kostas1969 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά μου θέλω τη βοήθειά σας αν ξέρει κάποιος να μου πει. Έχω σκανάρει ένα έγγραφο και θέλω να το επεξεργαστώ στο word να σβήσω κάποιες λέξεις να προσθέσω κάτι που χρειάζομαι πώς μπορώ να το μετατρέψω πώς μπορώ να του κάνω μπαίνω σε κάτι σελίδες που λένε ότι κάνουν μετατροπή αρχείων αλλά δεν γίνεται τίποτα μου τα βγάζει κινέζικα
accipio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Φαντάζομαι ότι δεν είναι χειρόγραφο αυτό που σκάναρες (αν είναι, ξέχνα τη δυνατότητα μετατροπής σε κείμενο). Το σκανάρισμα θα πρέπει να γίνει σε ανάλυση τουλάχιστον 200 dpi, ιδανικά 300 dpi για καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα για τη δουλειά που θέλεις (ocr = οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) όπως το Finereader, Readiris κτλ. Αν πρόκειται μόνο για μία ή λίγες σελίδες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια δωρεάν online υπηρεσία, όπως αυτή. Ανεβάζεις το αρχείο που σκάναρες, επιλέγεις ως γλώσσα το greek και ως output format το Microsoft Word και το κατεβάζεις για περαιτέρω επεξεργασία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα