Προς το περιεχόμενο

Σεβαστή Βιντεοκάμερα εως 70 ευρώ

malekos93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι τελείως αρχάριος στις βιντεοκάμερες.Ήθελα κάποια βιντεοκάμερα για να βγάζω πλάνα απο τη γυμναστική μου στο γυμναστήριο και γενικά για το κανάλι γυμναστικής που έχω σε youtube.To βίντεο του κινητού μου δεν με ικανοποιεί γιατί αλοιώνει πολύ τις αναλογίες μου.Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σεβαστή βιντεοκάμερα εως 70 ευρώ(δεν με πειράζει να μην υπάρχει το μοντέλο που θα μου πείτε ,αρκεί να είναι σε χώρα ευρωπαικής ένωσης πχ Αγγλία)

Υ.Γ Το ξέρω πως σε τέτοια τιμή δεν μπορείς να πεις κάποια βιντεοκάμερα σεβαστή αλλά προτείνετε μου αν μπορείτε κάτι.

Επεξ/σία από malekos93
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις στο κινητό σου 2ο «ζουμ» φακό δοκίμασε με αυτόν. 
Συνηθως είναι ~50mm ισοδύναμο που δίνει φυσικές αναλογίες. 

Αν δεν έχεις απλά πάρε κινητό με 2x ζουμ φακό. 

15 ώρες πριν, malekos93 είπε

To βίντεο του κινητού μου δεν με ικανοποιεί γιατί αλοιώνει πολύ τις αναλογίες μου.

Τι κινητό έχεις? τι εννοείς αλλοιώνει? δε σε δείχνει αρκετά φουσκωτό? μήπως όντως δεν είσαι?

H αλλοίωση γίνεται λόγω λάθους γωνίας λήψης + πιθανότατα ευρυγώνιο φακό. Οπότε μάλλον πρέπει να ασχοληθείς θεωρητικά με το θέμα

Στις 29/1/2020 στις 10:31 ΜΜ, malekos93 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι τελείως αρχάριος στις βιντεοκάμερες.Ήθελα κάποια βιντεοκάμερα για να βγάζω πλάνα απο τη γυμναστική μου στο γυμναστήριο και γενικά για το κανάλι γυμναστικής που έχω σε youtube.To βίντεο του κινητού μου δεν με ικανοποιεί γιατί αλοιώνει πολύ τις αναλογίες μου.Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σεβαστή βιντεοκάμερα εως 70 ευρώ(δεν με πειράζει να μην υπάρχει το μοντέλο που θα μου πείτε ,αρκεί να είναι σε χώρα ευρωπαικής ένωσης πχ Αγγλία)

Υ.Γ Το ξέρω πως σε τέτοια τιμή δεν μπορείς να πεις κάποια βιντεοκάμερα σεβαστή αλλά προτείνετε μου αν μπορείτε κάτι.

Εγω απλα θα σχολιασω οτι η Αγγλια ή το Ηνωμενο Βασίλειο δεν βρίσκονται στην Ευρωπαική Ένωση...

7 ώρες πριν, conkal είπε

Εγω απλα θα σχολιασω οτι η Αγγλια ή το Ηνωμενο Βασίλειο δεν βρίσκονται στην Ευρωπαική Ένωση...

Αν δεν κάνω λάθος , μέχρι τέλος του χρόνου δεν υπάρχει θέμα για αγορά από Αγγλία. 💂‍♀️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...