Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά καλημέρα σε όλους!! Από τις 25/1/2020 δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram μου εμφανίζει ένα πλαίσιο όπου λέει ότι ο λογαριασμός έχει κλειδωθεί για λόγους ασφαλείας βάζω το τηλέφωνο μου μου έρχεται ο κωδικός επιβεβαίωσης τον γράφω και πάλι δεν συνδέεται.. έψαξα την βοήθεια στο κέντρο βοήθειας του Instagram πάλι τίποτα.. έστειλα Mail στην υποστήριξη πάλι τίποτα.. μήπως γνωρίζει κανένας τι έχει συμβεί και πως μπορώ να ξανά συνδεθώ και πάλι;
thelos257 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, christ_t είπε Παιδιά καλημέρα σε όλους!! Από τις 25/1/2020 δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram μου εμφανίζει ένα πλαίσιο όπου λέει ότι ο λογαριασμός έχει κλειδωθεί για λόγους ασφαλείας βάζω το τηλέφωνο μου μου έρχεται ο κωδικός επιβεβαίωσης τον γράφω και πάλι δεν συνδέεται.. έψαξα την βοήθεια στο κέντρο βοήθειας του Instagram πάλι τίποτα.. έστειλα Mail στην υποστήριξη πάλι τίποτα.. μήπως γνωρίζει κανένας τι έχει συμβεί και πως μπορώ να ξανά συνδεθώ και πάλι; Αν πηρες πολλες αναφορες απο χρηστες ειτε απο σχολια πολλα που τυχον εκανες ειτε απο Likes καρδιουλες πολλες που τυχον εβαλες τοτε λογικο και θα στον κλειδωσουν. Περιμενε λιγες μερες συνηθως τους ξεκλειδωνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα