Προς το περιεχόμενο

Nova μεταβαση απο adsl σε vdsl καθυστερηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας

Στις 3/1/20 εγινε το αιτημα για μεταβαση ...μου ειχαν πει 5 εργασιμες ...περασε κοντα μηνας οποτε τους πηρα τηλ 26/1 και μου ειπαν οτι ο οτε τους εχει δωσει εκτελεση αιτηματος μου 27/1/20 ...σημερα εχει 30/1 και δεν εχει γινει τιποτα.Γενικως ετσι ολοι περιμενουμε γενικως και αοριστως?Να σημειωθει οτι βρισκομαι 100 μ απο τα κεντρικα της Forthnet στον ιδιο δρομο στην Καλλιθεα και εχω απεναντι απο την εισοδο της πολυκατοικιας μου καμπινα της wind...απο.εκει θα παρω αποτι εχω μαθει (επινοικιαση γραμμων) αν ισχυει βεβαια και αυτο

Εχει κανεις αναλογη εμπειρια αοριστης αναμονης και ποσο θα παρει η ολη διαδικασια..εχω αρχισει και χανω την υπομονη μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τοτε γιατι λενε στην αρχη 5 εργασιμες...μας δουλευουν?

υπαρχει μηπως καποιο μεγιστο οριο αναμονης με βαση νομο η ολοι περιμενουμε γενικως και αοριστως τον οτε να ασχοληθει?

Δεν ξερω γιατι εχεις τοση μεγαλη καθυστερηση ειναι 10 ημερολογιακες μερες για μεταβαση που συνηθως το τηρουνε.Και μενα η νοβα εκανε ακριβως 10 ημερολογιακες μερες απο adsl σε 50αρα vdsl απο καμπινα οτε που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι.

ουτε εγω ξερω...για 50αρα παω και εγω αλλα δεν βλεπω φως...μηπως επειδη η καμπινα απεναντι απο το σπιτι μου ειναι wind η αυτο δεν εχει σημασια και ολες τις καμπινες τις ανοιγει τεχνικος του Οτε?

1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Αν ειναι καμπινα wind δικο της τεχνικο θα στειλει.

Δηλαδη οταν εννοεις δικο της εννοεις της forthnet η της wind? .... οποτε θα πρεπει να περιμενω να συγχρονιστει και τεχνικος wind για την συνδεση μου

Σωστά παίζει ρόλο το καφάο ποιανού παρόχου είνια cosmote-vodafone-wind 

Επίσης δεν παίζει ρόλο πόσο απέχεις απο το κατάστημα της νοβα αλλά απο το αστικό κέντρο του οτε 

κλεισαμε μηνα και ακομη να συνδεθω...αισχος...η πληροφορια που μου δινουν απο την νοβα οτι ο οτε αλλαζει καθε φορα την ημερομηνια συνδεσης...

τι να πω...αυτα μονο στο ελλαντα γινονται

Η αλήθεια είναι ότι με την απεργία που έκανε ο ΟΤΕ τόσο καιρό έχουν μείνει πολύ πίσω οι περισσότερες συνδέσεις. Δεν φταίει η Forthnet για αυτή την καθυστέρηση και δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει και πολλά. 

a.και  wind kv να ειναι ο οτε θα κανει την διασυνδεση στο δικο του καφαο για να παρεις data απο την wind.

b.o οτε βαση sla εχει μια συγκεκριμενη ημερομηνια που μεχρι τοτε θα πρεπει να σε εχει ενεργοποιησει.και αμα την περασει οκ θα παει σαν καθυστερημενο αιτημα και ξερεις τωρα ποσο θα αγχωθει ο οτε.

γ.με τις απεργιες εχουν μεινει πολλα πισω και γενικοτερα τον τελευταιο χρονο και παραπανω πολλα delays σε βλαβες και ενεργοποιησεις. ο οτε εδωσε και σε αλλη εταιρεια ραντεβου σε καφαο κτλ οποτε ισως βελτιωθει η κατασταση.

δ.προχτες πετυχα βλαβη που δηλωθηκε δεκεμβριο.ο οτε το χαρακτηρισε καλωδιακη και ειπε οτι θα φτιαχτει ιανουαριο.

μετα εδωσε νεα ημερομηνια στο φεβρουαριο.επισης σε περιπτωσεις vdsl εχω δει να αλλαζει και 3 και 4 και 8 φορες η ημερομηνια ενεργοποιησης και να πηγαινει απο μερα σε μερα σε μερα σε μερα.οποτε υπομονη

αφου εχεις εστω και adsl καλα ειναι.

On 30/01/2020 at 09:44, agap said:

Καλημερα σας

Στις 3/1/20 εγινε το αιτημα για μεταβαση ...μου ειχαν πει 5 εργασιμες ...περασε κοντα μηνας οποτε τους πηρα τηλ 26/1 και μου ειπαν οτι ο οτε τους εχει δωσει εκτελεση αιτηματος μου 27/1/20 ...σημερα εχει 30/1 και δεν εχει γινει τιποτα.Γενικως ετσι ολοι περιμενουμε γενικως και αοριστως?Να σημειωθει οτι βρισκομαι 100 μ απο τα κεντρικα της Forthnet στον ιδιο δρομο στην Καλλιθεα και εχω απεναντι απο την εισοδο της πολυκατοικιας μου καμπινα της wind...απο.εκει θα παρω αποτι εχω μαθει (επινοικιαση γραμμων) αν ισχυει βεβαια και αυτο

Εχει κανεις αναλογη εμπειρια αοριστης αναμονης και ποσο θα παρει η ολη διαδικασια..εχω αρχισει και χανω την υπομονη μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...