Vasilhsg13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Αγόρασα ένα home cinema lg655nw ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, όμως εδω και μέρες έχει ένα πρόβλημα στο πίσω δεξί ηχείο surround.. Κάνει διακοπές στον ήχο και ένα χαρακτηριστικό θόρυβο σαν '' τσικ'' αν κάποιος γνωρίζει τι συμβαίνει ας απαντήσει ευχαριστώ..
chios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αν έχεις εγγύηση το πας στο σέρβις, κανε και έναν έλεγχο μήπως έχει φύγει καλώδιο από τη θέση του.
dmyl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 αν αντιπαραβαλεις τα πισω ηχεια , το δεξι στη θεση του αριστερου , και το αριστερο στη θεση του δεξια , θα καταλαβεις αν φταιει η οδηγηση η το ηχειο. Αναλογα τα αποτελεσματα θα κινηθεις. Σιγουρα ενα τηλεφωνο στο service θα βοηθησει. Νομιζω οτι πουλιεται ακομα αυτο το σετακι αρα πιθανο να ειναι εντος εγγυησης και να μην χρειαστει να κανεις τιποτα και να πας κατευθειαν στην αντιπροσωπεια. 2
Vasilhsg13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, chios είπε Αν έχεις εγγύηση το πας στο σέρβις, κανε και έναν έλεγχο μήπως έχει φύγει καλώδιο από τη θέση του. Το έχω πάρει απο ίντερνετ και μένω σε νησί, οπότε είναι δύσκολο να το στείλω πίσω.. Τα καλώδια είναι τοποθετημένα κανονικα..οπως κ στα υπόλοιπα.. Τα έβαλα κ τα έβγαλα πάλι αλλά συνεχίσει το ίδιο.. Αν είχα κάνει λάθος δεν θα έπαιζε καθολου πιστεύω δεν θα έκανε διακοπές κ αυτό τον ήχο τον περιεργο..ακομα κ όταν η τηλεόραση είναι σε παύση αυτό συνεχίζει να κάνει το τικ
htaccess Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, dmyl είπε αν αντιπαραβαλεις τα πισω ηχεια , το δεξι στη θεση του αριστερου , και το αριστερο στη θεση του δεξια , θα καταλαβεις αν φταιει η οδηγηση η το ηχειο. Αναλογα τα αποτελεσματα θα κινηθεις. +1
chios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Και εγώ σε νησί είμαι και σε καταλαβαίνω δεν έχεις άλλη επιλογή όμως, πάρε τηλέφωνο lg να σε κατευθύνουν . 7 λεπτά πριν, Vasilhsg13 είπε Το έχω πάρει απο ίντερνετ και μένω σε νησί, οπότε είναι δύσκολο να το στείλω πίσω.. Τα καλώδια είναι τοποθετημένα κανονικα..οπως κ στα υπόλοιπα.. Τα έβαλα κ τα έβγαλα πάλι αλλά συνεχίσει το ίδιο.. Αν είχα κάνει λάθος δεν θα έπαιζε καθολου πιστεύω δεν θα έκανε διακοπές κ αυτό τον ήχο τον περιεργο..ακομα κ όταν η τηλεόραση είναι σε παύση αυτό συνεχίζει να κάνει το τικ
Vasilhsg13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Τα πίσω ηχεία έφτιαξαν από μόνα τους αυτό το ηχητικό "τσικ"... Τα πίσω ηχεία καθότι ασύρματα δεν ακούγονται κ πολύ.. Σχεδόν το μισό από τα μπροστά αν κ τα έχω φουλ σε δύναμη.. Τα μπροστά τα έχω στο μισό κ ακούγονται στο δεκαπλάσιο.. Αυτο φτιάχνει με κάποια παρέμβαση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα