Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ, αγόρασα το εν λόγο repeater για να αυξήσω το σήμα του router της hol (ZXHN H108N v2.3) σε ένα χώρο περίπου 75τμ, έκανα την εγκατάσταση μέσο το mi home  και δοκίμασα με διάφορους server china mainland, singapore κτλ αλλά έχω το εξής πρόβλημα, ενώ γίνεται κομπλέ η όλη διαδικασία και συνδέονται κανονικά όλες οι συσκευές μου κομπλέ αν πχ το βράδυ κλείσω το wifi ας πούμε στο κινητό μου  την επόμενη μέρα μου λέει γίνεται απόκτηση της ip και μένει εκεί! Να πω ότι επίσεις έχω θέμα όταν πάω να κάνω update στο λογισμικό του ότι κολλάει στο 92% και μετά βγάζει error!
Να πω ότι έχω δοκιμάσει και με το wifi roaming και ξεχωριστά που βγάζει το όνομα του δικτύου μου με το xxxxxxx_plus, όπως επίσης ότι δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις του router μου σε wpa κτλ.

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο firmware έχεις (3.0.14?) Ηard reset δοκίμασες?

Global ή Chinese έκδοση(του repeater)?

Δοκίμασες να αλλάξεις το όνομα του δικτύου(ssid)?

Έχεις άλλες συσκευές στο miHome? Αν ναι, παίζουν σωστά?

Στα settings του wifi (στο κινητό σου) το DHCP είναι επιλεγμένο? 

Κάποια θεματακια που είχα με ορισμένες συσκευές του miHome, μου λύθηκαν έχοντας parallel app miHome στο κινητό (οι μισές συσκευές σε region Greece, οι υπόλοιπες σε region Chinese Mainland).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση!
Firmware έχει 2.2.15 και ενώ μου δείχνει ότι έχει update για να πάει στο 2.2.21!

Την global έκδοση έχω πάρει!

Θα δοκιμάσω και την αλλαγή στο όνομα! Πρέπει να προσέξω κάτι? πχ όχι κενά ή όχι "_"?

Στο mi home όχι μόνο αυτό έχω και μου βγάζει την πίστη! 😂

To DHCP πως θα ενεργοποιήσω στο κινητό?

Θα δοκιμάσω και με την διπλότυπη και θα επανέλθω! 

Update! Άλλαξα ssid, δοκίμασα με διπλότυπη εφαρμογή (η μια Ελλάδα και η άλλη China Mainland) και ακόμα δεν μπορεί να κάνει ενημέρωση, παρόλα αυτά έκανε σύνδεση όποτε θα περιμένω να δω αν ξανά έχει κάποιο πρόβλημα! 

Δημοσ.

Ποια συσκευή έχεις?

Δεν το έχω δοκιμάσει (το όνομα δικτύου με ιδιαίτερα σύμβολα) αλλά λογικά δεν θα παίζει ρόλο.

Δοκίμασες να την σβήσεις κ να την κατεβάσεις ξανά? (MiHome app).

Στο xda διαβάζω ότι τις τελευταίες μέρες έχουν αρκετοί πρόβλημα με τα updates μέσα απο το app, οπότε εάν είναι γενικό το πρόβλημα, θα υπάρχουν αρκετά feedbacks, οπότε σύντομα θα το διορθώσουν.

Δημοσ.

Συσκευή εννοείς το κινητό που το σετάρω? Redmi note 7!  Ναι δοκίμασα να την σβήσω και ξανά από την αρχή όπως και να δοκιμάσω με παλιότερη εκδοσή της εφαρμογής αλλά τίποτα..

Έχεις link για τα θέματα στο xda?

Δημοσ.

1. Στις ρυθμίσεις wifi της συσκευής σου, θα αφήσεις στο proxy την επιλογή none και από κάτω, στην επιλογή ip settings, εάν δεν είναι επιλεγμένο το dhcp, θα το επιλέξεις.

2. Θα ψάξω να το βρω απο το ιστορικό στο pc όταν μπορέσω (αφού τώρα γράφω απο το smartphone) κ θα το στείλω.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο θεμα έχω κυβερνητα δεν μπορώ να κάνω την ενημέρωσή κολλάει στο 99% και ακυρώνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...