επισης σε περιπτωσεις vdsl εχω δει να αλλαζει και 3 και 4 και 8 φορες η ημερομηνια ενεργοποιησης και να πηγαινει απο μερα σε μερα σε μερα σε μερα.οποτε υπομονη αφου εχεις εστω και adsl καλα ειναι. δηλαδη πως θα συνδεθω στην vdsl οταν εχω καμπινα wind απεναντι απο την πολυκατοικια μου...απο αλλη καμπινα οτε που θα ειναι καπου αλλου - δεν ξερω που - οταν μονο η wind εχει περασει αποτι ξερω οπτικες ινες απο τον δρομο μου...θα με συνδεσει ο οτε καπου στο πιο κοντινο του σε μενα καφαο...και μετα απο κει θα με συνδεσουν με το καφαο wind απεναντι απο το σπιτι μου...και μετα απο κει θα μπει στην πολυκατοικια μου?αρα θα πρεπει αφου τελειωσει ο οτε την συνδεση μου να ερθει και τεχνικος wind να με συνδεσει απο καφαο οτε στο καφαο wind? και σε ολα αυτα η nova που εκει ανηκω τι ρολο βαραει?να σημειωσω οτι το αστικο κεντρο οτε απεχει 1,5 χλμ απο το σπιτι μου αν εχει καποια σχεση αυτο? Προσπαθω να καταλαβω πως θα γινει η συνδεση μου αν ξερετε....με ποιο δρομολογιο ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα