Savvassw Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Παιδες ειμαι 16 ετών και σκέφτομαι να σπουδάσω ΤΕΦΑΑ για personal trainer ξέρει κανείς για τι μισθό μιλάμε; θα είμαι άνετα οικονομικά ή όχι;
phanispal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Τι φάση με αυτό το "επάγγελμα" που έχει ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια; Έχουν μπλοκάκι, κόβουν αποδείξεις, τι ακριβώς; 1
TopicStrarter Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δεν είμαι personal trainer και ούτε ασκώ σχετικό επάγγελμα αλλά μπορώ να πω ότι ο κλάδος που ψάχνεις να ασχοληθείς δεν είναι σαν μια θέση στο δημόσιο δηλαδή πχ να σπουδάσεις δάσκαλος να κάνεις τα χαρτιά σου για να σε προσλάβουν με στάνταρ μισθό και μονιμότητα. Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσα λεφτά θα παίρνεις ανα ώρα και ΑΝ και ΠΟΤΕ θα τα παίρνεις εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες το ότι θα έχεις πτυχίο τεφαα απλά θα σου επιτρέψει να ασκείς νόμιμα το επάγγελμα (αν και δεν γνωρίζω αν ειναι απαραίτητο να έχεις πτυχίο τεφαα για να είσαι personal trainer και νομίζω πως δεν χρειάζεται πράγμα που αυξάνει τον ανταγωνισμό σου αν συμβαίνει) Απο εκει και πέρα όλα είναι πάνω σου (αν αρέσεις στον κόσμο αν έχεις κάτι να προσφέρεις πχ κάποιο πρόγραμμα διαφορετικό απο τα συνηθισμένα και αν μπορείς να το πουλήσεις όλο αυτό να είσαι καλός στο marketing του εαυτού και των υπηρεσιών σου δηλαδή) θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως θέλεις να πετύχεις σε αυτόν τον χώρο και να προσπαθήσεις στο 100% για αυτό τον σκοπό. Μετά είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς όπως είπα δεν ασκώ το επάγγελμα για να ξέρω απο πρώτο χέρι αλλά σαν υποψήφιος πελάτης βλέπω ένα σωρό διαφημίσεις με χαμηλού κόστους πακέτα απο γυμναστήρια αλλά και προγράμματα ακόμη και online (με app που τους στέλνεις τα στοιχεία σου βάρος κτλ τις ώρες που μπορείς να ασχοληθείς και τον στόχο σου και σου βγάζουν πρόγραμμα) πράγμα που αυξάνει τον ανταγωνισμό (και επίσης είναι μια ένδειξη αυτού που είπα πιο πάνω σχετικά με το να μαρκετάρεις τον εαυτό σου οι τύποι που τρέχουν τέτοια app σκαρφίστικαν αυτό το μοντέλο παροχής υπηρεσιών κάτι θα πρέπει να σκαρφιστείς και εσύ δηλαδή για να επιβιώσεις τον ανταγωνισμό) Τέλος προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει προσωπικό γυμναστή που δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι γιατί γνωρίζω 3ψήφιο αριθμό ατόμων οπότε δεν ειναι μεγάλο στατιστικό δείγμα αλλά γενικά έχω την εντύπωση πως δεν ειναι ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή στην Ελλάδα κάτι τέτοιο και φαντάζομαι οι λόγοι είναι 2 α) οικονομικοί μιας και οι περισσότεροι πάνω κάτω 700 ευρώ παίρνουν τον μήνα οπότε πως να περισσέψουν λεφτά για κάτι τέτοιο; και β) γυμναστική μπορείς να κάνεις και μόνος σου δωρεάν ή σε γυμναστήριο με σχετικά ελάχιστα χρήματα. Εκει που κατα την ταπεινή μου άποψη ίσως έχει πιο άνετες προοπτικές να βγάλεις χρήματα ειναι σε παραϊατρικούς τομείς δηλαδή στο να βοηθάς άτομα με κάποιο πρόβλημα ή μετά απο εγχείριση στο να εξασκήσουν τα προβληματικά μέλη του σώματος τους για να τα επαναφέρουν κάτι σαν φυσιοθεραπευτής δηλαδή ή συνεργάτης φυσιοθεραπευτή αν θες επισης μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ίσως ψάχνουν για γυμναστές. 2
VonLoutsos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, phanispal said: Τι φάση με αυτό το "επάγγελμα" που έχει ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια; Έχουν μπλοκάκι, κόβουν αποδείξεις, τι ακριβώς; Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι σε γυμναστήριο και να κάνει πέρσοναλ, άρα μισθωτός ή αν έχει το γυμναστήριο επιχειρηματίας. Και τείνουν μερικοί να κάνουν και σε σπίτια όπου εκεί επιλέγεις προφανως για μπλοκάκια κτλ.
ManFromEarth Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Δεν είμαι personal trainer και ούτε ασκώ σχετικό επάγγελμα αλλά μπορώ να πω ότι ο κλάδος που ψάχνεις να ασχοληθείς δεν είναι σαν μια θέση στο δημόσιο δηλαδή πχ να σπουδάσεις δάσκαλος να κάνεις τα χαρτιά σου για να σε προσλάβουν με στάνταρ μισθό και μονιμότητα. Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσα λεφτά θα παίρνεις ανα ώρα και ΑΝ και ΠΟΤΕ θα τα παίρνεις εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες το ότι θα έχεις πτυχίο τεφαα απλά θα σου επιτρέψει να ασκείς νόμιμα το επάγγελμα (αν και δεν γνωρίζω αν ειναι απαραίτητο να έχεις πτυχίο τεφαα για να είσαι personal trainer και νομίζω πως δεν χρειάζεται πράγμα που αυξάνει τον ανταγωνισμό σου αν συμβαίνει) Απο εκει και πέρα όλα είναι πάνω σου (αν αρέσεις στον κόσμο αν έχεις κάτι να προσφέρεις πχ κάποιο πρόγραμμα διαφορετικό απο τα συνηθισμένα και αν μπορείς να το πουλήσεις όλο αυτό να είσαι καλός στο marketing του εαυτού και των υπηρεσιών σου δηλαδή) θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως θέλεις να πετύχεις σε αυτόν τον χώρο και να προσπαθήσεις στο 100% για αυτό τον σκοπό. Μετά είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς όπως είπα δεν ασκώ το επάγγελμα για να ξέρω απο πρώτο χέρι αλλά σαν υποψήφιος πελάτης βλέπω ένα σωρό διαφημίσεις με χαμηλού κόστους πακέτα απο γυμναστήρια αλλά και προγράμματα ακόμη και online (με app που τους στέλνεις τα στοιχεία σου βάρος κτλ τις ώρες που μπορείς να ασχοληθείς και τον στόχο σου και σου βγάζουν πρόγραμμα) πράγμα που αυξάνει τον ανταγωνισμό (και επίσης είναι μια ένδειξη αυτού που είπα πιο πάνω σχετικά με το να μαρκετάρεις τον εαυτό σου οι τύποι που τρέχουν τέτοια app σκαρφίστικαν αυτό το μοντέλο παροχής υπηρεσιών κάτι θα πρέπει να σκαρφιστείς και εσύ δηλαδή για να επιβιώσεις τον ανταγωνισμό) Τέλος προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει προσωπικό γυμναστή που δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι γιατί γνωρίζω 3ψήφιο αριθμό ατόμων οπότε δεν ειναι μεγάλο στατιστικό δείγμα αλλά γενικά έχω την εντύπωση πως δεν ειναι ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή στην Ελλάδα κάτι τέτοιο και φαντάζομαι οι λόγοι είναι 2 α) οικονομικοί μιας και οι περισσότεροι πάνω κάτω 700 ευρώ παίρνουν τον μήνα οπότε πως να περισσέψουν λεφτά για κάτι τέτοιο; και β) γυμναστική μπορείς να κάνεις και μόνος σου δωρεάν ή σε γυμναστήριο με σχετικά ελάχιστα χρήματα. Εκει που κατα την ταπεινή μου άποψη ίσως έχει πιο άνετες προοπτικές να βγάλεις χρήματα ειναι σε παραϊατρικούς τομείς δηλαδή στο να βοηθάς άτομα με κάποιο πρόβλημα ή μετά απο εγχείριση στο να εξασκήσουν τα προβληματικά μέλη του σώματος τους για να τα επαναφέρουν κάτι σαν φυσιοθεραπευτής δηλαδή ή συνεργάτης φυσιοθεραπευτή αν θες επισης μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ίσως ψάχνουν για γυμναστές. Εμένα όσοι φίλοι μου κάνουν γυμναστική αυτή τη στιγμή με personal κάνουν. Μιλάω για τουλάχιστον 7 8 άτομα. Δεν είναι και τόσο ακριβό.
TopicStrarter Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Εμένα όσοι φίλοι μου κάνουν γυμναστική αυτή τη στιγμή με personal κάνουν. Μιλάω για τουλάχιστον 7 8 άτομα. Δεν είναι και τόσο ακριβό. ναι φαντάζομαι υπάρχουν άτομα που όλη η παρέα τους έχει Personal trainers αυτό είναι το θέμα όμως παίζει ρόλο και ποιοι ειναι οι φίλοι σου και κατα πόσο αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο στην Εκάλη για παράδειγμα σίγουρα θα παίζει αρκετά αυτό αλλά το 99% της Ελλάδας δεν είναι Εκάλη και αν ήδη έχει πολλούς personal trainers εκει έξω και η πελατεία είναι σχετικά μικρή πάει να πει πως σφίγγουν τα πράματα όσο αφορά την πιθανότητα του να βγάζεις καλά λεφτά και σταθερά.. Τέσπα όπως είπα δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος όπως βλέπω εγώ τα πράματα όμως δεν νομίζω τα ποσοστά των υποψήφιων πελατών για personal training να είναι μεγάλα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από TopicStrarter
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δηλαδή είναι διαφορετικό απο γυμναστής;Αλλη ειδικότητα;
Savvassw Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Δεν είμαι personal trainer και ούτε ασκώ σχετικό επάγγελμα αλλά μπορώ να πω ότι ο κλάδος που ψάχνεις να ασχοληθείς δεν είναι σαν μια θέση στο δημόσιο δηλαδή πχ να σπουδάσεις δάσκαλος να κάνεις τα χαρτιά σου για να σε προσλάβουν με στάνταρ μισθό και μονιμότητα. Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσα λεφτά θα παίρνεις ανα ώρα και ΑΝ και ΠΟΤΕ θα τα παίρνεις εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες το ότι θα έχεις πτυχίο τεφαα απλά θα σου επιτρέψει να ασκείς νόμιμα το επάγγελμα (αν και δεν γνωρίζω αν ειναι απαραίτητο να έχεις πτυχίο τεφαα για να είσαι personal trainer και νομίζω πως δεν χρειάζεται πράγμα που αυξάνει τον ανταγωνισμό σου αν συμβαίνει) Απο εκει και πέρα όλα είναι πάνω σου (αν αρέσεις στον κόσμο αν έχεις κάτι να προσφέρεις πχ κάποιο πρόγραμμα διαφορετικό απο τα συνηθισμένα και αν μπορείς να το πουλήσεις όλο αυτό να είσαι καλός στο marketing του εαυτού και των υπηρεσιών σου δηλαδή) θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως θέλεις να πετύχεις σε αυτόν τον χώρο και να προσπαθήσεις στο 100% για αυτό τον σκοπό. Μετά είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς όπως είπα δεν ασκώ το επάγγελμα για να ξέρω απο πρώτο χέρι αλλά σαν υποψήφιος πελάτης βλέπω ένα σωρό διαφημίσεις με χαμηλού κόστους πακέτα απο γυμναστήρια αλλά και προγράμματα ακόμη και online (με app που τους στέλνεις τα στοιχεία σου βάρος κτλ τις ώρες που μπορείς να ασχοληθείς και τον στόχο σου και σου βγάζουν πρόγραμμα) πράγμα που αυξάνει τον ανταγωνισμό (και επίσης είναι μια ένδειξη αυτού που είπα πιο πάνω σχετικά με το να μαρκετάρεις τον εαυτό σου οι τύποι που τρέχουν τέτοια app σκαρφίστικαν αυτό το μοντέλο παροχής υπηρεσιών κάτι θα πρέπει να σκαρφιστείς και εσύ δηλαδή για να επιβιώσεις τον ανταγωνισμό) Τέλος προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει προσωπικό γυμναστή που δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι γιατί γνωρίζω 3ψήφιο αριθμό ατόμων οπότε δεν ειναι μεγάλο στατιστικό δείγμα αλλά γενικά έχω την εντύπωση πως δεν ειναι ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή στην Ελλάδα κάτι τέτοιο και φαντάζομαι οι λόγοι είναι 2 α) οικονομικοί μιας και οι περισσότεροι πάνω κάτω 700 ευρώ παίρνουν τον μήνα οπότε πως να περισσέψουν λεφτά για κάτι τέτοιο; και β) γυμναστική μπορείς να κάνεις και μόνος σου δωρεάν ή σε γυμναστήριο με σχετικά ελάχιστα χρήματα. Εκει που κατα την ταπεινή μου άποψη ίσως έχει πιο άνετες προοπτικές να βγάλεις χρήματα ειναι σε παραϊατρικούς τομείς δηλαδή στο να βοηθάς άτομα με κάποιο πρόβλημα ή μετά απο εγχείριση στο να εξασκήσουν τα προβληματικά μέλη του σώματος τους για να τα επαναφέρουν κάτι σαν φυσιοθεραπευτής δηλαδή ή συνεργάτης φυσιοθεραπευτή αν θες επισης μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ίσως ψάχνουν για γυμναστές. Ίσως από τις πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις! να σαι καλά σ ευχαριστώ! ❤️ 1 ώρα πριν, Darkito1 είπε οπως σε καθε δουλεια θα σαι καλα οικονομικα μονο αν εισαι καλος σε αυτο που κανεις και εχεις αρκετη πελατια τωρα πως θα μαζεψεις πελατια κλπ δεν εχω ιδεα αφου μιλας για σπουδες , σπουδασε κατι που θα σου αρεσει εσενα και μονο μην πας να παρεις ενα πτυχιο γιατι σου παν οι γονεις να κανεις αυτη τη δουλεια η γιατι σ ειπε καποιος οτι εχει χρημα αμα δεν αγαπας πρωτα εσυ ο ιδιος αυτο το επαγγελμα (του πτυχιου) δν προκειται να το ακολουθησεις και θα φας τσαμπα τα 3-4 χρονια στη σχολη φυσικά και αγαπάω αυτό το επάγγελμα και θα ήθελα να πάρω το πτυχίο...αλλά το ερώτημα είναι,οικονομικά πως θα μαι;
GoMaR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Εφόσον το αγαπάς θα βρεις την άκρη να είσαι και άνετος οικονομικά.
konstantin79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Ως απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας να σου πω οτι το personal training ειναι αποδοτικό εφόσον έχεις κόσμο ως πελάτες. Το κόστος χρέωσης αυτή τη στιγμή είναι από 10€ ανα ώρα έως και 40-50€ ανάλογα με την περιοχή εργασίας και το όνομα που έχεις χτίσει (το οποίο όπως καταλαβαίνεις απαιτεί χρόνο και άρα ξεκινάς από χαμηλά). Όλα εξαρτώνται από το πόσο θα το τρέξεις και πόσο καλός είσαι (και πάλι δεν είναι απαραίτητο οτι θα πετύχεις). Επίσης να έχεις κατα νου οτι ίσως είναι και μια μόδα της εποχής, δηλαδή μέχρι να βγείς από σχολή και να "φτιαχτείς" (4-8χρόνια) μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σκεφτείς αν θα είσαι σε σπίτια δήλ αυτός που πηγαίνει ή θα έχεις σταθερό χώρο. δήλαδή χτυπάς περιοχή και άρα θες κεφάλαιο. Άποψη μου είναι οτι το ξεκινάς λάθος. Πρώτα σπουδάζεις γυμναστής και μετά καταλήγεις σε κάποιο παρακλάδι (πχ χορους, ομάδα, personal κλπ). Πάντως ως κλαδος είναι ηδη αρκετά γεμάτος. Απλά δες πόσα περσοναλάδικα υπάρχουν στην περιοχή σου και γυμναστήρια. Στα γυμναστήρια που θα ξεκινήσεις θα είναι με μισθό της πλάκας 2,5€ εως 4€ βαριά την ώρα για επίβλεψη και μετά προχωράς. Στα σχολεία είναι δυσκολο να μπεις και θέλει διάβασμα. Επίσης τα ωράρια σου θα είναι παράξενα. πχ αν τρέχεις για μαθήματα γύρω γύρω θα είσαι όλη μέρα στον δρόμο ή σε γυμναστήριο θα έχεις βάρδιες πρωί -απόγευμα ή βράδυ. Τέλος είναι ένα επάγγελμα που για την πλειονότητα έχει ημερομηνία λήξης. Απλά δες πόσοι γυμναστές άνω των 40 υπάρχουν και κάνουν περσοναλ, είναι ελάχιστοι και μόνο φτασμένοι με όνομα. Συνήθως οι πιο πολλοί είναι 30αρηδες και από τα 40 και πάνω εξαφανίζονται σαν τις καρέτα καρέτα. Συνεπώς ξεκίνα από το τι σου αρέσει. Βρες το γενικό και μετά προχώρα στο ειδικό κομμάτι. Δες τι αγαπάς και ασχολήσου μαζί του, απλά μην απογοητευτείς αν βρεθείς αλλού. τυχαίνει! Προσωπικά ενώ λατρεύω την γυμναστική, τελικά ακολουθώ κάτι διαφορετικό γιατί δεν ήθελα το τόσο στον "αέρα" και απλά έχω κανα μάθημα για έξτρα εισόδημα με άτομα που γουστάρω. Φυσικά μην με πάρεις σαν μέτρο γιατί όλα αυτά είναι αποτέλεσμα από τα δικά μου πιστεύω. Αν έχεις κάποια απορία πολύ ευχαρίστως να σου πω Στις 29/1/2020 στις 10:50 ΜΜ, phanispal είπε Τι φάση με αυτό το "επάγγελμα" που έχει ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια; Έχουν μπλοκάκι, κόβουν αποδείξεις, τι ακριβώς; Επι της ουσίας είναι παρακλάδι. Κανονικά είναι μπλοκάκι και ελευθερος επαγγελματίας. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει γυμναστή - personal trainer που να κόβει απόδειξη όταν κάνει σε σπίτια. Αν έχεις χώρο εσύ αλλάζει το πράμα και είναι σαν να έχεις γυμναστήριο περιπου, αλλά και πάλι πέφτει πολύ μαυρίλα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από konstantin79 2
ManFromEarth Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, konstantin79 είπε Καλημέρα! Ως απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας να σου πω οτι το personal training ειναι αποδοτικό εφόσον έχεις κόσμο ως πελάτες. Το κόστος χρέωσης αυτή τη στιγμή είναι από 10€ ανα ώρα έως και 40-50€ ανάλογα με την περιοχή εργασίας Πες τα γιατι καποιοι νομιζουν οτι personal trainer εχουν μονο στην Εκαλη. 2
tasanton Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Πρώτα θα σπουδάσεις αυτό που αγαπάς. Αν στη συνέχεια θέλεις να ασχοληθείς με το personal training (ενώ π.χ. μπορεί να είσαι σε κάποια ομάδα, ή να εξειδικευτείς σε κάτι παραπλήσιο όπως pilates), να ξέρεις ότι χρήματα θα βγάλεις μόνο από δικούς σου πελάτες. Όχι σε γυμναστήρια ως υπάλληλος (ο θεός να τους κάνει). Εκεί μετρά πάνω από όλα η προσωπική επαφή, η γνώση σου για το αντικείμενο και η σχέση εμπιστοσύνης που θα χτίσεις με τους πελάτες σου. Αν είσαι καλός, ο ένας θα σε συστήνει στον άλλο. Υπάρχει ένας σκασμός από personal trainers εκεί έξω, από πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ μέχρι "μαϊμούδες". Αρκετός κόσμος κάνει personal training, θα έλεγα περισσότερος από αυτό που περιμένει κάποιος. Και δεν αναφέρομαι σε πλούσιους αλλά απλούς ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τη "λαίλαπα" των γυμναστηρίων διότι θέλουν συγκεκριμένα πράγματα, έχουν συγκεκριμένες ανάγκες που απαιτούν προσοχή, θέλουν πιο ευέλικτο ωράριο, κλπ.
AlexAB Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Απορώ γιατί υπάρχει αυτο το επάγγελμα στην Ελλάδα και τα Τεφαα και άλλες σχολές εφόσον περνούν αρχικά €2,5 και €4 την ώρα!!
papoys1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά προσόντα ενός πέρσοναλ τρέινερ η κορμοστασιά η εμφάνιση και γενικά τα σωματικά προσόντα και δεν θέλω ουυυυυυυυυυυυυυυ και οποσδήποτε το μπλά μπλα. Το να πας σε γυμναστήριο και να παίρνεις 3 , 4 και 5 ευρώ την ώρα να δείχνεις ασκήσεις σε κάθε άφραγκο δε λέει.Τα λεφτά θα τα βγάλεις όταν βρεις "κυρίες" φυσικά κονομημένες που θέλουν προσωπικό γυμναστή , κοινώς πλέον πέρσοναλ τρέινερ.Αν είσαι φλιμίντζουρας και χτικιάρης φυσικά θα απορριφθείς και τη δουλειά θα πάρει ο άλλος που θα έχει τα παραπάνω προσόντα. Πέραν της πλάκας δεν είναι και πολύ μακριά τα προσόντα ενός πετυχημένου personal trainer. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα