Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα home cinema lg655nw ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, όμως εδω και μέρες έχει ένα πρόβλημα στο πίσω δεξί ηχείο surround.. Κάνει διακοπές στον ήχο και ένα χαρακτηριστικό θόρυβο σαν '' τσικ'' αν κάποιος γνωρίζει τι συμβαίνει ας απαντήσει ευχαριστώ.. 

Δημοσ.

αν αντιπαραβαλεις τα πισω ηχεια , το δεξι στη θεση του αριστερου , και το αριστερο στη θεση του δεξια , θα καταλαβεις αν φταιει η οδηγηση η το ηχειο. Αναλογα τα αποτελεσματα θα κινηθεις. Σιγουρα ενα τηλεφωνο στο service θα βοηθησει. Νομιζω οτι πουλιεται ακομα αυτο το σετακι αρα πιθανο να ειναι εντος εγγυησης και να μην χρειαστει να κανεις τιποτα και να πας κατευθειαν στην αντιπροσωπεια.

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, chios είπε

Αν έχεις εγγύηση το πας στο σέρβις, κανε και έναν έλεγχο μήπως έχει φύγει καλώδιο από τη θέση του.

Το έχω πάρει απο ίντερνετ και μένω σε νησί, οπότε είναι δύσκολο να το στείλω πίσω.. Τα καλώδια είναι τοποθετημένα κανονικα..οπως κ στα υπόλοιπα.. Τα έβαλα κ τα έβγαλα πάλι αλλά συνεχίσει το ίδιο.. Αν είχα κάνει λάθος δεν θα έπαιζε καθολου πιστεύω δεν θα έκανε διακοπές κ αυτό τον ήχο τον περιεργο..ακομα κ όταν η τηλεόραση είναι σε παύση αυτό συνεχίζει να κάνει το τικ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dmyl είπε

αν αντιπαραβαλεις τα πισω ηχεια , το δεξι στη θεση του αριστερου , και το αριστερο στη θεση του δεξια , θα καταλαβεις αν φταιει η οδηγηση η το ηχειο. Αναλογα τα αποτελεσματα θα κινηθεις.

+1

Δημοσ.

Και εγώ σε νησί είμαι και σε καταλαβαίνω δεν έχεις άλλη επιλογή όμως, πάρε τηλέφωνο lg να σε κατευθύνουν .

7 λεπτά πριν, Vasilhsg13 είπε

Το έχω πάρει απο ίντερνετ και μένω σε νησί, οπότε είναι δύσκολο να το στείλω πίσω.. Τα καλώδια είναι τοποθετημένα κανονικα..οπως κ στα υπόλοιπα.. Τα έβαλα κ τα έβγαλα πάλι αλλά συνεχίσει το ίδιο.. Αν είχα κάνει λάθος δεν θα έπαιζε καθολου πιστεύω δεν θα έκανε διακοπές κ αυτό τον ήχο τον περιεργο..ακομα κ όταν η τηλεόραση είναι σε παύση αυτό συνεχίζει να κάνει το τικ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα πίσω ηχεία έφτιαξαν από μόνα τους αυτό το ηχητικό "τσικ"... Τα πίσω ηχεία καθότι ασύρματα δεν ακούγονται κ πολύ.. Σχεδόν το μισό από τα μπροστά αν κ τα έχω φουλ σε δύναμη.. Τα μπροστά τα έχω στο μισό κ ακούγονται στο δεκαπλάσιο.. Αυτο φτιάχνει με κάποια παρέμβαση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...