Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας θέλω να κάνω το εξής. 

Χρειάζομαι μία πολύ μεγάλη οθόνη ή έναν προτζέκτορα για προβολή παρουσιάσεων powerpoint ή προβολή ταινιών σε μεγάλο αριθμό ατόμων 50 με 100 άτομα.

Τις προβολές θέλω να μπορώ να τις κάνω στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ακόμη και πρωί για αυτό σκέφτομαι αν θα πρέπει να πάρω τηλεόραση ή προτζέκτορα.

Η τηλεόραση που σκέφτομαι να πάρω θα είναι πάνω από 75 80 ίντσες. 

αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα πάρω ένα προτζέκτορα ο οποίος φτάνει μέχρι και τις 120++ ίντσες και το μόνο που μένει είναι να είναι πολύ φωτεινός που να μοιάζει με τηλεόραση. Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να έχει τόσο καλή ποιότητα όσο μία τηλεόραση αλλά το μέγεθός του και το μέγεθος της εικόνας που θα έχει θα με ικανοποίηση καλύτερα.

Εσείς τι προτείνετε ποιο είναι το καλύτερο προϊόν που μπορώ να επιλέξω;

Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω κινούνται γύρω στα 800 ευρώ.

Επεξ/σία από tzimasr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100 ατομα ειναι ολοκληρο σινεμα , τις 75'' θα τις βλεπουνε με κυαλια.Οι 75 '' ειναι καλες 6,7 ατομα , αντε 10 με το ζορι, 3 τριαδες η μια πισω απο την αλλη

Εσυ θελεις τον πιο οικονομικο , φωτεινο, που να ανοιγει πολλες , πολλες,  ιντσες , ακομα και με μεγαλη παραχωρηση της εικονας .Και να υπαρχει η δυνατοτητα εγκαταστασης (γιατι μπορει να βγαζει ιντσες αλλα απο μια συγκεκριμενη αποσταση ), να εχει ο προβολεας εξτρα για ευκολοτερη εγκατασταση κλπ

Νομιζω, ιδιως αν προκειται για επαγγελματικο ζητημα (συνεδριασεις κλπ ) και οχι χαβαλετζιδικο θεμα (ειμαστε ενας συλλογος, μαζευομαστε, κανουμε την πλακα μας και τα σχετικα ) να ζητησεις επαγγελματικη γνωμη.

7 ώρες πριν, tzimasr είπε

Η τηλεόραση που σκέφτομαι να πάρω θα είναι πάνω από 75 80 ίντσες. 

Με 800 ευρω παιρνεις 70'' , αντε 75 με καμμια προσφορα η μεταχειρισμενη

Μετα τα πραγματα εκτοξευονται 

Επεξ/σία από bluesattack
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/1/2020 στις 12:44 ΠΜ, tzimasr είπε

Χρειάζομαι μία πολύ μεγάλη οθόνη ή έναν προτζέκτορα για προβολή παρουσιάσεων powerpoint ή προβολή ταινιών σε μεγάλο αριθμό ατόμων 50 με 100 άτομα.

Τις προβολές θέλω να μπορώ να τις κάνω στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ακόμη και πρωί για αυτό σκέφτομαι αν θα πρέπει να πάρω τηλεόραση ή προτζέκτορα.

Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω κινούνται γύρω στα 800 ευρώ.

Ποιος βιντεοπροβολέας κάνει για χώρο με ισχυρό περιβάλλοντα φωτισμό γύρω  στα 800 ευρώ;

Νομίζω ότι σε αυτό που πρέπει πρωτίστως να εστιάσεις είναι στα lumens (φωτεινότητα προβολέα),μετά στην ανάλυση και μετά στο φακό(zoom)

Επεξ/σία από listener
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...