giannandria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Σκεφτόμαι κατασκευή σπιτιού προκάτ με μπετόν,ενεργειακο σπίτι το λιγότερο 130 τμ αλλά δεν έχω ιδεα πως να ξεκινήσω,που να ψάξω,τι χρειάζεται και το πραγματικό κόστος(οχι τις διαφημιζόμενες τιμές που βλεπω σε διάφορα σαιτ και δεν λενε ολο το ποσό που θα χρειαστεί) Μένω Αθήνα αλλά θέλω να το φτιάξω στα Χανιά, υπάρχει χωράφι οικοδομήσιμο.. Γνωρίζει κάποιος κάποια καλη αξιόπιστη εταιρεία που να μπορει να το φτιάξει στα Χανιά; τι χαρτιά χρειάζονται; μπορώ να δωσω εγω σχέδιο σπιτιού με το πως θελω τους χώρους ή πρέπει να διαλέξω κατι απο αυτά που θα μου δείξουν;
kanesaxo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ενα πολύ σοβαρό προκατ, δεν ειναι πολύ φθηνότερο απο μια συμβατική κατασκευή. Μια αναζήτηση θα σε πείσει, θα καταλαβεις ποια εταιρεία ειναι η σοβαρη. Παντως οι τιμες ειναι σε βαρομετρικα χαμηλά. Πήγαινε σε ενα μηχανικο εμπιστοσύνης, ανάθεσε του και την επιστασια του εργου δινοντας του καποια εξτρα απο την επιβλεψη και καθάρισες.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ψάξε στην Κρήτη τι υπάρχει γιατί απο Αθήνα θα πληρώσεις αρκετά σε μεταφορικά. 1
giannandria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, kanesaxo είπε Ενα πολύ σοβαρό προκατ, δεν ειναι πολύ φθηνότερο απο μια συμβατική κατασκευή. Μια αναζήτηση θα σε πείσει, θα καταλαβεις ποια εταιρεία ειναι η σοβαρη. Παντως οι τιμες ειναι σε βαρομετρικα χαμηλά. Πήγαινε σε ενα μηχανικο εμπιστοσύνης, ανάθεσε του και την επιστασια του εργου δινοντας του καποια εξτρα απο την επιβλεψη και καθάρισες. Δεν προτείνεις δηλαδή προκάτ;
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι ειδικός αλλά από την στιγμή που λες ότι θα χρησιμοποιηθεί μπετόν ακυρώνεται η έννοια του προκάτ. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Βασίλης_29
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στις 30/1/2020 στις 5:22 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε Δεν είμαι ειδικός αλλά από την στιγμή που λες ότι θα χρησιμοποιηθεί μπετόν ακυρώνεται η έννοια του προκάτ. Υπάρχουν προκάτ που έχουν και μπετόν. Για αυτά τα σπίτια έχει κανείς άποψη; https://www.kofinas.gr/flexyhome/pricelist/
leukonas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Στις 29/1/2020 στις 9:22 ΜΜ, giannandria είπε Σκεφτόμαι κατασκευή σπιτιού προκάτ με μπετόν,ενεργειακο σπίτι το λιγότερο 130 τμ αλλά δεν έχω ιδεα πως να ξεκινήσω,που να ψάξω,τι χρειάζεται και το πραγματικό κόστος(οχι τις διαφημιζόμενες τιμές που βλεπω σε διάφορα σαιτ και δεν λενε ολο το ποσό που θα χρειαστεί) Μένω Αθήνα αλλά θέλω να το φτιάξω στα Χανιά, υπάρχει χωράφι οικοδομήσιμο.. Γνωρίζει κάποιος κάποια καλη αξιόπιστη εταιρεία που να μπορει να το φτιάξει στα Χανιά; τι χαρτιά χρειάζονται; μπορώ να δωσω εγω σχέδιο σπιτιού με το πως θελω τους χώρους ή πρέπει να διαλέξω κατι απο αυτά που θα μου δείξουν; Στον kofina εχεις ρωτήσει; Ενδιαφέρομαι και εγω για Χανια..
Doubt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Στις 9/2/2020 στις 6:02 ΜΜ, zio10 είπε Υπάρχουν προκάτ που έχουν και μπετόν. https://www.kallergis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=163&Itemid=587&lang=el 1
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Για την εταιρεία Καμουλάκος έχει κανείς άποψη;
xrist0s4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Στο Ηρακλειο είναι ακουστος ο Προβιδακης απ' τους καλύτερους,προσωπική εμπειρία δεν έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα