Προς το περιεχόμενο

TemTem

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινούργιο Παιχνιδάκι αντιγραφή ουσιαστικά του Pokemon αλλα για τον υπολογιστή και mmo αφου υπάρχει μια αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών , οι περισσότεροι αναφέρουν οτι ειναι καλύτερο του pokemon σε ορισμένα πράγματα αλλα θέλει δουλειά ακόμη.

Κυκλοφόρησε σε early access 21 του μήνα και αναμένεται να πάρει αρκετά updates ακόμη μεχρι το κανονικό release

Επίσημη ιστοσελίδα: https://crema.gg/games/temtem/

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, SPANK είπε

Κυκλοφόρησε σε early access 21 του μήνα νομίζω και έχει αρκετές ομοιότητες με τα pokemon

Εαν δείς το βίντεο του before you buy,το γραφείο του γιατρού  (0:32)   ονομάζεται:Prof:Kostantinos ή κρύβονται Ελληνες πίσω απο το παιχνίδι ή κάποιος αγαπάει την Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Εαν δείς το βίντεο του before you buy,το γραφείο του γιατρού  (0:32)   ονομάζεται:Prof:Kostantinos ή κρύβονται Ελληνες πίσω απο το παιχνίδι ή κάποιος αγαπάει την Ελλάδα.

Ναι το έχω δει λογικά κάποιος θα έχει σχέση με ελλάδα , σαν παιχνίδι πάντως φαίνεται συμπαθητικό και με ψήνει για pokemon alternative για το pc , απλα δεν ξέρω αυτου του είδους τα παιχνδία κατα πόσο αντέχουν στον χρόνο οσο αφορά το support τον κόσμος κτλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SPANK είπε

Ναι το έχω δει λογικά κάποιος θα έχει σχέση με ελλάδα , σαν παιχνίδι πάντως φαίνεται συμπαθητικό και με ψήνει για pokemon alternative για το pc , απλα δεν ξέρω αυτου του είδους τα παιχνδία κατα πόσο αντέχουν στον χρόνο οσο αφορά το support τον κόσμος κτλπ

Ισχύει.Προσωπικα θεωρώ ότι το κόσμο τον Πόκεμον δύσκολα το περνάει κάποιοι άλλοι παιχνίδι κυρίως επειδή έχουν μεγαλώσει τόσες γενιές.

Επεξ/σία από jerry banana
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Metaksas είπε

Το πήρα εγώ τελικά κ φαίνεται αρκετά συμπαθητικό και ευχάριστο.

Έχει κάποιο sp campaign ή είναι φλου απλά πολεμάς random temtem στην εξοχή και αληθινούς εκπαιδευτές; (mmo δεν είναι;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν το έχω προχωρήσει πολύ, είναι όπως το πόκεμον, πρέπει να κάνεις ένα δύο quest να ξεκλειδώσεις την επόμενη περιοχή να πάρεις πχ το surf και να πας και μέσα από την θάλασσα σε κάποιες περιοχές π εχεις αφήσει πίσω και πάει λέγοντας. έχει και μάχες με trainers dojo’s, Lumas που είναι τα shiny Pokémon στην ουσία, έχει breeding, trades, pvp κτλπ.

Επεξ/σία από Metaksas
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...