Μακιαβέλλι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα συμφορουμιτες. Μου ήρθε επιτέλους το ιντερνετ, έχω 100αρα Nova και υπάρχει αρκετή διαφορά στο attainable με το actual. Γίνεται κάτι ή εκεί κλειδώνω; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέγιστα 104 έχεις κανονικά έπρεπε να τερματίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, bill2015 είπε Μέγιστα 104 έχεις κανονικά έπρεπε να τερματίζεις Αυτό υπέθεσα κι εγώ. Any thoughts για το τι να κάνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 πως το έχεις συνδέσει; στη κεντρική πρίζα ; τη τηλεφωνία εχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, bill2015 είπε πως το έχεις συνδέσει; στη κεντρική πρίζα ; τη τηλεφωνία εχεις; Υπέθεσα ότι η 1η πρίζα είναι του σαλονιού αλλά τελικά ήταν του γραφείου. Το έβαλα στο γραφείο και τερμάτισε. Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 On 30/01/2020 at 06:29, Μακιαβέλλι said: Καλημέρα συμφορουμιτες. Μου ήρθε επιτέλους το ιντερνετ, έχω 100αρα Nova και υπάρχει αρκετή διαφορά στο attainable με το actual. Γίνεται κάτι ή εκεί κλειδώνω; Ευχαριστώ. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα