karamalhs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, ελπίζω να γράφω στο σωστό section, με την πολύτιμη βοήθεια από κάποια άτομα στο Insomnia αγόρασα επιτέλους ένα νέο gaming PC περίπου στα 630€ ( θα έχω σκριν το build ). Με το καλό αύριο θα το έχω σπίτι γεγονός που με έχει βάλει σε σκέψεις αφού δεν γνωρίζω τπτ περί συστημάτων και έχω κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελα εάν γνωρίζετε να μου απαντήσετε. 1. Θα ήθελα να μου πείτε εάν το PC θα έχει θύρα για HDMI διότι η οθόνη που χρησιμοποιώ έχει και έχω ήδη καλώδιο, αλλιώς τι καλώδιο πρέπει να αγοράσω ; 2. Δεν αγόρασα ακόμα Windows, και θα ήθελα να μου πείτε αρχικά εάν γνωρίζεται κάποιον οδηγό που να λέει κατανοητά για αρχάριο πως να περάσει τα Windows με αγορασμένο Key σε νέο σύστημα , αλλιώς εάν γνωρίζετε εσείς να μου πείτε πως γίνεται. Ακομα εάν μπορείτε να μου πείτε καποιο έμπιστο site να αγοράσω Key ( οικονομικό ). 3. Καπου διάβασα οτι θα χρειαστεί να κάνω και εγκατάσταση drivers, αυτά από που θα τα κάνω ; Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κατεβάσω να τα βάλει αυτοματα ; Υ.Γ Με συγχωρείται εάν οι ερωτήσεις μου σας φανούν γελοίες αλλά είμαι τελείως άσχετος και το ψάχνω αρκετά χωρίς να βγάζω άκρη. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά 1
Axelq Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1) Η κάρτα γραφικών που αγόρασες έχει 1 HDMI και 3 Display Ports, δεν μπορείς να το βάλεις κάπου λάθος. 2) Ebay, ψάχνεις για Windows 10 Home ή Pro έκδοση, ψάχνεις κάποιον με καλή βαθμολογία και αρκετά σχόλια, το κλειδί σου έρχεται τις περισσότερες φορές άμεσα, πληρώνεις με PayPal. 2+ Για να το κάνεις εγκατάσταση θα χρειαστείς ένα φλασάκι, αυτό το βίντεο τα εξηγεί καλύτερα. 3) Δεν χρειάζεται τώρα να ψάχνεις τα drivers, στο search των Windows θα πατήσεις Check for updates και θα σου κατεβάσει αυτά που χρειάζεσαι. *Γενικά δεν είναι και τόσο εύκολη η διαδικασία, ειδικά άμα την κάνεις πρώτη φορά, μεγαλύτερη προσοχή δώσε στην αγορά με την κάρτα από το ebay. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Axelq
karamalhs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια το έφτιαξα όλα μια χαρά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα